Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OEB mi? Halberd of Smiting mi?

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

OEB
halberd of Smiting

karar veremiyorum, oeb'in +8 to 2h swords ne kadar etkili?
42 str yabana atılır gibi değil, 84 ap demek, ama halberding de çok etkili bi proc'u var, ve armordan etkilenmiyo bu proc damage,
said:
The proc ability of the Halberd of Smiting can no longer cause another proc

bu da üzücü tabi..

sanırım yazarken farkettim oeb daha iyi, hatta açıkara daha iyi... ama yinede fikirlerinizi bekliyorum(görünüşlerini konuya dahil etmeyin lütfen biliyorum halberd of smiting inanılmaz görünüyor, ama oeb de bayaa güzel gözükecek patchden sonra)[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion
60 Elven Warrior @ Shadow Moon
/cheer
Sosyal ağlarda paylaş

Halberd of Bug...

Proc Rate'i %1-2 civari bir sey bu arkadasin. Ama Proc'u Enrage+AB Buff+Impale gibi seylerden faydalanabiliyor ve 2600 gordum 1 Proc'ta. PvP icin oldukca islevsel oluyor tabii...

Diger tarafta OEB de guzel. Hem Sword>Polearms-Axes. Ama 3.40 speede isinamadim ben. Zinrokh kullaniyorum kilic olarak. Oldukca da guzel. Edinmesi de cok zor sayilmaz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

sword pvp de en iyisi ama ancak yükske crit rate in varsa
ben OEB derdim yani, zaten warrior sansa dayali, iyice sansa baglamamak lazim proc bekleyerek :)

edit : ana madalya aldim :D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Aralık 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

halber doomsaw'un büyük abisi gibi, speed aynı, proc aynı, dmg'si fazla ikisinin de. arka arkaya proclayınca dandik bir warriora 60% hp'den execute yemiştim 1sn içinde 8000 armorla. ama oeb genel olarak daha iyi bir silah ve proc tutsun olayı yok tabii. oeb'e dkp harcamama gibi bir düşüncen varsa idare edebilirsin halberd ile belki..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

şu an doomsaw yerine IBS tercih ettigim gibi... Halberd yerine oeb tercih edeceğim anlaşılan... teşekkürler

gerçi sam eklemek isterim, doomsaw in proc dot(peh) ama halberdin proc instant damage(ohhş) fark yaratır yani ;)[signature][hline]Guardia
60 Night Elf Warrior

[Bu mesaj Quel-Thul tarafından 22 Aralık 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

halberdin proc bi garip, eşşek yüküyle damage vuruyo, critliyo falan, bende bi ss vardı adam hamstring atmış, hamstring 5 tane proc yaratmış, mage, magelikten çıkmış priestler resleyememiş :P

bulursam resmi upload ederim :)[signature][hline]Guardia
60 Night Elf Warrior

[Bu mesaj Quel-Thul tarafından 22 Aralık 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara Shamanın Windfury Weapon'ı öyle proc üstüne proc oluyordu. Tek sallayışta 6 vuruş 5'inin critlediğini biliyorum :) Sonra zaten kaldırdılar onu.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom).
[/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 22 Aralık 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
Hayir o duzelmiyor. Sadece proc ustune proc duzeliyor. Zaten o sey cok nadir oluyordu. Oldugunda da 2600 degil 5000'e kadar yolu var. =]

Chance on hit: Attempts to decapitate the target, causing 452 to 676 damage.

452-676 damage aralığı olan bir proc nasıl 2600 vurabilecek ki?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...