Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 OEB halberd of Smiting karar veremiyorum, oeb'in +8 to 2h swords ne kadar etkili? 42 str yabana atılır gibi değil, 84 ap demek, ama halberding de çok etkili bi proc'u var, ve armordan etkilenmiyo bu proc damage, said: The proc ability of the Halberd of Smiting can no longer cause another proc bu da üzücü tabi.. sanırım yazarken farkettim oeb daha iyi, hatta açıkara daha iyi... ama yinede fikirlerinizi bekliyorum(görünüşlerini konuya dahil etmeyin lütfen biliyorum halberd of smiting inanılmaz görünüyor, ama oeb de bayaa güzel gözükecek patchden sonra)[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Halberd of Bug... Proc Rate'i %1-2 civari bir sey bu arkadasin. Ama Proc'u Enrage+AB Buff+Impale gibi seylerden faydalanabiliyor ve 2600 gordum 1 Proc'ta. PvP icin oldukca islevsel oluyor tabii... Diger tarafta OEB de guzel. Hem Sword>Polearms-Axes. Ama 3.40 speede isinamadim ben. Zinrokh kullaniyorum kilic olarak. Oldukca da guzel. Edinmesi de cok zor sayilmaz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yok biz daha zg de pek ilerleyemedik(thekaldeyiz sanırım ama spider'ı atladık 3-5 wipedan sonra uğramıyoruz artık ona :)), mc de yardırıyoruz ama ragnaros iner 1-2 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sword pvp de en iyisi ama ancak yükske crit rate in varsa ben OEB derdim yani, zaten warrior sansa dayali, iyice sansa baglamamak lazim proc bekleyerek :) edit : ana madalya aldim :D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Aralık 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 OEB[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ben minik ineğime OEB istiyorum buyuyunce :) Halberd of Smiting kullanan 5 arkadaşım var pek memnun değiller.[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Sen bana güven OEB'i eline Ragnaros yada BWL dropu silah geçmedikçe değiştirme ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Halbert of simithing i olan 1 warriorla duel yaptim (mage im uzerimde rank 10 pvp seti vardi) 2 kere vurdu ve oldum. vuruslar 2100 2400 sen dusun artik;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ahah Teddy, iyiymiş, ama o bayaa şanslı bi warriormuş :D ben de şans ne gezer, ben paşalar gibi oebimi almaya karar verdim, zaten halberd bayaa rare bi drop ve palalarla konuştum bugün hepsi biz bidleriz ona dedi, ağlamaklı oldum, yani oeb alcam muhtemelen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hocam, sen beni dinle Zinrokh al. Bu tartismalardan uzaklasmis olursun. Acik ara ileride ikisinden de..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Tabi haklısın, 1)World Destroyer 2)OEB Ragnaros/BWL dan önce alabiliceğin en iyi silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 az yukarda dedim hakkara gelmedik daha diye ;)[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 halber doomsaw'un büyük abisi gibi, speed aynı, proc aynı, dmg'si fazla ikisinin de. arka arkaya proclayınca dandik bir warriora 60% hp'den execute yemiştim 1sn içinde 8000 armorla. ama oeb genel olarak daha iyi bir silah ve proc tutsun olayı yok tabii. oeb'e dkp harcamama gibi bir düşüncen varsa idare edebilirsin halberd ile belki..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 şu an doomsaw yerine IBS tercih ettigim gibi... Halberd yerine oeb tercih edeceğim anlaşılan... teşekkürler gerçi sam eklemek isterim, doomsaw in proc dot(peh) ama halberdin proc instant damage(ohhş) fark yaratır yani ;)[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 22 Aralık 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arada doomsaw'ın dot olduğunu bilmiyodfum ben bak... peki kac sn üzerine ayrıca 2h olduğunu düşünürsek dot olması kötü değil hatta bazen güzel[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Yok abi. Saw'in dotu critlemiyor da =] Bu decapitate 2600 vurabiliyor[2 kere vurdu].[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 halberdin proc bi garip, eşşek yüküyle damage vuruyo, critliyo falan, bende bi ss vardı adam hamstring atmış, hamstring 5 tane proc yaratmış, mage, magelikten çıkmış priestler resleyememiş :P bulursam resmi upload ederim :)[signature][hline]Guardia 60 Night Elf Warrior [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 22 Aralık 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Zaten bununla beraber Marshal Gaunlet kullaniyorsun 7 rage paso hamstring spamliyorsun. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Halberd of Smiting'in proc'undaki abarti olaylar yeni patch'te düzeliyor yani. Hic degmez proc 2600 vurabiliyor diye almaya, cünkü artik vuramayacak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hayir o duzelmiyor. Sadece proc ustune proc duzeliyor. Zaten o sey cok nadir oluyordu. Oldugunda da 2600 degil 5000'e kadar yolu var. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bir ara Shamanın Windfury Weapon'ı öyle proc üstüne proc oluyordu. Tek sallayışta 6 vuruş 5'inin critlediğini biliyorum :) Sonra zaten kaldırdılar onu.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom). [/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: -Wissy, 22 Aralık 2005 15:28 tarihinde demiş ki: Hayir o duzelmiyor. Sadece proc ustune proc duzeliyor. Zaten o sey cok nadir oluyordu. Oldugunda da 2600 degil 5000'e kadar yolu var. =] Chance on hit: Attempts to decapitate the target, causing 452 to 676 damage. 452-676 damage aralığı olan bir proc nasıl 2600 vurabilecek ki?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Halberd of Smiting le max 1.8k gördüm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar