Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ya adamlar bütün klipleri mtv'den çekmişler üstte öküz gibi logonun üstünü kapattıkları belli insan o kadar belli etmez yaa bulanıklaştırır falan parasızlıktan desen 6238 tane sponsorları var adamların yine de çalıyolar[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Bildiğim kadarıyla MTV ile anlaşmaları var. Yabancı parçaların kliplerini onlardan alıyorlar. En azından eskiden öyleydi.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 abi anlaşmalı ols klibi alırlar sadece bunarl resmen çekmiş üstte logo var kapatmışlar diyorum sana[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar* abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 hahaha vhs yemi cekmisler bari??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Lam Kazaa dan indirseler daha az belli olur logosuz klipler bulmak mümkün orada download etmeye bile üşenip direk tv den çekiyolar heralde bunlar NR1 Sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ya aranı anlayanınız varsa bir soru soracam bir kaç sene önceydi numer one da atommic kitten ın klibini gördüm ama bir sorun vardı. Mtv deki kliplerinde şu anda gruplarında olan uzun boylu kız oynuyodu (isimlerini bilmiyom ) ama Numberone daki kliplerinde alaksız sarı saçlı bir kız oynuyordu. Klip aynı klip hepsinin kyafetleri aynı ama 3. kızlar farklıydı. Dumur olmuştum. Hatta dansları bilem aynıydı? Bu nasıl oalbilir bir çok defa mtv ve number one da aynı şarkıya verilen kliplerin bir çok bölümlerinin faklı olduğunu görüyom? Ne yani gavurlar türklere başka klip mi veriyo alaka ne?[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 ricky martinle sertap erener düet yapınca ben de sevinmiştim mtvde felan da yayınlanır diye.. yok adam satmış bizi, gidip meja ile düetini yayınlatmış mtvde. Meja kim sertap erener kim be.. Hadi cher felan olsa anlıycam da. meja işte.. ayrıca kazaadan klip çektiğin zaman üstünde deli gibi logo oluyor, hatta klibi yapmış olanın işaretleri felan da oluyor. Logosuz bulabiliyorsan ne mutlu sana. Ayrıca onlar tvde gösterilenden kalitesiz oluyor. numberoneda hiç görmedim ama izlemeye çalışırım. bir de şeyi anlamıyorum. "aha adamların açığını buldum oley". Belki başka birşeydir olay.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 meja diil cristina aguleria ile olanlar yayınlandı , ki bence sertabınkinden iyiydi bence[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 iğrenç bir kanal nr1. ah ulan hot tv yeniden yayında olsa.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 hot tv'yi uzanlar aldı şimdide uzanlar babayı alıyor o yüzden hot tv el deiştirip yeniden açılabilir cenkerdem isterük![hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: arcane, 18 August 2003 19:25 tarihinde demiş ki: meja diil cristina aguleria ile olanlar yayınlandı , ki bence sertabınkinden iyiydi bence[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: farklı kliplerden bahsediyosunuz christina ile olan başka parçanın klibi bu arada NUMBERONE İĞRENÇ BİR KANAL[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 christinanınki ayrı arcane. meja ve sertab erenirinki ayrı[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 nr1 hep club çalıyor ama arada sırada güzel şarkılar çıkabiliyor. mutlu oluyoruz o zaman da..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 İzleyenler düşünsün. Heh..[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bide böyle çok çok acayip bi kanal var bilmiyorum göreniniz oldumu S- bişey bişey diye böyle morumsu bişeyle kapatıyolar klipleri çaldıkları kanalların logolarını ama arada bi reklamları fln çıkıyo rezalet tabi :D[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: Bonecrusher, 18 August 2003 19:52 tarihinde demiş ki: christinanınki ayrı arcane. meja ve sertab erenirinki ayrı[hline]By Gamers For Gamers meja degıl mya[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 evet number one ın klipleri biraz öyle ve ne gariptirki kablotv olmasına rağmen çok kalitesiz çekiyolar galiba ben kanaldan verim alamıyorum zaten iyice clubber tv oldu korkuyorum açmıyorum hipnotize edip clubber yaparlar diye ricky midir onuda kınıyorum sertap gibi biri varken daha sesi bile çıkmayan biri ile tekrar clip çekmek gerçekten kötü şimdi eurovison da birinci oldu almıştır azının payını[hline]SatanJager[RE] RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :) http://diablokiller.cjb.net/ ICQ# : 38811823 http://diablokiller.cjb.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 meja abi eminim, all about the money diye bir şarkısı var.. araştır istersen.[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Number ! in adına sinir olurum çünkü tek no.1 ManowaR Dır bunu bilmeyende yoktur!!!! Manowar Manowar livin' On The Road! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 lol manowar = yabancı hanzolar takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: DeamoN, 19 August 2003 00:33 tarihinde demiş ki: lol manowar = yabancı hanzolar takımı Hayatın boyunca ManowaR a diyebileceğin tek şey bu onlar en yüksekteykende onlar efsaneykende onlar dillerden düşmezkende... !!Wimps & Posers Live the Hall!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 walal zirvede faln deiller efsaneler diosan seni kırmıımd a bildiğim tek şey lyricleri çok kısır hep aynı şey dönüp duruo ve sokakta gördüğün yere tüküren hyanzolardan bi farkı yok o insnaların hatta insan mı dedim. ama müziklerini yapmışalr beğenen olmuş orasına karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Olsun yine de onlar nr 1. En azından kendileri öyle olduklarını iddia ediyorlar. :) True metal wanna rock not pose... Hastayım bu lafa. :)[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 2-3 yıl önce izlemeyi bıraktım number one'ı.İyikide bırakmışım. Bazen yanlışlıkla açıyorum, ya abidik gubidik bi klip dıp tıs dıp tıs, yada salak bi program.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 arabistandan yayın yapan mtvnin goruntu kalitesi burunumuzun dibinden yayın yapan no1 den daha iyi.. yani hani goruntu kalitesi kötü olurda yane bukadarmı kardesim.. yahu izliorum hatunun üzerinde atıorum mor bisey var altında kahverengi aynı anda da tesadüfen mtv de aynı klip oluo ulan bi bakıom mor mor diilmis kahverengi de kahverengi diilmis..böle renkler fln 1 2 ton daha koyu fln böle sacma sapan seyler.. bide club tarzı patlama yaptı diye hoop bi anda kanal clubber oldu fln heyoo bakın bugun nerde parti var smdi size su dj in parcalarını calcaz hedeyiz hödöyüz der oldular her dakka..onun dısında pop,r&b,hip hop o kadar baska bisi yok tam cadde müzii oldu.. o 4 elle yapıstıkları club müzii bir 2 sene sora patlayıp sonunce görcem o zaman..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar