Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osmanlı Ve Çin İşkenceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım çin işgencesiydi;

İşgence edilcek kişinin ayağının tabanını bıçakla paramparça edip tuz üzerinde zorla yürütüyolarmış, sonrada ayağını keçilere yalatıyolarmış

Bide çok az miktarda zehir verip bu zehrin yavaş yavaş öldürmesini bekliyolarmış. Korkunç bişiy yaa düşünsenize birden bire de ölünmüyo işgence filan...

(Ya bu konuyu tutoriala taşıyın yaa işgence tartışması filan iyi de resmen işgence tarifleri verilmiş:P)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Böyle birşey olamaz demiş bi arkadaşım

Slayer'lı bi pati nicki vardı sözüm ona..fazla biliyomuşsun gibi davranıyosun be...
o dediklerinin hepsi yanlış

Eski işkenceler adlı bi kitap var ..sinal yayınlarının olması lazım ..orda yazıyo çoğu doğruluğu da kanıtlanmış[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
he bide bi işkence daha var ama osmanlımı cın mı bilmiyom ama osmanlı gibi hatirliyorum nese işte sucluyu alıyolarmiş bole anadan dogma bir sekılde agaca baglıyolar. sonra sutten kesılmemiş kuzuyu getiriyolar. tabı kuzu sut içme arzusuyla emeye basliyo . adama ilk once az bır zevk aldıkdan sonra 20 dakkka sonra damarlar cekılıyo ve dayanilmaz bi aciya donusuyo adam olmek için yalvariyo...

he bide bi cın işkencesi vardi onuda yaziim ..

ilk nce acaip ince bi cam cubuk hazırlıyolar. ama cok ince yanı elle bile zorlukla tutulan bi incelıkde. cu can cubugu suclunun ereksıyon olmus penisine sokuyolar yawasca kırmadan . adamın elini kolunu baglıyolar. adamın hayatta kalmasi için tek care var oda omur boyu ereksıyon halınde kalmak yoksa. penis eskı halıne donuyo ve cam cubuk içinde kırılıyo.. aciyi siz dusunun

[Bu mesaj Cuma tarafından 14 Aralık 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 13 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki:

4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş.../quote]

demir maske filmindeki olayda aynı demekki çok eski bi işkence türü:S[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN
proud to be armenian
Mesaj tarihi:
said:
Cuma, 14 Aralık 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
he bide bi işkence daha var ama osmanlımı cın mı bilmiyom ama osmanlı gibi hatirliyorum nese işte sucluyu alıyolarmiş bole anadan dogma bir sekılde agaca baglıyolar. sonra sutten kesılmemiş kuzuyu getiriyolar. tabı kuzu sut içme arzusuyla emeye basliyo . adama ilk once az bır zevk aldıkdan sonra 20 dakkka sonra damarlar cekılıyo ve dayanilmaz bi aciya donusuyo adam olmek için yalvariyo...

he bide bi cın işkencesi vardi onuda yaziim ..

ilk nce acaip ince bi cam cubuk hazırlıyolar. ama cok ince yanı elle bile zorlukla tutulan bi incelıkde. cu can cubugu suclunun ereksıyon olmus penisine sokuyolar yawasca kırmadan . adamın elini kolunu baglıyolar. adamın hayatta kalmasi için tek care var oda omur boyu ereksıyon halınde kalmak yoksa. penis eskı halıne donuyo ve cam cubuk içinde kırılıyo.. aciyi siz dusunun

[Bu mesaj Cuma tarafından 14 Aralık 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]

of of ikincisi çok etkileyici. okurken istemsizce kıvrıldım durdum. çok berbat yahu
Mesaj tarihi:
ben o ikincisini bakır teli üreme organına sokup çevirmek suretiyle paramparça etmek diye biliyodum aghhhh yazarken bile içim gidiyoo[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Mesaj tarihi:
aga bunlar gerçekliği kanıtlanmış olaylar Osmanlı müslüman diye cennet gibi bir ülke değildi ki anlaman için şöyle bir örnek vereyim: Fatih Sultan Mehmet bir ermişle görüşmek için dergahına girmek ister ama ermiş kişi ısrarla içeri girmesine izin vermez ve sonunda derki : eğer sen bu dergaha girip o ortamdan nasibini alırsan devleti iyi yönetemessin.[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane
Yoksa sana bi zararım içerim
İkimiz gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
Mesaj tarihi:
said:
FroSTorM, 14 Aralık 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
aga bunlar gerçekliği kanıtlanmış olaylar Osmanlı müslüman diye cennet gibi bir ülke değildi ki anlaman için şöyle bir örnek vereyim: Fatih Sultan Mehmet bir ermişle görüşmek için dergahına girmek ister ama ermiş kişi ısrarla içeri girmesine izin vermez ve sonunda derki : eğer sen bu dergaha girip o ortamdan nasibini alırsan devleti iyi yönetemessin.

aga kim kanıtlamış acaba?
bir ikincisi fatih ile ilgili anlatılan hikayeye nedense inanmıyorum. (nedeni var... ama kaynak bulmadan verirsem sallama olur...)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
[b]International Youth Informatics Society
Mesaj tarihi:
said:
AzureSlayer, 13 Aralık 2005 00:41 tarihinde demiş ki:

5-Canlı hücreler çürümezki

hucre olcek elınde sonunda zaten..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Mesaj tarihi:
mesur osmanli iskencesi yagli kazigi yere dikiyolar sonra yagliyolar. mahkumu getiriyolar ve makattan baslayarak adama sokuyolar. derinin altina sokuyolar ve boyun dan cikartiyolar. Adam yasiyor olmuyor diregide cikarmiyolar ole adam 2 gun byunca canli halde yasiyor.. Aciyi siz dusunun artik
Mesaj tarihi:
dracula...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
Kazığa oturtma sırf Dracula ya özgü bişiy diilki Moğollardan Vikinglere kadar her milletin kullandığı bişi

(Buarada konu işgenceden sapıp ta vampir muhabbetine dönerse hiç şaşırmam:D)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • Yeni Oluştur...