Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya zam geldigi aciklandi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 15 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
Keşke sigara cidden 20YTL falan olsa yani başka türlü bırakacağımız yok.

Aslında sana hak veriyorum bende bağımlısıyım zamn gelse çok mecbur bırakırız. Ama bu seferde çok zor olur. Yavaş yavaş gelirse bizde yavaş yavaş bırakırız :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
bond işçinin emekçinin sigarası diyoduk onada zam geldi[signature][hline]Death is the first dance, eternal...
..Deceit is the second without end...
The third arrives...
There must be the third and
last dance...
Love is the Dance of Eternity
Mesaj tarihi:
said:
elaidizm, 15 Aralık 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
İyi olmuş diyenlere sorum: Babanın parasından mı yiyoruz?

bu size kapak olsun..zuahahaha
Mesaj tarihi:
iyi bari millet kapalı alanda içmez
millete otlatmamak için çıkarmaz her yerde sigarasını

ps: sigaradan nefret ettiğim için bu yorumu yaptım, sevidğim bişeye zam gelseydi ben de tepki gösterirdim.

tütün üretelim kardeşim zam gelmemesi için.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Millete otlatmamak için oturdukları yerde çıkarmayacağından dolayı içilmezmiş . Değişik bir bakış açısı tabi . Yalan ama . Hedef şahsiyet vermezse , istekli kitle almasını bilir elbet .[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
said:
djibril, 15 Aralık 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
offfff yana gene otlakcılıkmı yapıcaz :)

Sigaraya zaman geldiğinde otlanmakta zor olur djibril. Adam bu sefer sigara pahalı çabuk bitmesin diye ne figüranlıklar yapar allah bilir :P[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
said:
Liebe, 15 Aralık 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
iyi yapıyorlar her hafta zam gelsin sigaraya...

milletin ictigi sigaradan sanane ? icmiyosan icmiyosun kendin icin.. icen adamla niye ugrasıyosun?ben uzun zamandır iciyorum keyifte alıyorum saglıgımda yerinde..

yani cogu kisi gibi 213 kilo olup buldugunu yiyen biri bilgisayar basında 13413 saat geciren bel boyun agrısı olan biri olacagıma hergun sigara iciyorum ve cogu icmeyen kisiden daha saglıklıyım..

tamam kapalı alanlarda sigarayı yasaklasınlar buna bisi solemem de insanların keyif aldıgı icki sigaraya zam yapmak sadece turkiyede gorulen bi olay..

ole sacma bisi beyinlere kazınıyo ki sigara kısır yaparmıs kanser yaparmıs löl yani :) sen her gun en saglıklı seyden 14312 tane ye ic o da senin saglıgını bozar sonucta..her seyin fazlası zararlı..
Mesaj tarihi:
E tamamda sigara içerken çevrendekileride zehirliyosun, yani insanlar sigaraya karşı durmakta son derece haklı. Kimse, bir başkasının zevki için karbondioksit karbonmonoksit vb. envai çeşit gaz solumak zorunda değil

Gerçi konuyla alakası yok ama milletin sigarasından sanane gibi yorumlar artınca yazdım:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
  • Yeni Oluştur...