Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 BAAAAAK bil Geyts Amucam saooolsun göçe göçe yalama oldu flashla yapıp,kapat ve çarpıya 1000000 defa tıklıycam! süfer ! Süferrr! MAvi ekran ne miŞ?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUntil the engine stops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 MEAUheaea sayfayı açar açmaz karşıma geldi tam ortada alışkanlık olmuş tıklıyorum kapanmıyor hiç bişi :D:D:D koptum gece gece uyiiim gidpi :D :lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Until the engine stops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 :P hastasıyım[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUntil the engine stops![Bu mesaj Halfmumi tarafından 10 Nisan 2002 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 bunada ayrı hastayım ayrı konu :P *! geyiqte sınır tanımas*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUntil the engine stops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2002 Benim asıl merak ettiğim Program satıcımızla görüşsek bize ne söyleyeceği ... Genelde windows "yazıcıoğlu önü" tezgahlarından alındığı için baya komik bi durum ortaya çıkabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2002 ehu arıcan Ms ABD yi yarım saat telef konuşcan gircek 10 Milyar tel. fat :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Until the engine stops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 hehehe tuıklamaya çalışlıyom bende... :D :)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 -Alo -Alo Windowz -Ya bilgisayarımda bişey geçersiz ilem yürüttü kapatılcak diyo, kapat diyom kapanmıyo. sorun devam ederse bilgisaycıyla goruşun diyo. Korkuyorum yardımcı olurmusnuz. -Hım onemli bi konu bi sn sizi ust kısıma baglıyorum. (yaklasık 8374832 kere baglandıktan sonra) -alo sizin bilgisayrınız mı hata veriyordu -Alo ewt benimki. lutfen soleyin ne yapıcam? -ewt simdi hic paniklemeden kasanızın altındaki küçük tuşa basın(reset) -Teşekkürler yardımınız için :)))[hline]A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar KArı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Ust Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Ben şahsen bilgisayarımı kapatmakiçin başlat tuşuna basmayı kendime yediremiyorum. Bitir diye bi tuş olsun oraya basiim ya ne rezilliktir bu. :P Bu arada hakkaten hep alt+f4 ile kapatırım bilgisayarımı.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 evet bende tıklamaya çalıştım alışkanlık oldu tabi her an hata verebiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 evet ayri bir salaklik ornegiyle kapat'a basiorum uzerinde israr ediorum bide windows ingilizce olmasina ragmen hata niye turkce diye sorgulamiorum... uykumu alamamisim anlasilan ben bi gidip yatacam izninizle[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -Follow the Blind- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Ctrl-Alt-Del ---> Alt-O (eger win tr ise) Ctrl-Alt-Del ---> Alt-S (eger win en ise) Al en kısa yolu :)[hline]A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar KArı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Uus Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 geçersiz işlem nedir :p 2*2=3 system shutdown.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bi de windowsun programları illegal operation yürütüyor o nası oluyo anlamadım :)[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Kopya yazılım kullanıyosunuz ondan oluyo o illegal işlemler:p[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ahau alışmışım bende töbe ya =][hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 olur mu be windows bi bok beceremio kendş yaptıkalrı oyun bile binbir dertle çalışıo[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 abi 1.5 sene geçm,iş bilerek tekrar gündeme getirdim ehehehe...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bende hiç olmuo *!çıkıntıdır.*[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ben xp kullanıyorum mavi ekran yada hata msjı görmüyorum mutluyum:) xpnin yediği ram'e içim yanıo o ayrı[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 4 aydır xpdeyim 1 kez iexplore hata verdi .[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bide xp de geçersiz işlem yürütülünce Microsofta mail gönderelimmi falan diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 halfmumimizin geyik topiklerinden birini daha gündeme getirdiğiniz için sag olun var olun.. bu arada win me'de iki dakkada bi bu mesaj çıkıyordu bende. explorerı kapatmaya korkuyordum. şimdi de explorerı kapatmaya korkuyorum. gene xp kitlencek bakışçaz diye. ama en azından hata verip herşey göçmüyor..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bende xp hata vermiyor ama sık sık kilitleniyordu. system properties'den advanced bölümüne girdim bir baktım disable error reporting diyor. kaldırdım onu şimdi takır takır veriyor hata mesajlarını :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: Deep-Night, 17 August 2003 15:24 tarihinde demiş ki: bi de windowsun programları illegal operation yürütüyor o nası oluyo anlamadım :)[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC O artık yerine göre NATO Genel Sekreterine suikast, yada işte Bilimum ünlü binaları bombalama gibi şeyler oluyor yapıyor sende haberlerden izliyorsun ruhun duymuyor... Usame falan hikaye Windows bir şahane :D [hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 18 August 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar