huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yok memati mermiyi yollayip mesaji verdi zaten . polat abisinin yaninda o ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 sıkıcı bölümdü ya , sevmedim ben bu bölümü.. bide şu memati konusuna açıklık getirmiyolar ona sinirleniyom :D şimdi bu adam tekmi yoksa hala polatlamı?.. polat mematinin her bası sıkıstıgında gidilecek dedi ama mematinin bundan haberi yokki[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Samuel'e de acıom ya adam her gecen gün boynuz takıo ren geyiğine döndü:D[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 En son ne dedi ya duymadım[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 buyrun sizi dinliyorum dedi...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bölümün başında 3 kelimeyi arka arkaya doğru dürüst sokamyan nergis karahanlı bölümün sonunda bülbül gibiydi maşallah. Doktora felan da ihtiyaç kalmadı. Galiba alkol sayesinde bu kadar konuşmayı becerdi. Güllü ve Halo ile araya komedi serpiştirelim diye saçma sapan şeyler yapıyorlar. Ve gene reklamlardan sonra geriden sarıp kaçak oynuyorlar. Bir sezon önce kalemini kırmayı düşündükleri adamla şimdi aynı masada ailesiyle beraber enseye tokat bir şekilde kanka muhabbetine giriyorlar. kirveye de yemek tabağında mermi götüren garsonu cesaretinden dolayı kutluyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ah ah jaan beni bi sen anlamışsın...suyunu çıkardılar dizinin...bi de nergis nasıl iyileşti? geçen bölümü izlemedim gerçi ama neyse... halo dan her geçen gün sıkılmaya başladım...çok yılışık tipi oynuyor...komiklikten çok maymunluk yaptırmışlar adama...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Haloyu 1 bölümde racona sokarlar merak etmeyin. Kirvenin dengi olacak bence o. Memati tuttu bence de. Baronun kızı 24deki KIMle yarışır bence. *Anne neden vurdun o kızcağızı? -AA benim salak kızım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu ne ya abi 1 kere izleyim dedim gülmekten ölüyordum nerede ise. sahneler hic gercekci degil. dizi o kadar igrenc geliyorki bana ofs.. neyse zevkler ve renkler tartisilmaz diyip fazla konusmim buyuk bir ordu var karsimda keh keh :)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Halo'nun uçak kıralayıp butun tırlarını tuncay a wermesı Halo'nun nam salmasına da bı ornektı en yakın zamanda Halo eskısı gıbı olur Hızlan be Halil İbrahim[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 halo adamim ya uyusturucuya bogacak dunyayi o kadar gozunu hirs burumus ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Halo'nun gucu bu adam da o kadar para ve akıl var kı..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 +1 said: Jaan, 24 Aralık 2004 00:15 tarihinde demiş ki: bölümün başında 3 kelimeyi arka arkaya doğru dürüst sokamyan nergis karahanlı bölümün sonunda bülbül gibiydi maşallah. Doktora felan da ihtiyaç kalmadı. Galiba alkol sayesinde bu kadar konuşmayı becerdi. Güllü ve Halo ile araya komedi serpiştirelim diye saçma sapan şeyler yapıyorlar. Ve gene reklamlardan sonra geriden sarıp kaçak oynuyorlar. Bir sezon önce kalemini kırmayı düşündükleri adamla şimdi aynı masada ailesiyle beraber enseye tokat bir şekilde kanka muhabbetine giriyorlar. kirveye de yemek tabağında mermi götüren garsonu cesaretinden dolayı kutluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Hele Polat'la cok guzel konustu ama yavas yavas ıyılesıo daha da heyecanlı olacak dızı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Ruby_DraGon, 24 Aralık 2004 09:06 tarihinde demiş ki: Hele Polat'la cok guzel konustu ama yavas yavas ıyılesıo daha da heyecanlı olacak dızı +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 iplikci nedim superdi :) adamin yuregine inecek ehae. "Siz Turk'leri anlayamiyorum, nedir bu bonkorluk" halo'nun mokoko'su da ayriydi tabi :p[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ayrica halo'nun yaptiklarinda bir terslik goremiyorum, adam onca zaman kaldigi ceza evinden cikmis ve mutlu. Kendi capinda egleniyor ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bencede we cok guzel haraketler yapıo euheu tır a tovbe demesı cok guzel :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 espiri yapsından biraz kaliteli olsun hep yanı şeyden espiri yapmaya çalışmasın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Adam agır abı o zmn Polat'ta gulusunu degıstırsın :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya bu baronun kızı ne kadar çirkin ya...makyajla dahada iğrenç oluyo offf...hakkaten çok itici gelmeye başladı kız...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Polat'a da durduk yerde sorular yagdırıo adamın bı bıldıgı war karsıma artık safiyee[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya baronda iyice ezildi eskiden neydi öle barona ...ımla gülüyorum ezik herif konseyide ezik bu yüzden amerikalılar temizliyecek onu bence samuelin eşinin oynaştığı adam katil kirvenin adamı o büyük işadamı dedikleri o olsa gerek yoksa durduk yere niye gösteriyorlar saçma bir olay dizinin ilerki bölümlerinde ne olabileceğini bilebiliyoruz bu yönden konu gitikçe kötüleşiyor ve saçmalaşıyor[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Mandooo, 24 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki: ya bu baronun kızı ne kadar çirkin ya...makyajla dahada iğrenç oluyo offf...hakkaten çok itici gelmeye başladı kız... Normalde Necati Şaşmaz (polat)'la çıkıyolar.. Walla abim senarist olur inşallah... Dizi dahada güzelleşti...Eminim ki adamların elinde hazır 15-20 bölüm daha vardır.. Nesrin'i cesaretinden ötürü kutlamak lazım..Elif'te bi yol seçsin artık...Gerçi yolu belli ama =).. Doğu bey'de çok şey istiyo ya..Yok Ali Candan gerçek hayatta kim falan biz 1 yıldır fuzuli izliyoruz sanki.. =)=)... Bekleyip görelim..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: hangman, 24 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki: ya baronda iyice ezildi eskiden neydi öle barona ...ımla gülüyorum ezik herif konseyide ezik bu yüzden amerikalılar temizliyecek onu bence samuelin eşinin oynaştığı adam katil kirvenin adamı o büyük işadamı dedikleri o olsa gerek yoksa durduk yere niye gösteriyorlar saçma bir olay dizinin ilerki bölümlerinde ne olabileceğini bilebiliyoruz bu yönden konu gitikçe kötüleşiyor ve saçmalaşıyor bende diyodum bunların ne isi var burda die. guzel bi tespit bravo.. :tebrikz:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar