Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

bölümün başında 3 kelimeyi arka arkaya doğru dürüst sokamyan nergis karahanlı bölümün sonunda bülbül gibiydi maşallah. Doktora felan da ihtiyaç kalmadı. Galiba alkol sayesinde bu kadar konuşmayı becerdi.

Güllü ve Halo ile araya komedi serpiştirelim diye saçma sapan şeyler yapıyorlar. Ve gene reklamlardan sonra geriden sarıp kaçak oynuyorlar.

Bir sezon önce kalemini kırmayı düşündükleri adamla şimdi aynı masada ailesiyle beraber enseye tokat bir şekilde kanka muhabbetine giriyorlar.

kirveye de yemek tabağında mermi götüren garsonu cesaretinden dolayı kutluyorum...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah jaan beni bi sen anlamışsın...suyunu çıkardılar dizinin...bi de nergis nasıl iyileşti? geçen bölümü izlemedim gerçi ama neyse...
halo dan her geçen gün sıkılmaya başladım...çok yılışık tipi oynuyor...komiklikten çok maymunluk yaptırmışlar adama...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya abi 1 kere izleyim dedim gülmekten ölüyordum nerede ise. sahneler hic gercekci degil. dizi o kadar igrenc geliyorki bana ofs.. neyse zevkler ve renkler tartisilmaz diyip fazla konusmim buyuk bir ordu var karsimda keh keh :)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

+1
said:
Jaan, 24 Aralık 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
bölümün başında 3 kelimeyi arka arkaya doğru dürüst sokamyan nergis karahanlı bölümün sonunda bülbül gibiydi maşallah. Doktora felan da ihtiyaç kalmadı. Galiba alkol sayesinde bu kadar konuşmayı becerdi.

Güllü ve Halo ile araya komedi serpiştirelim diye saçma sapan şeyler yapıyorlar. Ve gene reklamlardan sonra geriden sarıp kaçak oynuyorlar.

Bir sezon önce kalemini kırmayı düşündükleri adamla şimdi aynı masada ailesiyle beraber enseye tokat bir şekilde kanka muhabbetine giriyorlar.

kirveye de yemek tabağında mermi götüren garsonu cesaretinden dolayı kutluyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 24 Aralık 2004 09:06 tarihinde demiş ki:
Hele Polat'la cok guzel konustu ama yavas yavas ıyılesıo daha da heyecanlı olacak dızı

+1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

ya baronda iyice ezildi eskiden neydi öle barona ...ımla gülüyorum ezik herif
konseyide ezik bu yüzden amerikalılar temizliyecek onu
bence samuelin eşinin oynaştığı adam katil kirvenin adamı o büyük işadamı dedikleri o olsa gerek yoksa durduk yere niye gösteriyorlar saçma bir olay dizinin ilerki bölümlerinde ne olabileceğini bilebiliyoruz bu yönden konu gitikçe kötüleşiyor ve saçmalaşıyor[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net
CeyhunAlyeşil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 24 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
ya bu baronun kızı ne kadar çirkin ya...makyajla dahada iğrenç oluyo offf...hakkaten çok itici gelmeye başladı kız...

Normalde Necati Şaşmaz (polat)'la çıkıyolar..

Walla abim senarist olur inşallah...
Dizi dahada güzelleşti...Eminim ki adamların elinde hazır 15-20 bölüm daha vardır..

Nesrin'i cesaretinden ötürü kutlamak lazım..Elif'te bi yol seçsin artık...Gerçi yolu belli ama =)..

Doğu bey'de çok şey istiyo ya..Yok Ali Candan gerçek hayatta kim falan biz 1 yıldır fuzuli izliyoruz sanki..
=)=)...
Bekleyip görelim..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hangman, 24 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
ya baronda iyice ezildi eskiden neydi öle barona ...ımla gülüyorum ezik herif
konseyide ezik bu yüzden amerikalılar temizliyecek onu
bence samuelin eşinin oynaştığı adam katil kirvenin adamı o büyük işadamı dedikleri o olsa gerek yoksa durduk yere niye gösteriyorlar saçma bir olay dizinin ilerki bölümlerinde ne olabileceğini bilebiliyoruz bu yönden konu gitikçe kötüleşiyor ve saçmalaşıyor

bende diyodum bunların ne isi var burda die. guzel bi tespit bravo.. :tebrikz:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...