Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

deli yürekten bayragi devralmis,yurdum insanini tekrar kendine bagimli yapmis abudik bir dizi oldugunu genelde diziyi sövmek isteyen her sahsiyetten kolaylikla duyabiliriz,ama sövenler arasinda birde gizli sempatizanlar vardir ki,ben onlarin karsisindayim :)[signature][hline]ümitsizlik özfarkindalik adina ödenen bir bedeldir
Sosyal ağlarda paylaş

bu gece dizinin sondan bi önceki bölümü galiba .

Not : bende milletin yalancısıyım naıuaj[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 16 Aralık 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya..ayıptır söylemesi para s.çıyo...doruk noktasında ve diziyi bitircekler...hayatta inanmam...o dizi insanları baymadan bitirmezler...çocuklar duymasın 2 olucak ve dizi hiç bi zaman bitmicek hatta...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı-
Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Sosyal ağlarda paylaş

harbi nedir bu olay çözemedim karahanlı karısını kızını rehin almış?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI
Sosyal ağlarda paylaş

evet büyük ihtimalle orada saklanıyorlar.
Osman sınav ayrılmasa diziyi hiç beklenmedik bir anda bitireceklerini düşünürdüm ama şimdi sizinle aynı fikirdeyim para basıyor ne gerek var bitirmeye zaten farkettiyseniz eski tadı yok acayip geri sarma durumu kadının efe demesi için 3 dk uğraşması hepsi saat doldurmak için şu anda dizi bir buçuk saat sürüyorsa 15 dk'si izlemeye değer.
Ancak eskiden dizi 2 buçuk saatlare uzuyordu ve konular hızlı geçiyordu.
Sanırım oda Osman Sınav farkı yada O.S herşeyi yaptı bunlara lay lay kısmı kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...