Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

polisin şanslı-s operasyonu çok dandirik cekilmis
kopekler sokak kopegi heralde, ole salak salak bakıyorlar[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde görmüştüm.. karakterlerin gerçek hayttaki karşılıkları yazıyodu da nerde olduğunu hatırlamıyorum... ama ben fazla anlamaya çalışmıyorum siz de uzaktan takip edin.. bi de filmden etkilenip onun gibi düşünmeyin.. medya yluyla halkı etkilemeye çalışıyolar filmlere kanmayın.. ne gazeteler doğru yazıyo ne filmler doğru sölüyo.. başka kaymaklardan öğrenmeniz lazım.. bu işi doğru bilmeniz için babanız ya mafya babası olcak yada millet vekili başka türlü hiç bi şeye güvenilmez... zaten özellikle bağdaştırıyolar gerçek hayatla daha fazla etkilemek için.. neyse ya sadece izleyin yani kafanızı boş yere yormayın...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma bir şey takıldı hatırlayan varsa söylesin.
Polat Alemdar ile Aslan Bey ilk defa Ali' nin babasının yanında tanışmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani herkes öyle biliyordu. Yoksa Aslan bey zaten dandirikten bir kitapçı diye biliniyordu zaten.

Neyse orada Polat' ın daha doğrusu Ali' nin babası Aslan' ın hayatından ve geçmişinden bahsetmişti. Çok ünlü bir türk ajanının isminden ve onun torunu olduğundan ama Aslan' ın bu tip seylerle ilgilenmediginden bahsetmişti. O eski türk ajanının ismini hatırlayan ve bunun tarihi bir gerçeğe dayanıp dayanmadığını bilen var mı?

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 08 Mayıs 2004 05:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Polat neden hala kendi ile ilgili gerçekleri çözmüyor.
Gidip ilandan neleri çıkartıyor.
Evlatlık olduğunu düşünsün Aslan Amcasının 5 yaşından beri onu tanıyıp hep yardımcı olduğunu düşünsün gördüğü rüya aklına gelsin ve baron veya kılıçın oğlu olduğunu çözsün artık ki dizi ya bitsin yada tekrar kabuk değiştirsin.
Baronun kızından da bişiyler çıkıcak ama oda polata aşık olmasın yani kardeşine[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 07 Mayıs 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
yahu kimse söylemeyecek mi? en son polat ve saz arkadaşları, kirkov'un gelişini depoda beklerken bırakmak zorunda kalmıştım diziyi. gerisini bir özetliyiverir misiniz?

polat çakırın hesabına 15m$ yatırıldığını bunu kimin yaptırdığını sordu

o sırada necmi operasyonunu anlatırken çakırı 15m$ ı ruslardan aldığını ve ihanet ettiğini iddia etti

sora kılıç geldi geminin yakalandığını söledi

sora polat adamın bikaç sözünden testerenin parayı transfer ettirdiğini anladı

geminin yakalandığını öğrenen ziya da 24 saat içinde haini bana verin dedi testereyi kastederek[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...