hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Fixxer bravo fragmanı izleyince bende benzer şeyler düşündüm. Ve fragmanda herşey olumlu oluyor hiç olumsuzluk göstermedi necmi'nin gemi yakalanıyor,polat aslana senin namusunu kurtardım gibi bişiy diyor elif'e nişanın hikaye olduğunu söylüyor. Fragman diyorum ama ben onun daha ne olduğunu öğrenemedim trailer'mı ne diyonus galiba dorusunu da söleyin de bilelim :P[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ztn ole bi fragman veriolarki ne olcagını cozuosun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 aslında fragman yayınlamasalar çok güzel olur gerçi diğer diziler gibi 5 gün önceden değil 1 gün önce veriyorlar ama yine de çok açık bi fragman oluyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 basini kacirdim yaw kim cikti dolaptan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Evet, bende izleyemiyorum şu anda :( Biri gelişmeleri burada belirtirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ABi Çok Heycanlı Bu Bölüm Kacmaz :-P[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 :) güzel bölüm.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yaaaaa yne nerde btirdiler yaaa gdip dövecem yapımcıları bööle ypmıolarmı kıl olooom yaaaa[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ahah necmi bitti bu defa kurtaramayacak kelleyi hiçbi şekilde[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben en son, polat ve saz arkadaşları, depoda ermeni kuyumcuyu beklerken bıraktım. orada reklam girdi sanırım, gerisinde ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Olan deve tuncay a olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bu hafta geçen 2-3 haftaya göre daha iyiydi. Dikkat etmedim ama sanırım reklamlarda da bir düzenleme gelmiş. Daha az reklam arası var ama daha uzun sürüyor sanırım reklamlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yaa geçen hafta Aslan' ın bindiği volkswagen' in modeli nedir yaa? Bayıldım resmen arabaya. Nasıl bir şey o oyle. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 07 Mayıs 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 2003 veya 2004 transporter tabi o standart hali değil aslan modifiye etmiş :Pp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: SwZ, 07 Mayıs 2004 00:10 tarihinde demiş ki: yaaaaa yne nerde btirdiler yaaa gdip dövecem yapımcıları bööle ypmıolarmı kıl olooom yaaaa Bende istiyordum ki geminin yakalandığından önce Necmi'nin Çakır'a oynadığı oyunu öğrensinler sonra çıldıran Ziya geminin battığınıda öğrenince oracıkta Necmi'yi hacemat etseydi baya bi güsel olucaktı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Evet ya özellikle 15 milyon dolar olayı süper olucak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bence Necmi'nin en fazla iki bölümlük ömrü kaldı. Gelecek bölümde Necmi'ye Kirkor Terzioğlu'nun yüzüğü gidecek Necmi çıldıracak Kendini Testeresiyle kesecek. ben bile inanmadım sopn kısma ama olsun ya tutarsa...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 O gülüşü ne berbattı ya elimde olsa gider boğardım herifi ama son gülen iyi gülermiş[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ulan bu dizinin bir noktasını bile tahmin edebilmek çok zor. Nasıl bir anda değişti izler :) Süper bi bölümdü Ben çuvaldan aslanın yanındaki adamın çıkıcağını ve polatın suçu onun üzerine atıcağını tahmin ettim.Çuvaldan çıkan o oldu ama işler çok değişti ... Laz Ziya nın olayı ise süperdi "Sizeee 24 saat müdret bana haini bulun!" Necminin oyunu ise cidden güzeldi. Ama alemin kralı Polat yemez!!! Bu arada ölüm makinası Memati ilk defa güldü ve espri yaptı.Dedim dizi bitiyor herhalde. "yok abi ben almıyım taktik biz taktuk"[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Polatın banka ve kendi örgütlerinin bilgisayarlarını kırması oldukça komikti valla 50tane adam ayrı dallarda usta olsa bir polat etmez sanırım lol hack olayı dışında güzel bir bölümdü.Bunun yanında eskiden abuzer kömürcü en sevdiğim tipti filmdeki ne yazıkki öldü yeni adamım kesinlikle yahya reis ama onada pek rol düşmüyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ya o hack kısmını kaçırmışım ( bebek seviyor tam dizi ile ağlamaya başlamayı) Ne oldu anlatırmısınız hack kısmında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yeni Transporter Olması lazım..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ya hack etti banka hesapların okdar (: sanki çok kolayda (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Önce gazete ilanı okudu orada ki numaranın hesap numarası olduğunu buldu hangi banka olduğunu buldu bankaya girdi olaylara baktı sonra gitti kgt'miydi neydi onun sistemini hackledi tabi bunları anlatıyor arada birde bişiyler gösteriyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Grand Laruka Cyrups of Bank Kamu Güvenlik Timi KGT :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar