Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Fixxer bravo fragmanı izleyince bende benzer şeyler düşündüm.
Ve fragmanda herşey olumlu oluyor hiç olumsuzluk göstermedi necmi'nin gemi yakalanıyor,polat aslana senin namusunu kurtardım gibi bişiy diyor elif'e nişanın hikaye olduğunu söylüyor.

Fragman diyorum ama ben onun daha ne olduğunu öğrenemedim trailer'mı ne diyonus galiba dorusunu da söleyin de bilelim :P[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SwZ, 07 Mayıs 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
yaaaaa yne nerde btirdiler yaaa gdip dövecem yapımcıları bööle ypmıolarmı kıl olooom yaaaa

Bende istiyordum ki geminin yakalandığından önce Necmi'nin Çakır'a oynadığı oyunu öğrensinler sonra çıldıran Ziya geminin battığınıda öğrenince oracıkta Necmi'yi hacemat etseydi baya bi güsel olucaktı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

bence Necmi'nin en fazla iki bölümlük ömrü kaldı. Gelecek bölümde Necmi'ye Kirkor Terzioğlu'nun yüzüğü gidecek Necmi çıldıracak Kendini Testeresiyle kesecek. ben bile inanmadım sopn kısma ama olsun ya tutarsa...[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu dizinin bir noktasını bile tahmin edebilmek çok zor.
Nasıl bir anda değişti izler :) Süper bi bölümdü

Ben çuvaldan aslanın yanındaki adamın çıkıcağını ve polatın suçu onun üzerine atıcağını tahmin ettim.Çuvaldan çıkan o oldu ama işler çok değişti ...

Laz Ziya nın olayı ise süperdi
"Sizeee 24 saat müdret bana haini bulun!"
Necminin oyunu ise cidden güzeldi.
Ama alemin kralı Polat yemez!!!

Bu arada ölüm makinası Memati ilk defa güldü ve espri yaptı.Dedim dizi bitiyor herhalde.
"yok abi ben almıyım taktik biz taktuk"[signature][hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Polatın banka ve kendi örgütlerinin bilgisayarlarını kırması oldukça komikti valla 50tane adam ayrı dallarda usta olsa bir polat etmez sanırım lol hack olayı dışında güzel bir bölümdü.Bunun yanında eskiden abuzer kömürcü en sevdiğim tipti filmdeki ne yazıkki öldü yeni adamım kesinlikle yahya reis ama onada pek rol düşmüyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Önce gazete ilanı okudu orada ki numaranın hesap numarası olduğunu buldu hangi banka olduğunu buldu bankaya girdi olaylara baktı sonra gitti kgt'miydi neydi onun sistemini hackledi tabi bunları anlatıyor arada birde bişiyler gösteriyor.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...