Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aslan dedeeeee ![signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 başka yerlerde okudum aslanın yanındaki az saçlı adam olabilir diyolardı bende olamaz diye düşünüyordum ama buradaki yorumlar o olabileceği ihtimalini çok arttırdı. Kötü köpek ; Polat ALEMDAR Sürü;konsey ve devlet Kurt;Kurt o az saçlı eleman ise onun kurtluğu falan yok ama Aslan onu üslerine köstebek diye teslim etmez ki :) Ulen boşverin işte be gelsin perşembe izler görürüz iş güç var nelerle uğraşıyoruz :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bence artık har film gibi bu daha cıvımaya başladı.. cıvımanın sinyallerini veriyo... bana bugün yarın biter gibi geliyo.. bitmezse işler kötüye gidicek.. ama helal olsun delikanlı dizi çekmişler....[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ya bide merak ettiğim bişi var bu polat kimi çuvala sokup aslan beyin önünüe attı.. kim olabilir ben çıkartamadım...[signature][hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bizde cıkaramadık :).ama daha once gordugumuz biri oldugunu sanm1yorum.köstebegin tekini koydu iste. bide tamer karadagl1 uymaz bu diziye ya.ii oyuncu olabilir de cocuklar duymas1nla bu bir degilki.imirzalioglu hadi neysede yani.mesela cerrahpasali halit.istanbul masal1nda cok k1sa bi yer oynad1 1-2 ay once.rolu de i**e roluydu.yani yakismio ole herkese her rol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bende aynı fikri savunuyorum ancak KILIÇ'ta vay anam vay dizisindeki dengesiz bacanaklardan biri şu anda oynayan acayip okul dizisindeki din öğretmeni yine montofonun teki bir rol oynuyor ama K.V dizisinde rolüde hiç göze batmıyor ve başarılı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Halit in ablası İbrahim Tatlıses in eski dansözü Dansöz Şılga :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bir hafta meraktan çatlatıolar böle bekleyip görcez maalesef[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bence çuvalın içinden harbici köstebekler çıkacak...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Acaba Ne Var Bende Baya Meraklandım haa...[signature][hline] [ quote ]:rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bi dedikodu isteyen okusun sora neden söledin demeyin: Polat, Aslan Beyi vuruyomuş[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Mayıs 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bence memati yanlış adamı getirmiş olcak böle döt olacak herkes kimlan bu diecek aslan polat da sıkışıp aslan beyi vuracak...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yaaa Paketlediği adamıan suratınamı bakmıcakta..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yok ona paketli geldi adam. Memati karanlıkta yanlış adamı getirecek. Bak görürsün perşembe[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya öle bi hata yaparlar mı saçmalamayın!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 adamın sadece resmini verdiler o kadar da denyo değil ya yanlış adam getirecek, polat aslan'ı vurmaz.(gibi geliyor) Ama burda biri vardı ne yazsa oluyordu hatta o kişi tepki bile almıştı diye hatırlıyorum yoksa başka forumdamıydı :Pp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Polat vurursa Arslan beyi bir daha sırtı yere gelmez çünkü her sıkıştığında onu Arslan bey kurtardı. Vuracağını sanmam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Absolut, 05 Mayıs 2004 13:34 tarihinde demiş ki: bir daha sırtı yere gelmez Bu deyimi doğru kullandığında emin misin? Sırtı yere gelmez deyimi güreşte tuş olmaktan ileri gelen bir deyimdir. Bunu yaptığında bir daha sırtı yere gelmez hiç bir kötü şey başına gelmez hep kazanır anlamını taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: ghaldszar, 05 Mayıs 2004 14:42 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 05 Mayıs 2004 13:34 tarihinde demiş ki: bir daha sırtı yere gelmez Bu deyimi doğru kullandığında emin misin? Sırtı yere gelmez deyimi güreşte tuş olmaktan ileri gelen bir deyimdir. Bunu yaptığında bir daha sırtı yere gelmez hiç bir kötü şey başına gelmez hep kazanır anlamını taşır. HAHAHAHAHAHHAAH adam acıklamıs :D deyimi... yanlıs yazmıstır da absolutun o deyimi bilmedigini sanmıyorum :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ehem heh yanlış kullanmışız. Sırtı yerden kalkmaz olacaktı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Ne yapallım insan hem vizyon hem edebiyat editorü olunca böyle oluyor maalesef. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Benim tanıdığım polat yapmaz öyle şey :Pp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hahaha benim tanıdğm polat ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Benim tanıdığım yapar :-P[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Sanirim cozdum... Hep yem yem diyolardi.. Polat yine aklini kullandi ve konseyin gozune girmek icin ve supheleri ustunden atmak icin o gemiye operasyon olacagini soyledi.. boylece gercegini aslana soleyince aralari duzelecek konseye soylemeyincede konsey o gemide kirmadigi kalemi bu gemide karicak (testerenin)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar