Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

başka yerlerde okudum aslanın yanındaki az saçlı adam olabilir diyolardı bende olamaz diye düşünüyordum ama buradaki yorumlar o olabileceği ihtimalini çok arttırdı.

Kötü köpek ; Polat ALEMDAR
Sürü;konsey ve devlet
Kurt;Kurt o az saçlı eleman ise onun kurtluğu falan yok ama Aslan onu üslerine köstebek diye teslim etmez ki :)

Ulen boşverin işte be gelsin perşembe izler görürüz iş güç var nelerle uğraşıyoruz :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

bence artık har film gibi bu daha cıvımaya başladı.. cıvımanın sinyallerini veriyo... bana bugün yarın biter gibi geliyo.. bitmezse işler kötüye gidicek.. ama helal olsun delikanlı dizi çekmişler....[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Sosyal ağlarda paylaş

bizde cıkaramadık :).ama daha once gordugumuz biri oldugunu sanm1yorum.köstebegin tekini koydu iste.
bide tamer karadagl1 uymaz bu diziye ya.ii oyuncu olabilir de cocuklar duymas1nla bu bir degilki.imirzalioglu hadi neysede yani.mesela cerrahpasali halit.istanbul masal1nda cok k1sa bi yer oynad1 1-2 ay once.rolu de i**e roluydu.yani yakismio ole herkese her rol[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende aynı fikri savunuyorum ancak KILIÇ'ta vay anam vay dizisindeki dengesiz bacanaklardan biri şu anda oynayan acayip okul dizisindeki din öğretmeni yine montofonun teki bir rol oynuyor ama K.V dizisinde rolüde hiç göze batmıyor ve başarılı.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

adamın sadece resmini verdiler o kadar da denyo değil ya yanlış adam getirecek, polat aslan'ı vurmaz.(gibi geliyor)

Ama burda biri vardı ne yazsa oluyordu hatta o kişi tepki bile almıştı diye hatırlıyorum yoksa başka forumdamıydı :Pp[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 05 Mayıs 2004 13:34 tarihinde demiş ki:
bir daha sırtı yere gelmez

Bu deyimi doğru kullandığında emin misin?
Sırtı yere gelmez deyimi güreşte tuş olmaktan ileri gelen bir deyimdir. Bunu yaptığında bir daha sırtı yere gelmez hiç bir kötü şey başına gelmez hep kazanır anlamını taşır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 05 Mayıs 2004 14:42 tarihinde demiş ki:
said:
Absolut, 05 Mayıs 2004 13:34 tarihinde demiş ki:
bir daha sırtı yere gelmez

Bu deyimi doğru kullandığında emin misin?
Sırtı yere gelmez deyimi güreşte tuş olmaktan ileri gelen bir deyimdir. Bunu yaptığında bir daha sırtı yere gelmez hiç bir kötü şey başına gelmez hep kazanır anlamını taşır.

HAHAHAHAHAHHAAH adam acıklamıs :D deyimi... yanlıs yazmıstır da absolutun o deyimi bilmedigini sanmıyorum :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanirim cozdum...
Hep yem yem diyolardi.. Polat yine aklini kullandi
ve konseyin gozune girmek icin ve supheleri ustunden atmak icin o gemiye operasyon olacagini soyledi..
boylece gercegini aslana soleyince aralari duzelecek konseye soylemeyincede konsey o gemide kirmadigi kalemi bu gemide karicak (testerenin)[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...