Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Daha önceki dizilerde yani ilk bölümlerde KGTnin içersinde bir tane köstebek olduğu zaten söyleniyordu. Polat' tan önce mafyanın içersine sızdırılmaya kalkan herkes öldürülmüştü. Daha bir çok olayda da aynı şey olmuştu. Şimdi bence çok küçük bir ihtimal olsa da Polat KGT içersindeki köstebeği bulmuş olabilir. Fakat her ne şekilde son cümleyi yorumlamaya kalksam da bir şekilde işin içinden çıkamadım. Kötü köpek sürüye kurdu getirdi. Bu cümle biraz garip geldi bana açıkcası.

Dier taraftan dizi yine acayip kötüydü tamamen uzatma mantıklı bir dizi şu an Kurtlar Vadisi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 30 Nisan 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
Son 2 bölümdür tıkandılar gibime geliyor hakkaten konu olarak.

Bence tikanmadilar.. Yeni bir konu getiriyorlar onun icin alt yapi hazirlamaya calisiyorlar 1 gunde 3454343 tane seyi gosterirlerse dizinin bi anlami kalmaz[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Paketteki eleman diziye yeni katılıcak bence, ya mafyada yada devlette yüksek bi mevkide olan bi herifi polat tutmuş getirmiş işte.. kötü köpek sürüye kurt getirdi hesabı.. polat örgütü koruması gereken eleman ama, tehlikeyi örgüte getiriyo..[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

Tamer Karadağlı' yı bilemem açıkcası iyi bir oyuncudur her tole uyum sağlayabileceğini biliyorum ama bir komedi dizisinde oynarken halk ne kadar ou mafya dizisinde kabul eder onu da bilemiyorum. O rolunu iyi yapsa dahi halkın rolu kabul etmememesi söz konusu.

Diğer taraftan Kenan İmirzalioğlu ise olmaz zaten başka bir dizide oynuyor ki bu diziye ayıracak o kadar zamanı oldugunu sanmıyorum. Zamanı olsa da zaten oynmasın adam Ben Aflleckin Türkiye şubesi resmen kalas
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların köstebek dediği eleman Polat.
Operasyon iptal edildi.

Polat söyledi gemiye operasyon yapılacağını yani KGT yi sattı.
Polat bu suçu üzerinden atmak için birini feda etti.Ve KGT içersindeki bir elemanı öldürdü.Onu tim içinde köstebek olarak tanıtıcak aslan bey e.
bu bence :=)

Dikkat edin ben çıkabilirim.Tüyo benden size...[signature][hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş

"Operasyon iptal edildi." dedigin hangi operasyon? polatin icinde bulundugu operasyon mu yoksa gemiye yapilan operasyon mu?
eger polatin icinde bulundugu operasyonu diyosan o sadece soz icabi iptal oldu yani ilerde duzeltirler aralarini aslan amcasiyla:)
ama gemi operasyonunu diyosan o iptal olmadi ki? farkettiler ve gemiyi batirdilar. yani basarisiz oldu.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Polat aslana bağlı değilki!

İkiside o gelen adamlara bağlı.Köstebek olan Polat mafyanın içine gönderildi.Çökertmesi için
Devlette opreasyonun iptalini istedi çünkü küçük bir operasyon sızma yaptı buda bu gizli servisin ortaya çıkmasına yol açabilirdi bu yüzdende iptal edilmesini istedi devlet.
Köstebek olarak polatı istedi yani.[signature][hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...