Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Ulan ÇAKIRI ÖLDÜRENLERDEN HESAP SORULACAK TEK TEK!!!

İşte geçen perşembenın en kritik olayı...

Çakır öldükten sonra Polat tüm mafya babalarını temizler.Sıra konseye gelir ama gözdağı verir.Aslan bey Polat ı sorguya çeker.Polat mafya babası olduğunu söyler.Artık devlet umrunda değildir.Umrunda olan intikam öfkesidir.
Olaylar böyle gelişirken Konsey toplanır.Hüsrev Ağa dostu Laz Ziya ya tam destek vermektedir.Çakırın ölümüyle Polatın Tester Necmiyi tehdidiyle konsey karışır.Baron Polatın kalemini kırmak üzeredir.
Ama Laz Ziya izin vermez ve belkide Polat ın 2. hayatınıda kökünden değiştiricek bir söz ile Polatın kaderini çizer.
"Polat Alemdar kızımla nişanlanmıştır artık benim oğlumdur!!!"
....[signature][hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ve!!! gözüme takılan 2 hata bunları yazıcaktım unuttum...

1- Polat Memati Abdülhey mafyababalarını temizledikten sonra testereden çıktılar.Arabaya bindiler.O sırada fonda hekimoğlu türküsü çalıyordu Elifin sahnesini gösteriyordu.
Sonra sahne polatın araba sahnesine geldi.
Abdulhey e radyoyu açta müzik dinliyelim dedi.
Açtı
ve Çalan şarkı hekimoğlu türküsü
üsteklim kim söylüyor?
Ünlü mafya babası alemin kralı süleyman çakır.
Şarkıcılığa başlamış...

2-Çakır defnediliyordu.Mezar taşları gözüktü.
Emine Çakır (Annesi) 1951 doğumluydu.
Süleyman Çakır ise 1964 doğumluydu.
O halde Annesi 13 yaşında Çakırı pörtletmiş...[signature][hline]bla bla bla ...
Sosyal ağlarda paylaş

sıcağı sıcağına yazsaydım bir daha diziyi izlemiyeceğimi filan söylerdim ama allahtan kapalıydı paticiğimiz. şimdi yinede kızgınım tv yöneticilerine, bu dizinin artık fazlasıyla sömürüldüğünü düşünüyorum neyazıkki. Ama bunlar diziyle ilgili pozitif düşüncelerimi kıramadı bakalım önümüzdeki bölümde çıldırtabileceklermi beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bu sırada Haliti akmerkezdemi ne dövmüşler sen nasıl çakırı öldürürsün diye koptum lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 20 Nisan 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
Yönetmen iyi bir çalım attı son bölümle ki bu da Çakırın ölümünden sonra beklediğim bir şeydi. Şimdi Polat Alemdar' ın hayatı gerçekten Alaaddin Çakıcı' ya benzedi işte.

Fransa'ya kaçarsa Çakıcı olucak kaçmaz Türkiye'de kalırsa Çatlı olucak boşverin bu işleri bu muhabbetler oldukça bazıları diziyi Çatlı'yı aklama dizisiymiş gibi lanse ediyorlar.
Kimse kimse olmasın bende çok girdim böyle muhabbetlere ama gördüm ki Polat ÇAtlı demeye kalksak bile diyemiyoruz.

Dizinin senaristi nasıl isterse öyle gidiyor gerçek hayattan kopmuş vaziyette.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virus, 21 Nisan 2004 14:33 tarihinde demiş ki:
Bu sırada Haliti akmerkezdemi ne dövmüşler sen nasıl çakırı öldürürsün diye koptum lol

www.kurtlarvadisi.gen.tr adresinde yazıyor dayak yemedim diye.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.
W. Churchill...

[Bu mesaj hasansemre tarafından 22 Nisan 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...