Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 İstanbul sefiri Memati olacak. :D *kendisi bile inanmaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 onu da öğreniriz[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paticik kapalı olduğundan dolayı kritiğini yapamadık geçen perşembenin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 yap O saman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 acımız büyük (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ulan ÇAKIRI ÖLDÜRENLERDEN HESAP SORULACAK TEK TEK!!! İşte geçen perşembenın en kritik olayı... Çakır öldükten sonra Polat tüm mafya babalarını temizler.Sıra konseye gelir ama gözdağı verir.Aslan bey Polat ı sorguya çeker.Polat mafya babası olduğunu söyler.Artık devlet umrunda değildir.Umrunda olan intikam öfkesidir. Olaylar böyle gelişirken Konsey toplanır.Hüsrev Ağa dostu Laz Ziya ya tam destek vermektedir.Çakırın ölümüyle Polatın Tester Necmiyi tehdidiyle konsey karışır.Baron Polatın kalemini kırmak üzeredir. Ama Laz Ziya izin vermez ve belkide Polat ın 2. hayatınıda kökünden değiştiricek bir söz ile Polatın kaderini çizer. "Polat Alemdar kızımla nişanlanmıştır artık benim oğlumdur!!!" ....[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ya her bölümü çok güzel oluyo ya bu dizinin hele konuşmaları, hangi zeka böyle tam oturaklı konuşmalar üretebilir ya (: bide hekimoğlu türküsünü oktay kaynarca harika sölemiş çok beğeniyom (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ve!!! gözüme takılan 2 hata bunları yazıcaktım unuttum... 1- Polat Memati Abdülhey mafyababalarını temizledikten sonra testereden çıktılar.Arabaya bindiler.O sırada fonda hekimoğlu türküsü çalıyordu Elifin sahnesini gösteriyordu. Sonra sahne polatın araba sahnesine geldi. Abdulhey e radyoyu açta müzik dinliyelim dedi. Açtı ve Çalan şarkı hekimoğlu türküsü üsteklim kim söylüyor? Ünlü mafya babası alemin kralı süleyman çakır. Şarkıcılığa başlamış... 2-Çakır defnediliyordu.Mezar taşları gözüktü. Emine Çakır (Annesi) 1951 doğumluydu. Süleyman Çakır ise 1964 doğumluydu. O halde Annesi 13 yaşında Çakırı pörtletmiş...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ayrıca bir son dakika haberi !!! Tamer Karadağlı sanırım diziye dahil olucakmış.Çakırın yerine Polata yeni bir orta olarak.Böyle söylentiler var. Bence hiç iyi olmaz :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Yönetmen iyi bir çalım attı son bölümle ki bu da Çakırın ölümünden sonra beklediğim bir şeydi. Şimdi Polat Alemdar' ın hayatı gerçekten Alaaddin Çakıcı' ya benzedi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 abi, blackchaos o türküyü çakır ağızı ile söylemiyo yani , normal oktay karnaca sesiyle söylüyor (: ne bilim öyle bişey ama çok seviyom adamlar güzel yapmiş[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Tamamda ses aynı ses orjinal haliyle yayınlasalarda volkan diye biri söylüyor.Eski parçası daha güzel ama ...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 vala kazaadan ben birçok hekimoğlu türküsü çektim ama , bu kurtlar vadsini hazırladığını beğeniyorum şöyle davullu zurnalı çok güzel olmuş[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ya bide memati kendini vuracakmı acaba ya (: inşallah ölmez abi (: ama televolede ölmüycek diyodu, biri engelicek dedi süprüz bi isim ama bakalım izleyip görcez[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 sıcağı sıcağına yazsaydım bir daha diziyi izlemiyeceğimi filan söylerdim ama allahtan kapalıydı paticiğimiz. şimdi yinede kızgınım tv yöneticilerine, bu dizinin artık fazlasıyla sömürüldüğünü düşünüyorum neyazıkki. Ama bunlar diziyle ilgili pozitif düşüncelerimi kıramadı bakalım önümüzdeki bölümde çıldırtabileceklermi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Elif , polati alinin mezarına goturuyo , o sıra mezarlıkta mematiyi goruyolar ve polat mematiyi durduruyo olabilir :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Olur oyle hatalar Bonepart aga yakalar :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 haa bide bonepart demişken hatırladım, adam ezanı mikrofonsuz okuyodu bide, ama ses okdar gür çıkıyoduki sanki hopörlörlerden geliyodu (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bu sırada Haliti akmerkezdemi ne dövmüşler sen nasıl çakırı öldürürsün diye koptum lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: ghaldszar, 20 Nisan 2004 16:49 tarihinde demiş ki: Yönetmen iyi bir çalım attı son bölümle ki bu da Çakırın ölümünden sonra beklediğim bir şeydi. Şimdi Polat Alemdar' ın hayatı gerçekten Alaaddin Çakıcı' ya benzedi işte. Fransa'ya kaçarsa Çakıcı olucak kaçmaz Türkiye'de kalırsa Çatlı olucak boşverin bu işleri bu muhabbetler oldukça bazıları diziyi Çatlı'yı aklama dizisiymiş gibi lanse ediyorlar. Kimse kimse olmasın bende çok girdim böyle muhabbetlere ama gördüm ki Polat ÇAtlı demeye kalksak bile diyemiyoruz. Dizinin senaristi nasıl isterse öyle gidiyor gerçek hayattan kopmuş vaziyette.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Virus, 21 Nisan 2004 14:33 tarihinde demiş ki: Bu sırada Haliti akmerkezdemi ne dövmüşler sen nasıl çakırı öldürürsün diye koptum lol www.kurtlarvadisi.gen.tr adresinde yazıyor dayak yemedim diye.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... [Bu mesaj hasansemre tarafından 22 Nisan 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 eee ne olcak şimdi çakır öldü dünyanın sonu demek dir bu ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ohanzi!!! Polat Alemdar sehemi uyarıyor.Aslanın yapacağı operasyonu testereye bildiriyor.Devletin gemiye operasyon yapıcağını söylüyor!!!! Polat iice mafya babası oluyor. Polat ve Meral nişanlanıyorlar.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 olamaz !!![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 www.kurtlarvadisi.gen.tr ye giremiyorum uzun süredir bende mi bi sorun var yoksa sitede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar