Zagg Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ciddimisin :-O...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 nası yani ya??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Memati değildi o. Memati rolunu oynayan Gürkan Uygun' dur. Fakat eroin kaçakçılığı olayına karışan kişi Zafer Parpaoğlu diye biridir. Haber için tıklayın [Bu mesaj ghaldszar tarafından 08 Nisan 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bu arada beyler yeni buldum onların gerçekte kimi oynadığını rahmi koçu oynuyomuş sanırım Karahanlı polatı kimi esas alıyo onu mrk ettim de biliyonuzmu siz?sonra bu Aladdin çakıcımı neymuş ahanda yeni gördüm wala ne zmndırda arıyodum[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya onların hepsi varsayım. Dizinin hayranları öyle düşünüyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Walaa ateş olmayan yerden duman çıkmazmış fakat, yane site öyle diyor tabe ben deil :-)[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 BAŞLIYOR BAŞLIYOR BAŞLIYORRR EKRAN BAŞINA !!! *ÇING* *ÇING* *ÇINGIRDANK*[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 aha da başladı...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 gitti adam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Tek bir tahminim var bence polat rüya görüyor yatağa yattı ve kalkması bir oldu klasikleşmiş şaşırtma taktiği en azından öyle umuyorum lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bırak fantaziyi yeryüzünden bir pislik daha eksildi[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 rofl yeryüzü? filmseti? fazla kaptırmışsın kendini egüzel[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Hadi ya! Uyuşturucu tacirlerinin dizide oynamıyor mu ? ne tesadüf mafyayı legalleştirmek için yapılıyo bunlar[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yok büyük ihtimal kaybettik süleyman çakırı kurtlarvadisi.com da sabahtan beri yazıyor bu bölümün özetine. memati süperdi ama şerefine sokayım diye geçirdi ya bıçağı[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 çakır öldü mü?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bu kadar detaylı göremez rüyayı vala başımız saolsun...Burdanda diriltemez heralde Osman Sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 şu diziyi izleyen bir kişi bile o adamın kanunsuz iş yapmasından rahatsız olmamış forumda bu konu dut yemiş bülbül konusu[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 haydari komplo teorisi üretmende üstüne yok çakırın ölmesiylen bizim zihinlerimizi günden güne mafyayı legalleştirecekler bilinç altı olayı yani heh.voic3 haklı olabilirsin ama aklıma gelen tek mantıklı şey bu oldu.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 eğer öldüyse hakkaten de öldü çakır şaşırtmaca değil yani..[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 çakırı oynayan eleman para konusunda anlaşamamıştı[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 haydari çakırın işlediği suçları forumlara yazmamız mafya tarafından yasaklandı koyun insanlarımız koyun kalsın dendi bizde zoraki sustuk... Abicim kaptırma kendini biz film diyoruz buna.Ama gerçek payları vs vs var dersin anlarım ama orda çakır yapmıyor onları sen o ölünce gerçek hayattada öldü filanmı zannettin?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Şu anda kurtlar vadisi reklamda ve ben hayal kırıklığına uğradım çakır öldü. :( Ama Memati yine gösterdi adamlığını helal olsun. bakalım devamında nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 bu ne geyikya o dizide oynayıpta uyuşturucu işinden yakalanan mal herif kimse ben ondan bahsediyom dam üstünde saksağan sakmayın gözüm[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 memati ve polat birini basmaya gidecekler ama kimi basacakalrdı unuttum adını ahanda yazdım bunu da buraya[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 noldu sustunuz hiçbiriniz yanlış bulmuyosunuz illegal böyle işleri bunları doğal hepsi nolcek zaten abdullah çatlıda kahramandı pehhh[signature][hline]Kütüphanede Unutmuşum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar