Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

Bu arada beyler yeni buldum onların gerçekte kimi oynadığını rahmi koçu oynuyomuş sanırım Karahanlı polatı kimi esas alıyo onu mrk ettim de biliyonuzmu siz?sonra bu Aladdin çakıcımı neymuş ahanda yeni gördüm wala ne zmndırda arıyodum[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
Raven Morthol ailesinden[Avaturk]
Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage
------
Save me from the nothing i've become
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Tek bir tahminim var bence polat rüya görüyor yatağa yattı ve kalkması bir oldu klasikleşmiş şaşırtma taktiği
en azından öyle umuyorum lol[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
rofl yeryüzü? filmseti? fazla kaptırmışsın kendini egüzel[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

yok büyük ihtimal kaybettik süleyman çakırı kurtlarvadisi.com da sabahtan beri yazıyor bu bölümün özetine.
memati süperdi ama
şerefine sokayım diye geçirdi ya bıçağı[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
haydari komplo teorisi üretmende üstüne yok çakırın ölmesiylen bizim zihinlerimizi günden güne mafyayı legalleştirecekler bilinç altı olayı yani heh.voic3 haklı olabilirsin ama aklıma gelen tek mantıklı şey bu oldu.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
haydari çakırın işlediği suçları forumlara yazmamız mafya tarafından yasaklandı koyun insanlarımız koyun kalsın dendi bizde zoraki sustuk...
Abicim kaptırma kendini biz film diyoruz buna.Ama gerçek payları vs vs var dersin anlarım ama orda çakır yapmıyor onları sen o ölünce gerçek hayattada öldü filanmı zannettin?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...