Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

güllü biraz ilginç ama baronun adamı çıkması zor çünkü dayının ablasının mı ne oğlu ama çok kolay satınalınabilecek bir tip onuda diziye monte ettiklerine göre bişiyler çıkıcak ondan abdulheyl benim takdir ettiğim bir adam ama baronun adamı çıkması kuvvetle muhtemel yada aslan'ın çünkü çok az soruyor ve ne denirse yapıyor yani hiç problem çıkarmıyor.
Ama diyecem baronun adamı o zaman aslan zaten diyecek ki bu adam kim nerden buldunuz araştıracak ve bulacak aslan'ın adamıda olabilir yada biz biraz fazla komplocuyuz öle temiz bi adam denk geldi arkadaş oldular vs vs :) herşeyi zaman göstericek[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

Aldığım bir duyuma göre çakır ölmüyormuş... Show TV'nin Telefonları kitlenmiş vurulduğğu gün Reyting düşer diye Osman Sınav'a sakın öldürme demiş Show TV yöneticileri o da daha hastanesi var bu işin korkmayın demiş... Dedikodu işte bir diğer dedikodu da Çakırla Polat'ın günlük hayatta hiç anlaşamıyor olmaları ve Çakır'ın parasını beğenmediği için diziden ayrılmak istemesi nedeniyle Osman Sınav Çakır karakterinin vazgeçilmez olmadığını oktay kaynarcaya göstermek istemiş... ahanda bunlar son dedikodular ama ne olacağını perşembe görücez...[signature][hline]PASCAL ERA QUA

[Bu mesaj Pascal tarafından 05 Nisan 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu para konusu saçma geliyor bana nedeni de şu:

Bu tip dizilerde ve özellikle kurtlar vadisinde Osman Sınav tüm oyuncularla 3 senelik sözleşme imzaladı. Bu sözleşmeler oyuncuyu 3 sene boyunca belli bir fiyattan diziye bağlayıcı niteliktedir. Oyuncu 3 sene boyunca para almaz. Oynadığı bölüm sayısına göre para alır. Yani Oktay Kaynarca 3 sene boyunca oynayacağı her bölüm için sözleşmede anlaştığı parayı alacaktır. Çakır karakteri ölürse oynamadığı bölümlerden almayacak fakat flshbackler icin cekim yapılacaksa tekrar çağırılacak ve cekildigi bölüm için para alacaktır. Sonuçta Seray Sever' in de anlaşması sürüyor dizi ile. Tabii bu anlaşma başka dizilerde oynamasına engel değil bu diziyi engellemediği sürece.

3 sene daha dolmadığından para konusunda anlaşmazlık söz konusu olamaz. Ara sıra duydugunuz o anlaşöazlık olayları sözleşmelerin bittiği dönemde oluşan anlaşmazlıklardır. Genelde bir sene çekicez diye bir senelik anlaşma yapıp sonra dizi çok tutunca bokunu çıkaracak bir süre boyunca dizi oynayınca tabii ki anlaşmazlıklar ortaya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrMedia, 05 Nisan 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
yanlız anlaşma her oyuncuya göre değişir, sonuçta fix bişey değil bu
ya ölmeyecek dedi diyom yani hastanede geçicek dedi ölmez orası kesin artik

Genelde sadece fiyat değişir.
Bir de sadece bir iki bölümlük figuran pozisyonlarında anlaşmalar söz konusudur onlar da farklıdır. Ben sadece bataki jenerikte ismi geçen oyuncu kadrosundan bahsettim anlaşma şekli olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

geçtiğimiz hafta izleyemedim ama ondan önceki hafta yani Çakır'ın vurulduğu hafta baştaki görüntülerde yer alıyordu.
Seray Sever bile hala çıkıyor gibi geliyo bana ama yoksa ben çok mu unutkan oldum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
voic3, 06 Nisan 2004 11:09 tarihinde demiş ki:
Dikkat ederseniz,

Tombalacı öldükden bi 4-5 bölüm sonraya kadar ismi o başdaki girişde yazdı. Ve o zamana kadar arada flahback miydi neydi onlara girdi. Sonra ismi kalktı bi dahada çıkmadı.

e yani olm ölünce kalkması doğal (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için)
BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

dikkat edersen dizi 1 haftalıkta olsa tatile girdiği zaman ölenlerin isimleri kalkıyo hep böle bu abuzerinde yeni kalktı onun görüntüleri yoktuki[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 06 Nisan 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...