bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Cerrahpaşa lıların ablası süper bi şekil de gerçekteki eski mesleği aklıma geldikçe o olayı tamamen yıkıyor. İbrahim Tatlıses in eski dansöz ü Şılga :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hadi be!!! inanmıyorum hahaha :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: homoid, 03 Nisan 2004 11:45 tarihinde demiş ki: Alkol; vucuda biranda karışıp çabukca ucuyor buda güçlü bir ferahlık ve rahatlama hissi veriyor. tıpkı kolonya gibi ama alkol daha güçlüsü Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: blackchaos, 04 Nisan 2004 13:28 tarihinde demiş ki: Cerrahpaşa lıların ablası süper bi şekil de gerçekteki eski mesleği aklıma geldikçe o olayı tamamen yıkıyor. İbrahim Tatlıses in eski dansöz ü Şılga :) arhghhhh kadinin gozumdeki butun "agir abla" , "hanim aga" imajini bu lafla yokettin bravo ehahuaha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: ghaldszar, 04 Nisan 2004 02:11 tarihinde demiş ki: O dizide yerine oynayamıyacak vazgecilmez ve ölürse diziyi seyretmeme ihtimalim olan tek bir karakter var: Memati Hastasıyım Kesinlikle katılıyorum sana.Aslında çalır ölse de yerine Memati geçse daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mematide liderlik karizması yok, fedayi rolü daha yakışıyo ona benim dizideki adamım Bıldırcın tabiki ehuehue bi insan bu kadar mı doğal komik olur ya -Telefonunu versene -İş mi cep mi ((((:[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Yok Memati'nin diğer adamlara davranışlarına falan baksana çok güzel olur bence konseye falan girse ooof of :D Ayrıca Güllü'nün Abdül'le birlikte hap satan adamın evine gittikten sonra gitarı eline alıp ; 'Anamda beni mandolin kursuna yollamıştıda parmaklarım sığmamıştı' Lafından sonra adama olan hayranlığım 5 katı arttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Memati öyle staratejiler politikalar felan seven bir adam değil. İlk bölümlerde çok söylüyordu bunu. Öyle kalkıp örgütü yönetebilecek bir adam değil. Güllü yeğen olayı da çok hoş hatta Abdüley da çok hoş oldu açıkcası. Güllü Yeğensiz 30 bölüm çektim ama Mematisiz bir bölüm çekemem. Cerrahpaşalı abla dansöz mansöz ama gerçekten rolünün hakkını veriyor. Bu arada tip olarak role çok uygun bulmasam da oyunculuğuyla farkı kapatan vazgeçilmez diğer oyuncum da Çakır' ın karısıdır. Memati Rulls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Cerrahpaşalı abla yerine daha iyi biri bulunabilirdi.Tip olarakta hiç öyle ağır abla tipi yok gibime geliyor. Çakır'ın karısı Gerçekten çok güzel bi bayan.Özellikle yakından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bende Abdülhey e gıcık oluyomya adam şap diye geldi çöpcüydü şimdi geldi racon kesiyo ya ona çok zouluyom[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 abdüley dizideki en karızma adamlardan birisi ama :) çakırın karısı hülya avşara benziyo biraz dimi??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Nisan 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: eagle_dnz, 04 Nisan 2004 18:16 tarihinde demiş ki: abdüley dizideki en karızma adamlardan birisi ama :) çakırın karısı hülya avşara benziyo biraz dimi?? Abdüley iyi hoş adam ama konuşması çok uyz yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: eagle_dnz, 04 Nisan 2004 18:16 tarihinde demiş ki: abdüley dizideki en karızma adamlardan birisi ama :) çakırın karısı hülya avşara benziyo biraz dimi?? ya git allah aşkına çöpçü(: bu arada zaten o kadın hülya avşara benzerliği ile tanınıyor[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 çopçü möpçü karizma var[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: eagle_dnz, 04 Nisan 2004 19:57 tarihinde demiş ki: çopçü möpçü karizma var Çöpçüykende karizmaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 YAw hic dusşünmedinizmi oyle bir adam Polatin devamlı bulundugu sevgilisinin cevresine neden kamp kursun neden Polatı gizlesin belki baronun adami o Polatin aslında kim oldugunu anlamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 naptın akira çok derine indin be[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 O adam ya arkadaşın dediği gibi önemli bir kişinin adamı ya da bu dizi gerçekten çok saçma. Allahın çöpçüsü 2 günde racon öğrendi ortalığı dağıtıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Tipi Manyak oldu ama adamın...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Abdül Hey, Polatın kimliğini öğrenecek bence. Çakır ölürse çok kaybeder dizi bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abdülheyl aslan beyden destekte olabilir baronda köstekde ama barondan köstek ise daha iyi olucak dizi şenlenir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hyr bakın şunu atliyorsunuz , polat abdülhey i sadece bir kere park da gördü sanırım okadr yani ben öyle hatırlıyorum, sonra adam böyle oldu çok saçma geldi baan bu kısmı[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 2 kere gormuştu ve birinde abdülhey onu polislerden kurtardı. Ona neden güvendi anlaşılmaz ama tabii insana saçma geliyor. Ama konuşmaları çok farklı bir tip ve satın alınmıyacak bir tip olarak görmüş olabilir. Baronun adamı olabileceği hiç aklıma gelmedi açıkcası çünkü bunların içine girişi tamamen farklı bir metoddur ama Aslan' ın adamı da çıkarsa şaşırmam. Bu arada Abdulheyin sigara söndürüşüne hasta oldum belirtiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ghald doğru diyorsun , o yanlız evsiz biri, hatta polat bi sorular soruyodu o konuşma sıralarında bişey ler diyodu o dediklerini hatırlasam ,[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 05 Nisan 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Üç kısımdanda olabilir... Aslan beyin gözcüsü Karahanlının gözcüsü Veyahut sadece Polat a güvenen ketum birisi Asıl anlam veremedıgım Güllü (Erhan) bilerek kaza yaptı ve kahveyı ındırırlerken onlar gecikti bu gerçekten ilginçti...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar