Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi

hasansemre

Öne çıkan mesajlar

said:
blackchaos, 04 Nisan 2004 13:28 tarihinde demiş ki:
Cerrahpaşa lıların ablası süper bi şekil de

gerçekteki eski mesleği aklıma geldikçe o olayı tamamen yıkıyor.

İbrahim Tatlıses in eski dansöz ü Şılga :)

arhghhhh kadinin gozumdeki butun "agir abla" , "hanim aga" imajini bu lafla yokettin bravo ehahuaha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 04 Nisan 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
O dizide yerine oynayamıyacak vazgecilmez ve ölürse diziyi seyretmeme ihtimalim olan tek bir karakter var: Memati

Hastasıyım

Kesinlikle katılıyorum sana.Aslında çalır ölse de yerine Memati geçse daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mematide liderlik karizması yok, fedayi rolü daha yakışıyo ona

benim dizideki adamım Bıldırcın tabiki ehuehue bi insan bu kadar mı doğal komik olur ya

-Telefonunu versene
-İş mi cep mi ((((:[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Memati'nin diğer adamlara davranışlarına falan baksana çok güzel olur bence konseye falan girse ooof of :D

Ayrıca Güllü'nün Abdül'le birlikte hap satan adamın evine gittikten sonra gitarı eline alıp ;
'Anamda beni mandolin kursuna yollamıştıda parmaklarım sığmamıştı'
Lafından sonra adama olan hayranlığım 5 katı arttı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Memati öyle staratejiler politikalar felan seven bir adam değil. İlk bölümlerde çok söylüyordu bunu. Öyle kalkıp örgütü yönetebilecek bir adam değil.

Güllü yeğen olayı da çok hoş hatta Abdüley da çok hoş oldu açıkcası. Güllü Yeğensiz 30 bölüm çektim ama Mematisiz bir bölüm çekemem.

Cerrahpaşalı abla dansöz mansöz ama gerçekten rolünün hakkını veriyor.

Bu arada tip olarak role çok uygun bulmasam da oyunculuğuyla farkı kapatan vazgeçilmez diğer oyuncum da Çakır' ın karısıdır.

Memati Rulls
Sosyal ağlarda paylaş

abdüley dizideki en karızma adamlardan birisi ama :)

çakırın karısı hülya avşara benziyo biraz dimi??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Nisan 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 04 Nisan 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
abdüley dizideki en karızma adamlardan birisi ama :)

çakırın karısı hülya avşara benziyo biraz dimi??

ya git allah aşkına çöpçü(:

bu arada zaten o kadın hülya avşara benzerliği ile tanınıyor[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için)
BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

2 kere gormuştu ve birinde abdülhey onu polislerden kurtardı. Ona neden güvendi anlaşılmaz ama tabii insana saçma geliyor. Ama konuşmaları çok farklı bir tip ve satın alınmıyacak bir tip olarak görmüş olabilir. Baronun adamı olabileceği hiç aklıma gelmedi açıkcası çünkü bunların içine girişi tamamen farklı bir metoddur ama Aslan' ın adamı da çıkarsa şaşırmam.

Bu arada Abdulheyin sigara söndürüşüne hasta oldum belirtiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Üç kısımdanda olabilir...

Aslan beyin gözcüsü

Karahanlının gözcüsü

Veyahut sadece Polat a güvenen ketum birisi

Asıl anlam veremedıgım Güllü (Erhan) bilerek kaza yaptı ve kahveyı ındırırlerken onlar gecikti bu gerçekten ilginçti...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...