Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Çünkü O tip haki istemli kontrol edilemiyor
Marduq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Haki Haki kullanıcısı çok ama Conquerer's Haki herkeste yok bilindigi kadarıyla Hancock ta var . Rayleigh ve digerleride normal haki kullanıcıları Shanksta duruma dahil .... bu arada haki kontrol edilebiliyo yani Hancock ve Adasındakilerin tamamı haki userlar ve istedikleri takdirde kontrol edebiliyolar, ama Luffy henüz bu özelliğinin farkında değil haki özelliğini pek bilmio ve sallamıyo
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 conqueror's haki dedikleri şey işte milleti bayıltma olayı. Shanks ta var, Whitebeard ın gemiye gittiği zaman patır patır bayılıyodu çevresindekiler. Rayleigh te var, hatta onda abartı bi şekilde var, kontrollü bi şekilde hedef alarak bayıltıyodu insanları. bi de logiaların ağzını kırmak için olan haki(bunun adını bilmiyorum) ve mantra var(amazon lily arcında bunun da bi tür haki olduğu konusunda bişiler söylemişlerdi sanırım), yaygın olanları bunlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 biconqueror's haki var bi logiaların ağızını kırmak için kullanılan haki var.birde şu amiralin şişko kuzenin kullandığı haki var.oda defans için sanırsam.
Marduq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Spoiler Abicim haki olayını ne abarttınız lan Shanksta ve Rayleight te conquerers haki yok. varsa henüz kullanmadılar. Logia tipine vurabilmek icin normal haki yeterli zaten. siz hakiyi nasıl anladınız bilmiyorumda Will Power diye cevrilmedi mi sizdede ? Shanks whitebeard ın gemisine bindiginde iradesi zayıf askerlerin asagı inmesi istendi , Hancock un adasındaki herkes Haki User olmasına rağmen Luffy onlarıda bayılttı, Abartmayın haki kullanıldıgı duruma göre işlevselliğini değiştirebilen bi özellik.
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 öle değil işte nese anlatırsam spoiler olur.
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Admin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 erken baskı http://www.mangareader.net/one-piece/608
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 off sanji öldürdü yine ya :) o sonda ki arlong muydu ??? katılcak son kişi arlong olabilir mi acaba
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 sondaki arlonga benziyordu baya :) omu acaba.birde yeni katılcak kişi arlong olmaz bence çok yeni birisi olur.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 kesin arlongun kardeşidir. de bu bölümün animesini 4 gözle bekliyo olcam. marmaidlerin renkli halleri filan :D
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Of off 2 hafta sonraki bölümü izleyemem lan ben. :(:(
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ya hikayeyi bu kadar yavaş ilerletip te bu kadar dolu bölümü nasıl hazırlıyolar ya? her sahnesi süperdi yine.
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 animeye yetişmeme 100 bölüm kaldı, şuna denk geldim. güzel bir amv olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=C3BPgyhStLk
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 geç de olsa bu seriye başladım. 31. bölümdeyim ve çocukluğumu tekrar yaşıyor gibiyim, ah star ne güzel anime veriyormuş vakti zamanında.
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 PhysX said: animeye yetişmeme 100 bölüm kaldı, şuna denk geldim. güzel bir amv olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=C3BPgyhStLk Of o kaplan adamı yıktığı yerde ne gaza gelmiştim be. Yavaş izle hacı. Yavaş yavaşşş
samaella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 İzlediğim en epic bölümlerden biriydi. Gecenin bir yarısı feci gaz oldum :D
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 amv güzelmişte ace'i ekleselerde sonunda süper olurdu... Of abi ne arctı ace arcı ya offf
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Anime 480 Oh be sonunda kurtardılar!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 JUMP yılbaşı tatiline mi girmiş naapmış. Bu haftayı unutun :D
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Amv izledim de. 00:40daki bölümü hatırlayamadım ya. Enel değil heralde.
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 animede 465 e kadar yardırdım, ondan sonrasını uyurum filan diye indirmemiştim ama uyutmadı meret. zamunda da ilk kez bu kadar yavaş herhalde sdf. dayanamıyorum. 480 e dayandıktan sonra manga okuyamayan ben manga okumaya başlamayı planlıyorum. böyle birşeymiş bu one piece. ps: zamunda da tüm bölümler, filmler, tv special, komiklikler mevcut. arayan gomu gomu noooo öhmt pardon varsa bakabilir.
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 anime 480tam bölümüne yetişmişim o kadar seğrettikten sonra kurtarma işini yapmasalardı kendimi yerdim burda hancocka da istinasız gülüyorum. her çıkışında luffynin hammock diyişi geliyor gözümün önüne ahahaha HERACLES'N
Öne çıkan mesajlar