Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Haki

Haki kullanıcısı çok ama Conquerer's Haki herkeste yok bilindigi kadarıyla Hancock ta var . Rayleigh ve digerleride normal haki kullanıcıları Shanksta duruma dahil .... bu arada haki kontrol edilebiliyo yani Hancock ve Adasındakilerin tamamı haki userlar ve istedikleri takdirde kontrol edebiliyolar, ama Luffy henüz bu özelliğinin farkında değil haki özelliğini pek bilmio ve sallamıyo

Mesaj tarihi:

conqueror's haki dedikleri şey işte milleti bayıltma olayı.
Shanks ta var, Whitebeard ın gemiye gittiği zaman patır patır bayılıyodu çevresindekiler.
Rayleigh te var, hatta onda abartı bi şekilde var, kontrollü bi şekilde hedef alarak bayıltıyodu insanları.

bi de logiaların ağzını kırmak için olan haki(bunun adını bilmiyorum) ve mantra var(amazon lily arcında bunun da bi tür haki olduğu konusunda bişiler söylemişlerdi sanırım), yaygın olanları bunlar.

Mesaj tarihi:

biconqueror's haki var bi logiaların ağızını kırmak için kullanılan haki var.birde şu amiralin şişko kuzenin kullandığı haki var.oda defans için sanırsam.

Mesaj tarihi:

Spoiler

Abicim haki olayını ne abarttınız lan Shanksta ve Rayleight te conquerers haki yok. varsa henüz kullanmadılar. Logia tipine vurabilmek icin normal haki yeterli zaten. siz hakiyi nasıl anladınız bilmiyorumda Will Power diye cevrilmedi mi sizdede ? Shanks whitebeard ın gemisine bindiginde iradesi zayıf askerlerin asagı inmesi istendi , Hancock un adasındaki herkes Haki User olmasına rağmen Luffy onlarıda bayılttı, Abartmayın haki kullanıldıgı duruma göre işlevselliğini değiştirebilen bi özellik.

Mesaj tarihi:
PhysX said:

animeye yetişmeme 100 bölüm kaldı, şuna denk geldim. güzel bir amv olmuş.

http://www.youtube.com/watch?v=C3BPgyhStLk

Of o kaplan adamı yıktığı yerde ne gaza gelmiştim be.

Yavaş izle hacı. Yavaş yavaşşş
Mesaj tarihi:
animede 465 e kadar yardırdım, ondan sonrasını uyurum filan diye indirmemiştim ama uyutmadı meret.

zamunda da ilk kez bu kadar yavaş herhalde sdf. dayanamıyorum. 480 e dayandıktan sonra manga okuyamayan ben manga okumaya başlamayı planlıyorum.

böyle birşeymiş bu one piece.

ps: zamunda da tüm bölümler, filmler, tv special, komiklikler mevcut. arayan gomu gomu noooo öhmt pardon varsa bakabilir.
Mesaj tarihi:

anime 480
tam bölümüne yetişmişim o kadar seğrettikten sonra kurtarma işini yapmasalardı kendimi yerdim burda

hancocka da istinasız gülüyorum. her çıkışında luffynin hammock diyişi geliyor gözümün önüne ahahaha

HERACLES'N

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...