Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 603 owww şapka rogerınmış.yanlız roger çok uzun zamanda kral olmuş.yani 1200. bölümde bi jump daha görebiliriz sfadsa caribouda luffy i pek zorlamaz sonuçta haki öğrendi deniz altında tek bi atışla yere serebilir :P gerçi gücünü bilmiyoruz tam çok güçlü birşeyde çıkabilir.ama flamingo,kuma ve whitebeard dan sonra logia lar gözümden düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 şapkanın zaten roger a ait olduğunu baya önce söylüyordu. güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Esnaf said: 603 yani 1200. bölümde bi jump daha görebiliriz sfadsa Görelim görelim hiç bitmesin hep okuyalım zevkden ölelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 603 kahkaha attim oturdugum yerde sanji diyolaglarinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ne varsa one piecede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Yeni sezonda sanji yardırıryor :D Usopp ve Chopper hala aynı mallıktalarmı acaba mı diye düşünüyorum, gene mızmızlanmaya başladılar. Elemanda da rinnegan var ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 mallikta luffy ve zoro yarisicak gibi ozellikle zoro tam ot kafa olmus hawk eye bunun kafaya cok vurmus galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bildiğin zoro işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 bu kadar kotu degildi eskiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Daha bile kötüydü. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Virus said: ne varsa one piecede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Virus said: ne varsa one piecede var Doğru lafa ne denir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 lineup Olm crew aşırı cool oldu lan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 en süperi nami. gelişim açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Regalya said: lineup Olm crew aşırı cool oldu lan wtf Bu luffy giderek Gold D. ye benziyor. Bak kıllanıyorum iyice Oda reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 anime 474 ohaaaa süperdi sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ShadowFury said: anime 474 ohaaaa süperdi sonu. offf hemde ne biçimdi. luffy hakisini gösterir dedim atlayınca ama heralde biraz daha ileriye bıraktılar. ama kesmiyor yaa. şöyle bi 10 bölüm falan yayınlasalar bir anda baya güzel olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 10 değil 100 bölüm yayınlasınlar, 1000 bölüm yayınlasınlar, aralıksız izliyim. 10 kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 300 lerdeyken izlemeye başlamıştım. hayvan gibi abanıp bitirdim. şimdi pişmnım. böyle olacağını bilsem idareli kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sonu feci bittiiii !!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Anime çok fena yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 mangada okuduktan sonra animeyi izlerkende oha oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 604 I'M GONNA TAME THAT LITTE GUY NE LAN AHUAHAUHSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 604, we should give him rehabilation with low intensity photos ahahauu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 *Hep senin gibi bir Krakenim olmasını istemiştim Kraken* *Gel Babana Kraken* löl tamelicek hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar