DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Franky (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 599 frankyi bazıları beğenmemiş alla alla bence de başarılı olmuş onun dışında fake straw hat'lerin çok sağlam bi şekilde benzetilmesini hevesle bekliyorum, marine'lerde binse olur ama bizimkiler indirirse daha tatmin edici olur orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ben de beğenmedim franky yi ama zorro (tu), sharingan çıkaracak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dreagloth said: Ben de beğenmedim franky yi ama zorro (tu), sharingan çıkaracak gibi. şakası bile kötü lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 asdasd dur dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yanlış göz oldu ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hahaha aman abi bu seriden uzak dursun o gözler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bölüm süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 muhahahah "wrong ship" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bi bölümdede bune be ne kadar kötü olmuş diyelim bilader.yine güzel bir bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 madara zoroya painin gozleri takmis OOOoooOOooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 En mantıklı giden manga budur ya. Valla seviyorum yazan elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ahah bu Zoro'nun yön salaklığı kopartıyor adamı ya. Yalnız çok feci bişi olmuş Zoro, yeni dünyayı sallar bu tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yetmiyo bana haftada 1 tane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mangadan spoiler vermeyin la!Sayenizde Ace'in başına gelecekleri biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Ahahah abi, 40. bölüme gleiyorum karakterler mükemmel ya, büper bi havası var animenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 uuu biri daha katıldı.o 40. bölüm 1-2 haftaya 300-400 olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borsalino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bu savaşta neler olucak,neler biticek ?Çatlıcam, okumamak için zor tutuyorum kendimi her biten bölümün ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Flameoffear said: Ahah bu Zoro'nun yön salaklığı kopartıyor adamı ya. Yalnız çok feci bişi olmuş Zoro, yeni dünyayı sallar bu tayfa. Aynen öyle bu arada sağ gözündeki çiziği gören var mı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Keşke benimde önümde izleyecek bir 400 bölüm one piece olsa. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Hoşgeldin cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hancock ve hayalleri :D anime manga arası ne kadar fark var?daha doğrusu savaş ne zaman biticek? 470 son bölüm pacifista çıktı ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Anime manga arası çok fazla fark yok, filler girmezse, 3-4 ay büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Cuce said: Ahahah abi, 40. bölüme gleiyorum karakterler mükemmel ya, büper bi havası var animenin. geri dönüşü olmayan uzun bir yolculuğa çıktın dostum. merak etme pişman olmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Cüce klişe bir laf olacak ama , "Çabuk Tüketme !!" Animede şu son savaş bitsin sonra abanırsın izlemeye :D Bu arada animeyi şahane yapıyorlar ya ama yetmiyor yetmiyoor ühühühü... Manga da feci gidiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar