SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Remus said: Sanji gay oldu :( nasil bi delikanliyi gay yaparlar anlamadim. Cok kotu cok kotu namiyi görünce düzelir o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Yok duzelmez sanjinin bolumunun sonunda nami robin sizinle cok iyi arkadas olucaz diyo bittirdiler cocugu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oha harbi mi? RRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAGGGGGGGEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Abi imkan yok namiyi görünce yine burnundan kan fışkırır bunun atar tüm olayı sdfnlksçdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 En sevdiğim karakterlerden biri gay olursa yakarım grand line'ı :) Gay olması sorun değilde biz sanjiyi kızlara asılmasıyla seviyoduk .. ühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 lan artık zoro asılır... lan lan lannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Girdim, sanjiyi duydum. Yıkıldım geri gidiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi son bölüm robinin memeler neydi ole ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Off robin... yalarıms... http://i45.tinypic.com/314p91k.png http://i50.tinypic.com/2arho8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yazık robine ya en kötü şeyler hep onun başına geliyor şu one piecede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ya bunun özeti falan yok mu abi nasıl izlicem ben 0 dan o kadar bölümü ? ahh ahh vurmayın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 oha lan bende izlememiş olsamda izlesem o kadar bölümü zevkle keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 BeIlow said: oha lan bende izlememiş olsamda izlesem o kadar bölümü zevkle keşke :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 BeIlow said: oha lan bende izlememiş olsamda izlesem o kadar bölümü zevkle keşke :( +42341123435346457658768678 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi çizimleri çok kötü başlarda napiyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Çünkü gerçek korsanlar vardı one piece çıktığı dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 çizimlerin düzelicene inan baba konu şekillenmeye başladıkca zaten batmıcak gözüne.yeni karakterler girdikçe olaya kaptırıp gidiceksin eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ucunbiri said: abi çizimleri çok kötü başlarda napiyim :S Soyle diyim tayfa grand line a girene kadar sabredicen ondan sonra inanilmaz zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi evet konuyu oturtamadım, konuyu oturtsam çizimlere hiç takılmicam farkındayım da, ilk ısınma süreci çok sancılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 BeIlow said: oha lan bende izlememiş olsamda izlesem o kadar bölümü zevkle keşke :( bi evada bide one piece de bunu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben de 0 dan başlamıştım da bayağı sürükleyici, hiç sıkılmadan ardarda izleyebiliyosun. Yalnız konu ne olucak hiç bilemiyorum. tam oh be yolu yarıladılar derken dağıldılar diyodum ki, alayı grand line ın dışına uçtu. onları geri toplamaya filan kalkışıcak ta yeniden grand line a giricekler de... hikaye resmen reset yedi lol. 30 sene filan devam ettiricekler heralde? yalnız Sanji nin gay olması ve Zoro nun hayalet kıza uşak olması yıktı beni. Tabi Robin+Hapishane tulumu sahneleri unutturuyo onları^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 589 çıktı... Bi kötü oldum yav sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gözlerim dolu dolu okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 luffy kendisinden ilk defa şüphe ediyor heralde. çok üzücü bitti yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar