Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En guzel masaustu ve temalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DeadSouL, 14 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
Bir daha düşün istersen :D

çok güzel seninki beya sağlam ama ben sadelikten yanayım ;)

[spo1=mydestop][/spo][signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman

[Bu mesaj Dux tarafından 14 Aralık 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
onlardan bence tonca war ama webmaster oldugumdan site yaparken ornegin cogu temada explore arka planına da renk atıor ozamanda benim yapdıgım sitenin backgroundları karısıror yani sekil itibariyle yaparken kisi seviyor fakat site sahibleri genellikle standart temalar kullandıgı icin onlara karsı kotu gelebilior bende o yuzden kullanmiyorum yani işim itibariyle en iyis i bu[signature][hline]Painki...
Mesaj tarihi:
said:
DeadSouL, 14 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
Bir daha düşün istersen :D

[spo1=Tıklayın!][/spo]

dead soul nerden bulcaz bunu[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Mesaj tarihi:
said:
deathcore, 14 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
benimkinin üzerine tanımam

duyanda kendin kodlamış sanıcak.
seninkinin üstüne madem tanımıyosun bizde tanıştırmayız haha.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
Kafama esince, değişiklik istediğimde tema kullanıyorum.
Ama aleti çok yavaşlatıyor.
10 gün sonra Xp energy blue temasına geri dönüyorum bende.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
baba çok allengirli bunnar. benim gibi birine kafayı yedirtir =) ben bi dosyanın yeri deiştimi gözüm ona kayıyo hehe. össde iken de silgiye gözüm yakılıodu paso sıranın altına atıodum :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 14 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki:

seninkinin üstüne madem tanımıyosun bizde tanıştırmayız haha.

ahaahha yeaaa !![signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Mesaj tarihi:

[spo1=Benimki][/spo]
orjinali 1152x864

Hiçbir zaman yüzlerce hedehödösü olan desktopları sevmedim, sadelikten yanayım. Ayrıca onca şey performansı bayağı düşürür.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

Mesaj tarihi:
Bi türlü şu temalara ısınamadım en babası windows klasik stlili =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...

[Bu mesaj Platon tarafından 15 Aralık 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Her ikiside çok hoş (özellikle ikincisi) ama ben kullanmam bu tarz bişey.Nedeni ise hem pc'i yavaşlatıyor hemde bi müddet sonra gözü yoruyor.Sadelik daha güzel ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
  • Yeni Oluştur...