Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kafaya taktım alacam bu hayvanı aynı görevi 840 kere yapmama gerekecek, çok fazla oynayan biri değilim zaten. ama alacam. 3 ay falan sürer herhalde. belki daha fazla. ama değer mi? değer..ayrıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yeterince guzel dııl bence.Normal swiftsaber lar cok daha guzel[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hord niye yapamiyor kardeşim ![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Suark, 13 Aralık 2005 20:04 tarihinde demiş ki: yeterince guzel dııl bence.Normal swiftsaber lar cok daha guzel +1 bunlar sade kacıyo gibi[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 REsim net bisi göstermiyor bence. Fakat bu tip mountlar normallerinden biraz daha iri oluyorlar. Bir gnome gördüm epic kaplana binen(Dropmuş) benim kaplan kedi gibi kaldı yanında yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Earewen eger night elf degilsen, Darnassus'a saber binmeyi ögrenmek icin 1000 gold civari bir runecloth bagisi yapman gerektigini biliyorsundur umarim : ) Questi yapmakla bitmiyor yani night elf degilsen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 @peth biliyorum verdiğim linkte yazıyor, ne im de.. sen bilirsin, ne sürer bunu alması? 1ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bizim guildde bir arkadasta var, 1 ayda aldi iste. Ben girismedim hic cünkü cinnet gecirriim 1 ay boyunca sürekli ayni questi yapa yapa : ) Ama night elfti problem orda. Paran da varsa, satin alirsin runeclothlari iste bagislarsin sonra[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress [Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Aralık 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yok Kendisi night elf warrior'da. Drop mountlara binmek için gerekiyomu skill?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Cuce, 13 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Yok Kendisi night elf warrior'da. Drop mountlara binmek için gerekiyomu skill? evet gerekiyor diye biliyorum. ama o zaman o böcek mount efsanesi yalan oluyor... bu arada bana dediysen, ben hunterım. :) edit: smile koymayı unutmuşum [Bu mesaj Earenwen tarafından 13 Aralık 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hayır gerekmiyor. Drop mountllara alır almaz binebiliyosun. Ancak bu drop deil satın alınan bişey olduğu için bunun olayı farklı. Buna binmek için binmeyi öğrenmen gerekiyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ZG dropu 2 mount ve Baron dropu mount skill istemiyor. AQ droplari (böcek) de istemeyecek. ^ dedigi gibi satin alinanlar istiyor asdee[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 15 dakika önce Swift Zulian Tiger'a 18 rolladım :( Bi anda bütün istek gitti içimde, şimdi yas tutacam, babays :p[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yakismaz zaten Undead'e. Salla. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Winterspring i ben de web de gezinirken gordum dun şimdi senin topic i gorunce ben de kasma kararı aldım :) henuz epic mount um bile yok, quest 1 i 30 kere yaptıktan sonra NE Rogue a keçi alıcam cunku 810 kere yapmamız gereken 2. parti q biraz uzakta kalıo epicsiz zor olur die dusunuorum :) yarın başlıorum high instance dısında ki tek işim artık bu olucak :) ben de 2 ay kadar fln die düşünüorum sıkılmazsam .. Bu arada zg mount una 18 rollayan arkadaşa çok üzüldüm hele ki undead yakışırı yakışmazı olmaz her horde için efsane die düşünüorum .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çok dandik bi kaplan bence bu. harcanan vakte yazık.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bizim darina da var arada hayvan renk falan deyishtiyor ortama gore de 1 ay ama ona kasicagima gider farm yapar paranin dibine vururum darina gibi para die aglanmam sonra.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ZG'den ve Baron'dan düşen mount larla ilgili link verebilecek varmı? Nasıl birşey merak ettim.[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben başladım kasmaya her an bırakabilirim , 1500 rep. ulasmak için yapmanız gereken ilk quest 10 tane q item istio moblardan dusuo drop rate i %15 civarlarında bişi su an 13 kere yaptım q yu 130 item topladım yani ama 1000-1500 arası mob kesmişimdir zaten para çıkmıo suana kadar 2 tane green item dustu onlarda 5 para etmio zaten ilk 30 q yu tamamlayıp en azından 2. sini alabilcek seviyeye gelmek istiorum ama 2 gunde baydı bile .... Başlamadıysanız girişmeyin derim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Darina 1 aydan fala kastı diye biliyorum, bana 2 aya patladı.[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Try to get some good music if you must do it alone ahah verilen linkte adam gayet iyi ozetlemis . ugrasilmaz bunla yaziktir vaktinize kitap falan okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Valla o panteri aldıktan sonraki hazzı hiç bir şeyde bulamazsın. Sonuçta serverda unique bir mountun oluyor. Üstüne pre-patch beyaz yada siyah, commander panterin varsa. :-p[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gelme ustume . evet ben de istiyorum ama vaktim yok . heran ikna olabilirim o yuzden kitap okuyalim biz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya su ilk 30 u atlatabilirsem gerisi kolay olur 1 ay kassam ben de tamamlarımda acelesi yok yawaş olsun bizim olsun 2. phase q çok daha kolay , son postumda 2 saat geçmiş ben anca 2 tane daha tamamlayabildim yani 1 tanesi için 1 saat gitmiş :) Udinen bi arkadaş bu mountların daha buyuk oldugunu soyluo başka bi arkadaşta renk değiştirdiğini soyluo ? Ne diosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Orc'um kodo aldım hayvan ufaldı kaplumbağa gibi oldu hevesim kursağımda kaldı 3k gold çöpe gitti :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar