Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winterspring Frostsaber!!

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

Earewen eger night elf degilsen, Darnassus'a saber binmeyi ögrenmek icin 1000 gold civari bir runecloth bagisi yapman gerektigini biliyorsundur umarim : )

Questi yapmakla bitmiyor yani night elf degilsen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim guildde bir arkadasta var, 1 ayda aldi iste. Ben girismedim hic cünkü cinnet gecirriim 1 ay boyunca sürekli ayni questi yapa yapa : )
Ama night elfti problem orda. Paran da varsa, satin alirsin runeclothlari iste bagislarsin sonra[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Aralık 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 13 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
Yok Kendisi night elf warrior'da.

Drop mountlara binmek için gerekiyomu skill?

evet gerekiyor diye biliyorum. ama o zaman o böcek mount efsanesi yalan oluyor...
bu arada bana dediysen, ben hunterım. :)
edit: smile koymayı unutmuşum

[Bu mesaj Earenwen tarafından 13 Aralık 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır gerekmiyor. Drop mountllara alır almaz binebiliyosun. Ancak bu drop deil satın alınan bişey olduğu için bunun olayı farklı. Buna binmek için binmeyi öğrenmen gerekiyor.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Winterspring i ben de web de gezinirken gordum dun şimdi senin topic i gorunce ben de kasma kararı aldım :) henuz epic mount um bile yok, quest 1 i 30 kere yaptıktan sonra NE Rogue a keçi alıcam cunku 810 kere yapmamız gereken 2. parti q biraz uzakta kalıo epicsiz zor olur die dusunuorum :) yarın başlıorum high instance dısında ki tek işim artık bu olucak :) ben de 2 ay kadar fln die düşünüorum sıkılmazsam .. Bu arada zg mount una 18 rollayan arkadaşa çok üzüldüm hele ki undead yakışırı yakışmazı olmaz her horde için efsane die düşünüorum ....
Sosyal ağlarda paylaş

Ben başladım kasmaya her an bırakabilirim , 1500 rep. ulasmak için yapmanız gereken ilk quest 10 tane q item istio moblardan dusuo drop rate i %15 civarlarında bişi su an 13 kere yaptım q yu 130 item topladım yani ama 1000-1500 arası mob kesmişimdir zaten para çıkmıo suana kadar 2 tane green item dustu onlarda 5 para etmio zaten ilk 30 q yu tamamlayıp en azından 2. sini alabilcek seviyeye gelmek istiorum ama 2 gunde baydı bile .... Başlamadıysanız girişmeyin derim .
Sosyal ağlarda paylaş

Ya su ilk 30 u atlatabilirsem gerisi kolay olur 1 ay kassam ben de tamamlarımda acelesi yok yawaş olsun bizim olsun 2. phase q çok daha kolay , son postumda 2 saat geçmiş ben anca 2 tane daha tamamlayabildim yani 1 tanesi için 1 saat gitmiş :)
Udinen bi arkadaş bu mountların daha buyuk oldugunu soyluo başka bi arkadaşta renk değiştirdiğini soyluo ? Ne diosun ?
Sosyal ağlarda paylaş

Orc'um kodo aldım hayvan ufaldı kaplumbağa gibi oldu hevesim kursağımda kaldı 3k gold çöpe gitti :)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...