yves Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 edebiyat ödevi..çok kafa yordum ama hep klasik şeyler geliyo aklıma..orjinal bişi olsun istiyorum..yardımcı olursanız ii olur..[hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
water Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 aşkın bulunması 7 değil 77 harikaya değer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 peh peh peh. eheh. dünya dediğin nedir ki ? :P felsefe yaptırmayın bana[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Selen (bence) sevgilim olurda =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Bnece bunu konu dışına gönderelim. Çünkü edebiyat ödevin olması dışında edebiyat ile ilgisini göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Nası yani dünyanın yedi harikası vardır işte piramit iskenderiyedeki heykel şu bu, alternatif harikalar mı olacak.Bi de edebiyatla ilgisini çözemedim hocan farklı bişeyler mi yazmanı istedi?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BetrayeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Dünyanın tek harikası vardır.. onlarda kadınlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ayasofya Camii[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 acılı double whopper[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 cift [Bu mesaj AngelFire tarafından 07 Mart 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 eger o 7 harikalarin icinde bilgisayarlar ve otomobiller yoksa olmadi o is[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Karnını doyurabilmek , boşaltım yapabilmek , yürüyebilmek , görebilmek , nefes alabilmek , uyuyabilmek , düşünebilmek işte 7 harika ! Hayatta hiçbir şeye değişemeyeceğin 7 şey..[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Nefes almak felan zaten onlar vazgeçilmezlerimizden.. (P.s: ölene dek..) Al sana dünyanın 7 harikası.. 1) Ben :-P 2) Bilgisayarın keşfi. :) 3) Atatürk ( yanlış anlaşılmasın:yapma: ) 4) Piramit'ler (gerçekte zaten var ama benim için bidaha var :)) 5) Birzamanlar hastası olduğum biricik aşkım Pelin. :utaniem: 6) Julia Roberts :-) 7) Sigara özellikle Kısa Marlboro (light deil he) +999 :D işte böle bence. :)[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 07 Mart 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 beyni kullanma gücü.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 1-Dusunebilmek 2-Yasamak 3-Rahatlık 4-Muzik 5-Insan olmak 6-Teknoloji 7-Sevmek,Sevilmek[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bilgisayar olamaz çünkü abaküs de bi bilgisayar ama Internet denebilir onun yerine daha doorusu public internet ikinci bir dünya yarattılar işte[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 1-Beşiktaş 2-Beşiktaş 3-Beşiktaş 4-Beşiktaş 5-Beşiktaş 6-Beşiktaş 7-Beşiktaş[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Sanırım mısır pramitleri fena diil yada berlin duvarı :-p Anıtkabir,atakule vs. vs. :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben Ben Ben Ben Ben Ben Ben Ben megaloman diilim[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 madem 7 harika sölüosun bence yapılan şeyler olmalı: 1-)Anıtkabir 2-)Atatürk Büstleri 3-)eheh ewt Double Whopper ayrıca Mc in patatesleri 4-)ali sami yen hell /(ne kdr gs li olsam da fenerin stadı da manyak hemen arkasında oturuorum da...) 5-)eer yaratılan sa: sevgilim ve yeğenim 6-)dostluk 7-)paticik :PPPPP (yalannn)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 -Para hayatımıza yön veren güç -Kadınlar uğurlarına dostlukların bozulduğu,insanların öldürüldüğü varlıklar[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 muzikdir sanattir yazmaktir cizmektir kisaca, yaratmakdir en guzel sey[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben insan derdim 7 harikasına da en ufak hucreden bir sisteme kadar her şeyiyle en mukemmel yaratık/araç/varlık kesinlikle[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Taç Mahal..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 intrnet cafeler... :Pp:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar