yves Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 edebiyat ödevi..çok kafa yordum ama hep klasik şeyler geliyo aklıma..orjinal bişi olsun istiyorum..yardımcı olursanız ii olur..[hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea
water Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 aşkın bulunması 7 değil 77 harikaya değer..
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 peh peh peh. eheh. dünya dediğin nedir ki ? :P felsefe yaptırmayın bana[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Selen (bence) sevgilim olurda =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse.
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Bnece bunu konu dışına gönderelim. Çünkü edebiyat ödevin olması dışında edebiyat ile ilgisini göremedim.
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Nası yani dünyanın yedi harikası vardır işte piramit iskenderiyedeki heykel şu bu, alternatif harikalar mı olacak.Bi de edebiyatla ilgisini çözemedim hocan farklı bişeyler mi yazmanı istedi?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
BetrayeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Dünyanın tek harikası vardır.. onlarda kadınlardır..
sharky Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ayasofya Camii[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 acılı double whopper[hline] There is a peace I am searching There is a freedom I'm depending on There is a pain that's never ending There is a rain falling only on me There is a dream I am living There is a life I am dreaming of There is a death I'm awaiting There is a home I am deserting
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 cift [Bu mesaj AngelFire tarafından 07 Mart 2003 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 eger o 7 harikalarin icinde bilgisayarlar ve otomobiller yoksa olmadi o is[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Karnını doyurabilmek , boşaltım yapabilmek , yürüyebilmek , görebilmek , nefes alabilmek , uyuyabilmek , düşünebilmek işte 7 harika ! Hayatta hiçbir şeye değişemeyeceğin 7 şey..[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Nefes almak felan zaten onlar vazgeçilmezlerimizden.. (P.s: ölene dek..) Al sana dünyanın 7 harikası.. 1) Ben :-P 2) Bilgisayarın keşfi. :) 3) Atatürk ( yanlış anlaşılmasın:yapma: ) 4) Piramit'ler (gerçekte zaten var ama benim için bidaha var :)) 5) Birzamanlar hastası olduğum biricik aşkım Pelin. :utaniem: 6) Julia Roberts :-) 7) Sigara özellikle Kısa Marlboro (light deil he) +999 :D işte böle bence. :)[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 07 Mart 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
knoxville Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 beyni kullanma gücü.[hline]Truth does not exist, But the lies do...
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 1-Dusunebilmek 2-Yasamak 3-Rahatlık 4-Muzik 5-Insan olmak 6-Teknoloji 7-Sevmek,Sevilmek[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack
Volfied Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 bilgisayar olamaz çünkü abaküs de bi bilgisayar ama Internet denebilir onun yerine daha doorusu public internet ikinci bir dünya yarattılar işte[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice...
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 1-Beşiktaş 2-Beşiktaş 3-Beşiktaş 4-Beşiktaş 5-Beşiktaş 6-Beşiktaş 7-Beşiktaş[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Sanırım mısır pramitleri fena diil yada berlin duvarı :-p Anıtkabir,atakule vs. vs. :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Ben Ben Ben Ben Ben Ben Ben Ben megaloman diilim[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 madem 7 harika sölüosun bence yapılan şeyler olmalı: 1-)Anıtkabir 2-)Atatürk Büstleri 3-)eheh ewt Double Whopper ayrıca Mc in patatesleri 4-)ali sami yen hell /(ne kdr gs li olsam da fenerin stadı da manyak hemen arkasında oturuorum da...) 5-)eer yaratılan sa: sevgilim ve yeğenim 6-)dostluk 7-)paticik :PPPPP (yalannn)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Goarth Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 -Para hayatımıza yön veren güç -Kadınlar uğurlarına dostlukların bozulduğu,insanların öldürüldüğü varlıklar[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Draven Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 muzikdir sanattir yazmaktir cizmektir kisaca, yaratmakdir en guzel sey[hline]Can't rain all the time...
Aegean Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben insan derdim 7 harikasına da en ufak hucreden bir sisteme kadar her şeyiyle en mukemmel yaratık/araç/varlık kesinlikle[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
kingpin Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Taç Mahal..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN®
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 intrnet cafeler... :Pp:[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Öne çıkan mesajlar