yosun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Nasıl anlatsam bulamadım, siz en iyisi kendiniz bakın; Buyrun[signature][hline]MKC, 24 Kasım 2005 tarihinde "ya şundadır ya bunda" isimli çiftleşme programında dünya dışı gözlükleri ve kravatıyla uyumlu askılarıyla, tüm itirazlara rağmen trallalallala diye şarkı söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bu acilmisti ama imkani yok arama yapsan da bulamazsin... Guzel bvideodur izlemeyen varsa baksin... Hatta uzerine bayagi tartismistik, adam toplari atmasa da o sesler zaten cikiyordur vs. diye[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Evet bende önceden izlemiştim. zaten o sırada başka biri o notaları çalıyordur diye düşünmüştüm. Küçükken orgumda demo şarkısını açardım. O çalarken bende saçmasapan hareketler yapardım. Gelen misafirler gerçekten çalıyorum sanardı. haha owned.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 atışları izleyin derim çok yerinde sonucta o bile bir başarı bence oyle olsa bile. :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 başlığı görünce noluyoz lan dedim ama hehe. güzelmiş.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 notaları başkası çalsa bu kadar senkronize olamaz. bence o piyano kılıklı şey bi büyük tuş, her darbe aldığında programlandığı notalara göre bi sonraki notayı çalıyo. bölece adamın topları doğru hızda atması yeterli olur. bir hata bile olmaması imkansız geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 espritüel bi arkadaş[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bencede notaları tutrması imkansız gibi hızını tuturuyor darbe alınca müzükde çalıyordur.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 adam kendisi çalıyo olamaz bi hilesi mutlaka vardır. impazıbıl iz nating demeyin diz iz impazıbıl :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 çok sıkıcı bea yarısına kadar seyrettim :([signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Paticik Abazalar Birliği Üyesi Yönlendir Fixxer İzin İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bırakın öyle piano calmayı o topları o kadar hızda belirli bir sırayla atması bile başarı[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 baya onceden izlemiştim dogruluguna inanıyorum bende.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bana hiç inandırıcı gelmedi..[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ben böyle adamların, yeteneklerini sergiledikleri bi program izlemiştim uyduda. Hatta izlediimde de, üstündeki kornalarla müzik çalan tip yeni bi şey sergiliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 super bişi yaw adamın yaptıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Adam gercekten aşmış, daha önceden izlemistimtekrar zevkle izledim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 O ne be[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ağzım açık izledim bir de şey vardı arkadaşımda izlemiştim adam vücududun her tarafına 1 oktav lık (nasıl deniyorsa eheha) o fayton kornalarından bağlıyor ama hepsi ayrı ton öyle senfoni yapıyordu ahaha[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu arada farklı kaydet yok mu ya :-([signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 başlıı görünce bende korktum noluyoz falan dedim ya :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dikkat ederseniz klavyenin tuşları oynamıyor. ki müziği dinlerseniz (özellikle sondaki bölümü) adamın çalmadığı aşikar. ama yine de büyük başarı. en azından yakın yerlere atıyor.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: kingpin, 13 Aralık 2005 23:37 tarihinde demiş ki: bu arada farklı kaydet yok mu ya :-( firefox kullan, mutlu ol. birde istediğin her haltı kaydet.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Mum_Chamber, 14 Aralık 2005 13:01 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz klavyenin tuşları oynamıyor. ki müziği dinlerseniz (özellikle sondaki bölümü) adamın çalmadığı aşikar. ama yine de büyük başarı. en azından yakın yerlere atıyor. zaten tuşlu klavye değil inip çıkma olmaması doğal.[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dokunmatik tuştur onlar. dokunmatik olmasa top abus subuk yerlere sekebilir çünkü. yapıyo olmasını normal karşılıyorum artık. internette bunun gibi "oha imkansız lan bu" diyeceğim bir sürü video izledikten sonra :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu adamın bir videosunda, 4 toptan birisi sekip gidiyordu abuk sabuk bir ses çıkartarak. Gerçek olduğunun ispatıdır. ayrıca çift top attığı yerlerde bazen ritmi kaçırıyor. Gerçek...[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar