Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playing with his balls !-?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl anlatsam bulamadım, siz en iyisi kendiniz bakın;

Buyrun[signature][hline]MKC, 24 Kasım 2005 tarihinde "ya şundadır ya bunda" isimli çiftleşme programında dünya dışı gözlükleri ve kravatıyla uyumlu askılarıyla, tüm itirazlara rağmen trallalallala diye şarkı söyledi
Mesaj tarihi:
Bu acilmisti ama imkani yok arama yapsan da bulamazsin...
Guzel bvideodur izlemeyen varsa baksin...
Hatta uzerine bayagi tartismistik, adam toplari atmasa da o sesler zaten cikiyordur vs. diye[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
Evet bende önceden izlemiştim. zaten o sırada başka biri o notaları çalıyordur diye düşünmüştüm.

Küçükken orgumda demo şarkısını açardım. O çalarken bende saçmasapan hareketler yapardım. Gelen misafirler gerçekten çalıyorum sanardı. haha owned.[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
notaları başkası çalsa bu kadar senkronize olamaz.
bence o piyano kılıklı şey bi büyük tuş, her darbe aldığında programlandığı notalara göre bi sonraki notayı çalıyo. bölece adamın topları doğru hızda atması yeterli olur.

bir hata bile olmaması imkansız geliyo bana.
Mesaj tarihi:
bencede notaları tutrması imkansız gibi hızını tuturuyor darbe alınca müzükde çalıyordur.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
adam kendisi çalıyo olamaz bi hilesi mutlaka vardır.
impazıbıl iz nating demeyin diz iz impazıbıl :D[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
baya onceden izlemiştim dogruluguna inanıyorum bende.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ağzım açık izledim bir de şey vardı arkadaşımda izlemiştim adam vücududun her tarafına 1 oktav lık (nasıl deniyorsa eheha) o fayton kornalarından bağlıyor ama hepsi ayrı ton öyle senfoni yapıyordu ahaha[signature][hline]We want war, wake up !
Mesaj tarihi:
başlıı görünce bende korktum noluyoz falan dedim ya :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Mesaj tarihi:
dikkat ederseniz klavyenin tuşları oynamıyor. ki müziği dinlerseniz (özellikle sondaki bölümü) adamın çalmadığı aşikar.

ama yine de büyük başarı. en azından yakın yerlere atıyor.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 14 Aralık 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz klavyenin tuşları oynamıyor. ki müziği dinlerseniz (özellikle sondaki bölümü) adamın çalmadığı aşikar.

ama yine de büyük başarı. en azından yakın yerlere atıyor.

zaten tuşlu klavye değil inip çıkma olmaması doğal.[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Mesaj tarihi:
dokunmatik tuştur onlar. dokunmatik olmasa top abus subuk yerlere sekebilir çünkü.
yapıyo olmasını normal karşılıyorum artık. internette bunun gibi "oha imkansız lan bu" diyeceğim bir sürü video izledikten sonra :)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
Bu adamın bir videosunda, 4 toptan birisi sekip gidiyordu abuk sabuk bir ses çıkartarak.

Gerçek olduğunun ispatıdır. ayrıca çift top attığı yerlerde bazen ritmi kaçırıyor.

Gerçek...[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
  • Yeni Oluştur...