dianysessia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Milan Kundera- Var olmanın dayanılmaz hafifliği Edgar Allan POE - tümm hikayeleri ve şiirleri ama şiirlerinden özellikle - dream within a dream !ORHAN VELİ! - zaten okumayan varsa ne diim ben ona =) niye kimse şiir kitabı yazmamış =))
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Stephen King-Korku Ağı (3 gün ışıım açık yattım korkudan) Allah-Kuran-ı Kerim (Türkçe mealini okumayı çok isterim)[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Orhan Hançerlioğlu - Düşünce Tarihi herkes yazmış ama ben de bi daha yazıym, "1984" de kesinlikle okunmalı [Bu mesaj Aytoz tarafından 07 Haziran 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi iyi insan acaba şu tüm önerileri bi mesaj haline getirebilir mi=)ya da çokşeymi istiom?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bram stoker-dracula bu arada=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
myers Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 john steinbeck - gazap üzümleri balzac - goriot baba tolstoy - savaş ve barış
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yagmurdamlasının sööledii SOLA AYAIM gercekten güzel bunun dısında RAMSES serisini okumanızı (Christian Jacq) tavsie ederim..
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 v.c andrews - catı serisi[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm]
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Yazarı hatırlamıyorum. "Koku"[signature][hline] BARLAS BİRALARI *Yaldır Yaldır kaynarken içiniz*
lull Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yazarı Patrick Süskind'dı sanırım said: kiddo, 04 Temmuz 2004 04:49 tarihinde demiş ki: Yazarı hatırlamıyorum. "Koku"
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: lull, 05 Temmuz 2004 13:49 tarihinde demiş ki: yazarı Patrick Süskind'dı sanırım said: kiddo, 04 Temmuz 2004 04:49 tarihinde demiş ki: Yazarı hatırlamıyorum. "Koku" Konuyu okur okumaz Koku yazmak için geldim ki epey geç kalmışım :) Evet, Patrick Süskind - "KOKU" Kafka - "Dönüşüm" Richard Bach - "Martı" ve "Mavi Tüy" (gerçi Martı lise yıllarında daha bi etkili oluyo, zamanında Yaşar Kurt dinlemiş herkes okumuştur heralde :) )
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 adolf hitler'in psikolojini anlatan bir kitap. en ünlü psikiyatristler yazmıs adolf hitler neler hissediyor diye.
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yakılacak Kitap yazarını bilmiom :([signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Budala - Dostoyevski Acı veren kitapları seviyorsanız güzel bir kitap bu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Emily Bronte Uğultulu Tepeler[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Cin Ali ve Berber Fil - M.E.B. (mutlaka ama mutlaka okunmalı) Bay Pipo,Efendi-Soner Yalçın (bol acılı 1.5 türkish kompo teorileri) Nehir Tanrısı,Yedinci Papirüs- Wilbur Smith (sahilde tavla oynama alternatifi roman lezzeti) Oryantalizm-Edward Said (akademik beyinsel pörtleme)
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar Dan Brown - Dijital Kale Dan Brown - Da Vinci Şifresi Richard L.Feist - Gediksavaşları efsanesi serisi ve Gediksavaşlarından sonra serisi diyorum başka birşey demiyorum[signature][hline]
streptopelia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 dan brown.. melekler ve şeytanlar/da vinci şifresi jean-christophe grange..kızıl nehirler/taş meclisi/leyleklerin uçuşu/kurtlar imparatorluğu prof. darrell l.bock/ da vinci şifresinin kırılması homeros/ ilyada daha aklıma gelirse mutlaka yazarım:)[signature][hline] ~StRePtOpELia~
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Wilbur Smith in Courtney Serisi güzeldir ve Glenn Meade' nin Sakkara' nın Kumları[signature][hline]Lil'Alur for Shar
ida Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kurt seit ve shura ozellikle kizlara tavsiye ederim super bi ask hikayesi
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ÇAPRAZ BİÇİLDİ İSYANLARIM-------->HALUK KIRCI...
deux Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Stephen King'in tüm kitapları Victor Hugo-Sefiller Sofi'nin Dünyası-unuttum yazarını pff Vasconcelos-$eker Portakalı[signature][hline]Sirius Inferno Senin ölü dediğin aslında ölü değildir,ve özünde ölüm yaşamdan bile eskidir"
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 necip fazıl - o ve ben[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Trevanian-Şibumi[signature][hline]The dream is true...
mxzr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yazarini bilmiyorum ama Babam oldugunde hic aglamadim diye bi kitap vardi bide Margaret Weis[]Tracy Hickman[]Drizzt in tum serisi[]bide benim yazdiklarimi okumadan olurseniz harbi bos olursunuz[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D
Öne çıkan mesajlar