Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft 2 Screenshot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok öyle bişey kandırmışlar sizi..

SCyi başka bi oyuna mod olarak mı ne yapmışlardı onla alakalı bişey bu tam hatırlamıyorum.

Yıllardır her forumda saf üyeleri keklemek için açılır bakın SC2 diye[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=16205[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
bu video Warcraft 3 ün içinde var. Warcraft 3 motoruyla bi video yapmışlar. oyunu en son zorluk seviyesinde bitirince mi ne çıkıyodu.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
warcraft 3 ü hard da bitirince çıkıo o. marinelerle space suit girmiş orklar kapışıo. en sonunda ortaya bi sheep gelip patlıodu die hatırlıom...[signature][hline]May the force be with you, always!
Mesaj tarihi:
Huaaa Starcraft 2 mi çıkacak, sizin diliniz ne söyliiiii. Deli olur deliii :-) Aldığım ilk oyundu SC.. Bitirdiğim ilk oyun. PC yi sevdiren oyun..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
Bu hem warcraft 3 'te hard'da bitirince çıkıyor, hem de her bitirişinizde değişiyor.

İlk 2 bitirişte orklar kazanırken, ondan sonrakilerde marineler kazanmaya başlıyor çünkü sayıları artmış oluyor.

Sanırım her izleyişinizde 3 marine daha geliyor ortama. Yani gayet ilginç bir video idi.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
said:
MrLevie, 10 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
bu video Warcraft 3 ün içinde var. Warcraft 3 motoruyla bi video yapmışlar. oyunu en son zorluk seviyesinde bitirince mi ne çıkıyodu.

Tam bunu warcraft 3 motoruyla yapmışlar diyecektim ki. aa inanmıyoram.[signature][hline]The Blood is Love.
  • Yeni Oluştur...