Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duke Nukem Forever geliyor!

zarek

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

demin bi oturuşta lady killer part 3'e geldim, bilmiyorum oyunun ne kadarı ama en az çeyreği olmuştur sanırım. neyse 2 silah limiti ve sürekli kapıları space'e spamliyerek açma hariç oynanış ve grafiklerde bence bir sorun yok ama içerik hiç olmamış ya, güzel dolduramamışlar bence oyunun içini. yine bitirene kadar zevkle oynarım ama duke 3d gibi 25 kere bitirmem hayatta.

abi 2 silah limiti, bi de achivement var bi tane pistolu oyun sonuna kadar taşı diye, onu yapayım bari diye hedef koydum kendime, o yüzden benim için silah limiti 1'e indi sdfgjk

hayır hem limit 2, hem de o kadar az ammo oluyorki silahlarda resmen kazara düşman saflarına düşmüş savunmasız bi asker gibi hisseder oluyorum kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
nasıl olsa tek vuruşta ölüyor düşmanlar diyerek hard mode'u açtım.
ama queen'e geldim, bir türlü geçemiyorum.
10 kere felan denedim, anca beyinlerin çıktığı phase'e kadar gelebildim.
boss çok yavaş ölüyor, arada sırada ayağını sallıyor, bazen shout atıyor düşüyorsun, sık sık böcek summonlıyor. beyin kısmına geldim, roketi geri çevirdi saniyesinde öldüm.
bir yandan beyin bir yandan queen, of aman.

trainer açayım dedim de trainer da işe yaramıyor, god mode dediği şey sadece canının sayısal olarak eksilmediğini görüyorsun, onun dışında yine kanama ve ölme olayı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...