moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 razzRaziel said: ayrıca konsolcular çok fena ağlar bu oyunda, ne gideceğin yeri gösteriyor ne de yapacağını, o açıdan takdir ettim. eski oyunlardaki gibi zaten. düşman nerdeyse oraya gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Silphatos said: demin bi oturuşta lady killer part 3'e geldim, bilmiyorum oyunun ne kadarı ama en az çeyreği olmuştur sanırım. neyse 2 silah limiti ve sürekli kapıları space'e spamliyerek açma hariç oynanış ve grafiklerde bence bir sorun yok ama içerik hiç olmamış ya, güzel dolduramamışlar bence oyunun içini. yine bitirene kadar zevkle oynarım ama duke 3d gibi 25 kere bitirmem hayatta. abi 2 silah limiti, bi de achivement var bi tane pistolu oyun sonuna kadar taşı diye, onu yapayım bari diye hedef koydum kendime, o yüzden benim için silah limiti 1'e indi sdfgjk hayır hem limit 2, hem de o kadar az ammo oluyorki silahlarda resmen kazara düşman saflarına düşmüş savunmasız bi asker gibi hisseder oluyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 razzRaziel said: oha eurogamer ağzına sıçmış oyunun, 3/10 vermişler. genel reviewler zaten 3 max 4 falan. rip di keske rip de kalsa idi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 iyi para kırdılar yalnız her yerde en çok satan dijital/retail pc/konsol. şimdi gearbox baştan güzel bi duke daha yapar bu parayla. borderlands 2'ye de yarayacak tabii bu satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Duke Nukem: Eternal diye bi oyun yapsınlar, çıkış tarihi olarak 2030 verilsin, 2040'a ertelensin. sonra askıya alınsın 2050'de başka bi firma alsın. Duke Nukem efsanesi böyle böyle asırlarca anlatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 duke de yeni konsol bebelerine özel oyun tarzına yenilmiş 2 silah limiti ne o grafikler animasyonlar ne onun haricinde DUKE AKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 10 yıl preorder fişini saklayan adama bakın neler vermişler http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=125651&page=5 grafikler falan iyi ya forever liseli geckom benim, sen duke 3d'yi oynamış mıydın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 oynadım tabiikine youtube dan izleyince rpg yi falan görünce gözlerim dolu dolu oldu böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 abi bu arada ben duke 3d kurdum yine oynuyorum lolol çok zevkli lan! hele duke foreverdan sonra kat kat zevkli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Duke3D HD edition gibi bişi var. Rus yapımı sanırsam, daha güzel texturelar fln var, çözünürlük fln artırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://pichars.org/store/2849_original_25c81cb17b4da14af3257118ea051d368b9cc49f.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 texture pack'e falan gerek yok ya böyle daha tatlı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 fixmen said: Duke3D HD edition gibi bişi var. Rus yapımı sanırsam, daha güzel texturelar fln var, çözünürlük fln artırılmış. hd edition'ı bilmiyorum ama hrp edition var, uzun süre önce foruma yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 notch un duke nukem forever review ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi duke forever'ın tek güzel yanı oynayınca 3d'yi özleyip tekrar oynuyosun işte olayı o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 aliyim mi fln diye dusunuyordum da gamespot 3 vermis lan oyuna. rezil bisi olmus demek oyun yine de goz atariz korsan morsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 çok kötü ya, çok kötü. Espriler harika ama oyun aşırı kötü, sırf espriler için oynamayı denedim ama ı ıh, olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 az önce bitirdim oyunu, 4 ayrı firmanın 15 yılda yaptığı bir oyun için gayet güzeldi. extra'ların film ve foto bölümlerinde böyle oldu. bi de son olarak panpamız dylan'dan bir nigga wut? pozu armağan ediyorum intrawebs'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NlyLdvQA6_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 duke nukem 3d reloaded oyunu durdurulmuş, "forever'dan daha iyi oldu" söylentileri dolaşıyormuş: http://www.youtube.com/watch?v=Tm4mhT99XoY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben geçen yıl falan izlemiştim o ilk sahneyi, modcular iyi çalışıyordu ama gearbox falan durdurun dedi herhalde yoksa bitirirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Silphatos said: finallerim bitti sonunda duke kankamla akabilecez olm hala mı okuyosun_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 son dönem kanka asdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nasıl olsa tek vuruşta ölüyor düşmanlar diyerek hard mode'u açtım. ama queen'e geldim, bir türlü geçemiyorum. 10 kere felan denedim, anca beyinlerin çıktığı phase'e kadar gelebildim. boss çok yavaş ölüyor, arada sırada ayağını sallıyor, bazen shout atıyor düşüyorsun, sık sık böcek summonlıyor. beyin kısmına geldim, roketi geri çevirdi saniyesinde öldüm. bir yandan beyin bir yandan queen, of aman. trainer açayım dedim de trainer da işe yaramıyor, god mode dediği şey sadece canının sayısal olarak eksilmediğini görüyorsun, onun dışında yine kanama ve ölme olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar