Poibra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 of gece gece güldüm rekor sorular cidden...[signature][hline]I was told that I could fly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yaw ilerleyin artık ilerleyin artık cıkarın bu at gözlükleri :)[signature][hline]Name:Quetahhian Lvl:22 Clan:TurkishArmy Rank:Leader Nation:El Morad Job:Mage Race:Male El Moradia Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yorumsuz...reha muhtara sevk ediyorum...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şahandan bir alıntı : ismail YK insan mı robot mu? tartışma sorusu cvp: ilk defa açıklıyorum herkese,asimo var yaa o çıkmadan önce bna prototipini gösterdi o kimdi dersiniz işte ismail YK idi o yaaaa euhueh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Pyro, 07 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: öeh irençsin :) iğrenç olunmaz iğrenç doğulur :p (ayy tmm sınırı aşmaya başladım ben benden bu kdr :P)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gaylık hastalık mıdır?sapıklık mı;? günün sorusu[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Jandor : Kızlık zarı dikilir mi? Dikilirse kaça patlar?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 öeh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Sex Gereklilikmidir urememkmidir adlı topicden said: Apache, 15 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Şöyleki insanların %90 ının müslüman olduğu ülkemizde seks yapmak sanki bir gereklilikmiş gibi görülmeye başlandı.Hoş belki gerekliliktir peki müslüman olduğunu kabul edipde zina yapmak bir paradoks değilmidir? Cevapsa dehşet said: Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mayhem, 15 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Hoş, akıl kurcalıyıcı, sevinçli.. Güldüm =) bide bu var tabii ki :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: BeIlow, 23 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Evet ya bu boxer sorunsali çok irenç bisi boxerlar bazen katlanip katlanip (afedersiniz) böle yumurtaliklarimin arasina sikisiyor, ordan da daracik olup popomun (off çok garip geliyor bu cümle :P) arasina giriyor. 0renç bi olay iki saat çikartmaya çalis sonra buna bi çözüm bulabilen var mi ? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 saol fistan buraya geçtim yupp i:P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mave bugün; said: Şimdi bir de şunu düşün ; adamın biri gecenin bir vakti senin yatakodana daLıyor , o adamın özgürLüğü var diye öyLece suratına mı bakarsın yoksa senin ÖZGÜRLÜK aLanına müdaheLe etti diye sende ona müdaheLe mi edermisin?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Forumdan değil de çok ünlü şey vardı... "What the fuck ist WTF???"[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [b]Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Aha böyle daha şık oldu :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 0yl3 l33t k4r4kt3r xull4nm4s4n d4h4 güz3l 0lur b4bs[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P onu bir arkadaş demiş, yani üstüne falan filanca arkdaş demişki yazki, çalmışsın gibi gözükmesin[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Badtalgazi, 24 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Bildiğiniz gibi arkadaşlar grup üyeleri Ermeni ve Türklere fazlaca saygısızlık yapıyorlar. Fakat müzikleri gerçekten çok güzel, ama dinleyince iğreniyorum ve bir gün geldi bütün soad şarkılarını şift deleytledim. Sizin yorumunuz nedir, napmak gerekir, İlla korsana destekmi vermemiz gerekir ? [signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Hobarey supermis bu be :)) ulan boyle de imzam olmas diyordum o da nasip oldu[signature][hline]Badtalgazi, 24 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Bildiğiniz gibi arkadaşlar grup üyeleri Ermeni ve Türklere fazlaca saygısızlık yapıyorlar. Fakat müzikleri gerçekten çok güzel, ama dinleyince iğreniyorum ve bir gün geldi bütün soad şarkılarını şift deleytledim. Sizin yorumunuz nedir, napmak gerekir, İlla korsana destekmi vermemiz gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: muratty, 16 Haziran 2005 06:02 tarihinde demiş ki: Sex Gereklilikmidir urememkmidir adlı topicden said: Apache, 15 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Şöyleki insanların %90 ının müslüman olduğu ülkemizde seks yapmak sanki bir gereklilikmiş gibi görülmeye başlandı.Hoş belki gerekliliktir peki müslüman olduğunu kabul edipde zina yapmak bir paradoks değilmidir? Cevapsa dehşet said: Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz muratty takdir ettim seni. bu sorumlu davranışın bu araştırmacı gazetecilik örneği mesajın takdire şayan. yalnız nickini sevmedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: muratty, 16 Haziran 2005 06:02 tarihinde demiş ki: Sex Gereklilikmidir urememkmidir adlı topicden said: Apache, 15 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Şöyleki insanların %90 ının müslüman olduğu ülkemizde seks yapmak sanki bir gereklilikmiş gibi görülmeye başlandı.Hoş belki gerekliliktir peki müslüman olduğunu kabul edipde zina yapmak bir paradoks değilmidir? Cevapsa dehşet said: Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz haha deli bi olay ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Quivalen-soth, 24 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: said: Badtalgazi, 24 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Bildiğiniz gibi arkadaşlar grup üyeleri Ermeni ve Türklere fazlaca saygısızlık yapıyorlar. Fakat müzikleri gerçekten çok güzel, ama dinleyince iğreniyorum ve bir gün geldi bütün soad şarkılarını şift deleytledim. Sizin yorumunuz nedir, napmak gerekir, İlla korsana destekmi vermemiz gerekir ? Buna Verilen Cewap da bu: "Şimdi ermeniler aslında korsanmış. Bize Karadenizden deniz saldırısı yapcaklarmış. Onu demek istiyo arkadaş" by Einherjer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=124470[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe [Bu mesaj Kreese tarafından 24 Haziran 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Fistan, 03 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 03 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: soruyorum size Güç nedir? o yazının tamamını koaycaksan kyo ciddi anlamlar var (bu güç star wasr daki güç diil bu arada birde o ayzımda güç ü küçük harflerle tirnak icinde yazmıştım deiştirme yazımı?!?!?! (bu nudna sonunda "?" quotelkasanızmı acaba) :d [hline] [hline] [hline] [hline] [hline][signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar