Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumdaki süper sorular..

Fistan

Öne çıkan mesajlar

şahandan bir alıntı :

ismail YK insan mı robot mu? tartışma sorusu cvp:
ilk defa açıklıyorum herkese,asimo var yaa o çıkmadan önce bna prototipini gösterdi o kimdi dersiniz işte ismail YK idi o yaaaa

euhueh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 07 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
öeh irençsin :)

iğrenç olunmaz iğrenç doğulur :p (ayy tmm sınırı aşmaya başladım ben benden bu kdr :P)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

Sex Gereklilikmidir urememkmidir adlı topicden
said:
Apache, 15 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
Şöyleki insanların %90 ının müslüman olduğu ülkemizde seks yapmak sanki bir gereklilikmiş gibi görülmeye başlandı.Hoş belki gerekliliktir peki müslüman olduğunu kabul edipde zina yapmak bir paradoks değilmidir?

Cevapsa dehşet

said:
Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz
[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 15 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Hoş, akıl kurcalıyıcı, sevinçli..
Güldüm =)

bide bu var tabii ki :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 23 Haziran 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
Evet ya bu boxer sorunsali çok irenç bisi boxerlar bazen katlanip katlanip (afedersiniz) böle yumurtaliklarimin arasina sikisiyor, ordan da daracik olup popomun (off çok garip geliyor bu cümle :P) arasina giriyor. 0renç bi olay iki saat çikartmaya çalis sonra buna bi çözüm bulabilen var mi ?
[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

Mave bugün;

said:
Şimdi bir de şunu düşün ; adamın biri gecenin bir vakti senin yatakodana daLıyor , o adamın özgürLüğü var diye öyLece suratına mı bakarsın yoksa senin ÖZGÜRLÜK aLanına müdaheLe etti diye sende ona müdaheLe mi edermisin?
[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P
onu bir arkadaş demiş, yani üstüne falan filanca arkdaş demişki yazki, çalmışsın gibi gözükmesin[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Badtalgazi, 24 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
Bildiğiniz gibi arkadaşlar grup üyeleri Ermeni ve Türklere fazlaca saygısızlık yapıyorlar. Fakat müzikleri gerçekten çok güzel, ama dinleyince iğreniyorum ve bir gün geldi bütün soad şarkılarını şift deleytledim. Sizin yorumunuz nedir, napmak gerekir, İlla korsana destekmi vermemiz gerekir ?
[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hobarey supermis bu be :))

ulan boyle de imzam olmas diyordum o da nasip oldu[signature][hline]Badtalgazi, 24 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
Bildiğiniz gibi arkadaşlar grup üyeleri Ermeni ve Türklere fazlaca saygısızlık yapıyorlar. Fakat müzikleri gerçekten çok güzel, ama dinleyince iğreniyorum ve bir gün geldi bütün soad şarkılarını şift deleytledim. Sizin yorumunuz nedir, napmak gerekir, İlla korsana destekmi vermemiz gerekir ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 16 Haziran 2005 06:02 tarihinde demiş ki:
said:
Şöyleki insanların %90 ının müslüman olduğu ülkemizde seks yapmak sanki bir gereklilikmiş gibi görülmeye başlandı.Hoş belki gerekliliktir peki müslüman olduğunu kabul edipde zina yapmak bir paradoks değilmidir?

Cevapsa dehşet

said:

muratty takdir ettim seni. bu sorumlu davranışın bu araştırmacı gazetecilik örneği mesajın takdire şayan. yalnız nickini sevmedim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 16 Haziran 2005 06:02 tarihinde demiş ki:
said:

Cevapsa dehşet

said:

haha deli bi olay ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quivalen-soth, 24 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
said:
Badtalgazi, 24 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:

Buna Verilen Cewap da bu:
"Şimdi ermeniler aslında korsanmış. Bize Karadenizden deniz saldırısı yapcaklarmış. Onu demek istiyo arkadaş" by Einherjer
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=124470[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe

[Bu mesaj Kreese tarafından 24 Haziran 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 03 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
said:
Raistin, 03 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki:
soruyorum size Güç nedir?

o yazının tamamını koaycaksan kyo ciddi anlamlar var (bu güç star wasr daki güç diil bu arada birde o ayzımda güç ü küçük harflerle tirnak icinde yazmıştım deiştirme yazımı?!?!?! (bu nudna sonunda "?" quotelkasanızmı acaba) :d

[hline]
[hline]
[hline]
[hline]
[hline][signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...