Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bizim fizikci bıyıklarinini cekerek bize gerilmeyi anlatirdi hahah[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 araştırmacı gençlik :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sizin fizik hocası bence yılın en yaratıcı hocası odulunu alması gerekiomus ancalagan:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya ben çok özlemişim böyle şeyleri yaa ne zman biticek benim askerliğim[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ohh askerlik .. ben hala techil etirmedim eyvah kapıma gelirler simdi !!! !! Amanın![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bizim fizikci etki-tepkiyi anlatırken hoca:şimdi etki-tepki diye bişiy var öğrenci:nası bişey hocam h:şöyle göstereyim "hoca duvara bi yumruk atar ama öle böle bi yumruk değil" h:şimdi ben duvara yumruk attım duvara bi etki yaptım ama oda bana tepki uyguladı benimde elim acıyo şu anda "5dk elini ovdu anlattıktan sonra"[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: karpuz, 04 Haziran 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Lokal Anestezi? Evde yapılabilir mi? nasıl yapılır? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 taze bir soru :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 karpuz görmesin :)[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 görsün güzel bi soru sonucta.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: mayfer, 06 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: sorum şudur: kola bozulur mu? bu kolalar bozuk mudur? içsem nolur? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Osmanlı Viyana'yı ele geçirseydi, şimdi nasıl olurduk?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Razu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Joker, 04 Haziran 2005 04:01 tarihinde demiş ki: said: Suark, 02 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Undeadler kotu degıl onu demeye çalışıyorum.hatta bana gore ıyı katogorısıne bıle gırebılırler.hline] Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. [Bu mesaj Joker tarafından 04 Haziran 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] super ya :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
arina Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu nasıl mantıksızmısınız nesiniz?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Valeron, 04 Haziran 2005 09:32 tarihinde demiş ki: pyro ordaki soruya göre yazmıştım onu ben aa :-p olsun :)[signature][hline]Pyro
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kimse cem_jedi ın eline su dÖKEMEZ! tamammı ayrıca beni frf den atamazsınız!!!! :-) :-)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İsim vermeyeyim rencide olmasın diye Paticik hacklenmiş galiba garip garip yazılar çıkıyor All Area Masters are .... diye ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Abi adam lsi masterlamış 5/0/0/4 yapmış. boru değil yani.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 imzalarım![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abi sorular demi$ topic te siz sözleri diyorsunuz?[signature][hline]Pyro
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ewet pyr0 haklı mesela sonunda ''?'' bu işaret varsa buraya quote yapcaksınız :) mesela yukarda pyr0nun yazısını yapabilirsiniz sonunda ''?'' işareti var :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Pyro, 07 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki: abi sorular demi$ topic te siz sözleri diyorsunuz? dübürün yarı çapı kaç ?[signature][hline]tuana...
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Başıma gelicekleri biliodum :) Eğlenin eğlenin :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Horrible, 07 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ewet pyr0 haklı mesela sonunda ''?'' bu işaret varsa buraya quote yapcaksınız :) mesela yukarda pyr0nun yazısını yapabilirsiniz sonunda ''?'' işareti var :) öeh irençsin :) ayrıca black bi uza abicim git yaranla oyna :-p[signature][hline]Pyro
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Pyro, 07 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki: abi sorular demi$ topic te siz sözleri diyorsunuz? Soru sormak icin soru sormak lazimmi ? :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar