oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Quatzal, 11 Aralık 2005 19:34 tarihinde demiş ki: gerçekten üstadlar var..ama şarlatanlara üfürükçü denir..Anadoluda aslen lakapları "Ocakçılar"dır. hah işte ben de o ocakçılardan var mı diyom Ankarada... kısmet duasını bulim, gitmeye gerek kalmayacak...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ahada buldum :D tık tık[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 http://www.medyumalidegermenci.com/buyu.asp + 90 535 230 87 80 + 90 312 424 11 80 Onur İşhanı Kat 5 No 114 Kızılay / ANKARA medyum, büyü, muska, nazar,cinler alemi cin tedavisi vefk vefkler şifalı[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sen hocalari bulamazsin onlar seni bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Mayhem, 11 Aralık 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Kal Vas Flam :DDD[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: oper, 11 Aralık 2005 20:15 tarihinde demiş ki: said: ruby, 11 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki: ne salaklar var kötü söz sahibine aittir canım ;) sana salak dememistim ki ;) üfürükçü teyzelere dedim,harbi salaklar.gitmemeni tavsiye ederim.cunku bir ise yaradiklarini sanmiyorum,sadee parani yer,seni kaziklarlar. bizim burda var bir tane. bir kaç sene evvel gizlice izlemistim. adamin kulaklarina pamuk ikadilar sonra anlamadigim bir seyler söylediler. sonra da beyaz bi sey icirdiler.adam da aglamaya basladi. devamini izlemedim. her pazar dolup tasardi burasi. neden bilmiyorum,artik pek gelen yok ,belki ihbar edildiler.[signature][hline]im so goth,i shit bats [Bu mesaj ruby tarafından 12 Aralık 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
24ayar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Tüm msjları okumadım. Ama olayın baştan sona şaka olduğunu umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 La Onların Tükürükleri koruyomus insanları allah bi onları dinliyomus valla değişik yorum bunlar....[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: 24ayar, 12 Aralık 2005 01:37 tarihinde demiş ki: Tüm msjları okumadım. Ama olayın baştan sona şaka olduğunu umuyorum. malesef şaka değil.. yarı şaka yarı gerçek.. bu arada @ruby: pardon o zaman..ben bana dedin anladım .. bu işi parasız yapanlar var..aslında iş deil işte.. hayrına bi okuyor soyle.onlardan bulmak lazım.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 baba tamam senin iş gel bursaya ben tanıyom kesin çözüm garanti kız bulcam hoca üfleyince ama biraz tuzlu.. *!Bi kaç gotik kız ayarlayıp büyü dolampasıyla oper ı yolmayı düşünür*[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hayrına dedik lan görmedin mi :D para yok yani :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eheeuhehe üfürükçü arayan bir pati. muhahhaha :-D[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: oper, 11 Aralık 2005 12:21 tarihinde demiş ki: said: asinanyavuz, 11 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: bu tip kişilere ümit beslemeyin. dinen de uygun değil kanunen de uygun değil... not: ciddiyim... yaw oyle degil abicim..bi dua ookuyacak o kadar.. kısmetimi bağlamışlar herhalde :( WTF?!!?![signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Onun yerine git körler vakfina veya herhangi bir vakfa bağış yap veya bir evsizi giydir falan çok daha büyük sevaba girersin, belki bahtın açılmaz ama en azından dolandırıcılara para vermemiş olursun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nednutogkis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: oper, 11 Aralık 2005 12:21 tarihinde demiş ki: kısmetimi bağlamışlar herhalde :( AHAHAHAHAH, ulan tipsizim demiyorsun da, alemsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 www.imam.net Webcam aracılığıylan üfürme servisi yapıyorlar . Ancak 2 tarafta da webcam olmalı .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nednutogkis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Xaenin, 12 Aralık 2005 12:53 tarihinde demiş ki: www.imam.net Webcam aracılığıylan üfürme servisi yapıyorlar . Ancak 2 tarafta da webcam olmalı . [Bu mesaj nednutogkis tarafından 12 Aralık 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi kusra bakma, çok özür dilerim . bilemedim .[signature][hline]g3nk [Bu mesaj Xaenin tarafından 12 Aralık 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 O_o[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar