bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bozulmayan kulakiçi kulaklık istiyoruz.Earphone du galiba ondan işte. Bozulmasın artık ya yeter.Minton player vardı kulaklığı 2 haftada bozuldu hadi dedik yeni alırız. Gittik Filipis den 20 ytl ye extra bass lı ıvır zıvırlı ince bi kulaklık aldık. İlk önce dıştaki süngerleri çıktı sonra üstündeki teli. Sonrada sol taraf patladı. 2 ay oldu herhalde alalı.Niye bu kadar çabuk bozluyor bunlar.Bozulmayanları yokmudur? Teknosa dan almıştım garantisi var ama ne kadar sürüyor bilmiyorum garanti belgeside evde bende evden uzaklarda bi ara götürücem ama umarım değiştirirler. Olmassa yeni bi tane alıcaz mecbur creative düşünüyorum çok güzel kulaklıkları var. sizce ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Earbud kulaklıklar içinde benim favorim Etymotic Research ER6i ancak bir hayli tuzlu . http://www.etymotic.com/ephp/er6i.aspx[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gosterdigin kulaklık bi çok mp3 playerdan çok daha pahalı yalnız :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben philips kullanıyom sanırım geçen sene 30 ytl civarında almıştım. Teknosa dan almıştım. Beyaz bişi. Kulak yoluna gircek şekilde yapılmış. Normal kulak içilerden kat kat kaliteli ses var.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Sennheiser'lar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bişi sorcam philips in beyaz bir kulakligi var ucu silikon o kulaklik hakkin da bilgisi olan var mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 benim creative de bozuldu bende gittim TDK CP100 aldım. kulak içi hemde ucuz. gayet güzel. hatta üzerinde min. ve max. olmak üzere tuş var. min. e getirince sesi direk kesmiyo yani bi nevi ATT.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kualklık oalynda bende dertliyim,habire deiştiriyorum,en son bi filips aldım,böle spor yaparken fln için kullanılmak üzere tasarlanks geyikelrden,neck band mi ne o şekilde,memnun sayılrımda bass ı ii dğeil bubnnunda.üüfe[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 plantronicsssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 SEINHEISER VE PLANTRONICS bu iki marka en babalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar