Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mallıklar..

Giber

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 08 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
ya peki etk başımayken ben bunları böle garip okuyorum

wtf=vı tıf! diye mesela
ftw=fıt tı vı! diye.
hf gg= hıf gıg!

bunu sacmalıyan tek kişi benım sanıırm

yannız degilsin :)

ftw= fee te wee
wtf= watafa
stranglethorn = sıtrancıl

tek iken soyluyorum tabi[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)

[Bu mesaj Giber tarafından 08 Aralık 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 08 Aralık 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
ya peki etk başımayken ben bunları böle garip okuyorum

wtf=vı tıf! diye mesela
ftw=fıt tı vı! diye.
hf gg= hıf gıg!

bunu sacmalıyan tek kişi benım sanıırm

hahaha aynen bitek hf ggyi farklı okuyom hefegege diye :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
akinci, 08 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
. Su "über" kelimesi almancada olan kelime mi? Eger öyleyse neden gercek anlamini bilmeden yanlis kullanilmaya devam ediliyor?

Ya almancada ki kelimeyle aynı kapıya çıkıyor hatta ben genelde almanca anlamıyla kullanırım.Ama bir de ingilizce de sanırım argo da bir uber kelimesi var "aşmış" anlamında.Ama almancadan çalıntı da olabilir.Tam emin değilim.

(İngilizce oyunların bazıların da msela ssx tricky; çok zor yapılan kombolara uber tricks denirdi zamanında yani "aşmış hareket" gibi bir anlmaa geliyor türkçede (tam olarak olmasa da)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
akinci, 08 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Bir de sormadan gecemiycem. Su "über" kelimesi almancada olan kelime mi? Eger öyleyse neden gercek anlamini bilmeden yanlis kullanilmaya devam ediliyor?

her kelimeyi tek tek baksak oooo[signature][hline]Burning Lagion
Taluntain - 45 Lock
Maghterion
Magius - 60 Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Yok über oldukca fazla kullanildigi icin sormusdum. Ingilizce de argosu varsa haklisiniz onu bilmiyorum da almancasinin gramer acisindan kullanilis sekli farkli[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA
Burning Legion

[Bu mesaj akinci tarafından 09 Aralık 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

^^ gülme efekti, uzakdoğudan gelio. Gözleri böle yumuk yumuk oluo dikkat edersen, bide şey var T.T bu da ağlama, yatay çizgiler gözler dikey çizgiler gözyaşları die düşün, yanyana iki göz işte.

benim mallığım sanırım kendimin olmayan acct ları lvl 60 yapmam oldu. Keşke oyunu almış olsaydım die düşünüorum şimdi paşa paşa lvl 60 la. Tüh
Sosyal ağlarda paylaş

Almanların gramerden haberi yokken biz gariban türklerin okullarda almanca gramer oğrenmemmiz kadar acı bir şey yok.Neyse ben geçtim o zamanları öğrendiklerim de yanıma kar kaldı lol.

Baba for da winnz olsa o FDW olmaz mı? Bir de ben a.k.a ne demek yy.lerdir bunu öğrenemdim utanıyorum soramıyorum da :D a.k ananın gibi bir şey değil diy mi? Yoksa akabinde gibi bir şey mi anlayamadım.Yoksa ecnebice mi?
"and kill'em all" rofl.

Edit:FDZ :P

[Bu mesaj deadwoll tarafından 09 Aralık 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aa benim de en kil oldugum ffs, bunu tam anlamiyla kullanabilen bir turk dusunemiyorum cunku tam turkce bir anlami yok fakat ingilterede cok fazla kullanilan bir kelime imis. sole ki for god sake (allah askina, allah rizasi icin gibi) degisiyor argo ile for fuck sake oluo nedir yani fuck adina felan gibi haha hani filimlerde isa adina felan diolar ya bu gavurlar o baglamda. yani zaten bilmemne adina lafini cok az kullanan turkler bunu zor kullanir :D

birde benim buyuk bir gafim var; umarim gaf degildir. imba dedigimiz sey classlar arasi dengeyi bozanlar icin kullaniyoruz ya onun ingilizcedeki imbalance'nin kisaltmasi olarak dusunuyorum... buyuk ihtimal doruyum.

uber'i de evet ingilizce argo olarak asmis baglaminda kullaniyorum[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...