dontgo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Walla fındık ezmesini tercih ederim sarallenaın krokonatlı öffff bide fisko birliğin var böyle kaşık kaşık ahhh ahhh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 fiskobirliğin bi fındık ezmesi var manyak bişi mutlaka yiyin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bu fiskobirlik dediğiniz karadenizin yağları olan markasımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 [signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 SENİ ÖZLEYECEĞİZ ELVEDA :( :([signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet fiskobirliğin fındık ezmesi süper! giresun'a gittiğim zaman almıştım denemenizi şiddetle öneriyorum...[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Şokella + fındık ezmesi ile sandviç yapardım, görünce aklıma geldi. [spo1=şekli şemali]Fındık ezmesi ağırlıklı sandviçŞokella ağırlıklı sandviç[/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..[Bu mesaj HUR_AFE tarafından 17 Eylül 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nerden bulacaz FiskobirliK i ?? adında hayır yok ki en başta.. off nutella offf[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 daha demin yedim ozlicem ben şahsen eger olurda kalkarsa piyasadan.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Tüm nutellaları toplatacam piyasadan şimdi stok yapacam evde ..[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: vaniLLe, 17 Eylül 2005 14:07 tarihinde demiş ki: hic üzülmedim cünkü beni etkilemiyor zaten... ne nutella yiyorum ne de türkiyedeyim... dert ettiginiz seye bak $okella, $okokrem falan yiyin nolcak =) oda olmazsa almanya'da oturan dayilarinizdan ,yengelerinizden rica edersiniz , getirirler =P Artı bu yaşta hala nutella mı yiyosunuz yuh artık o kadarda değildir dimi? [Bu mesaj Zephyros tarafından 17 Eylül 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ben resmi bi açıklama gormeden inanmam dogrusu. Fazla üzülmeye gerek yok bence kalkmıycak piyasadan. Belki de satışı arttırmak için sallamasyon bir haberdir, öyledir umarız[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çokomel gördüğümmü var 10 yıldır..nasıl bi tadı vardıki bu cokomellerin..neyle yenildiğini bile unuttum..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ama demin reklamını gördüm ben ya[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: insight, 17 Eylül 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Üzülemedim :) uğraştım o kadar bende bi üzülemedim Ihhhhhhhhhhhhhh ıııııııııııhhhhhhhhhhhh deniyorum abi üzülemiyorum.Du bi daa deniyim. Iıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh*!Zort!*[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sanmıyorum. Bağımlıları var türkiyede.. misal ben..[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 allah belasını versin nutellanın[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 noldu ne yaptı sana nutella[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 nutella gitmez, gidemez[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Evde 3 kavanoz vardı... Karaborsa yapiim bari... Bi kaşık nutella 20 ytl... nakit:P:P:P(Ehehehe biliyorum o paraya yurtdışından 5 kavanoz getirtirsiniz:P)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ehahe, tamamen ekşi sözlük kolpası bir haber bu haberiniz olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Nutella ve türevleri hayatımda yer etmediği için çok üzülemeyeceğim. Küçükken kahvaltı yapmaya üşendiğimde yerdim onları[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 HABER KOLPA ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 komık olan delının bırı bır taş atıyor kırk akıllı cıkaramıyor hala mıllet uhuhu cekılmesı cok kotu seklınde seyelr yazar yazdıklarımı okuduktan sonra[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Viktor, 17 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki: HABER KOLPA ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda kolpa diyosunda bueno bayadır sadece yazın piyasaya çıkıyodu, yenielri kışın gelmiyodu kışın depodakileri koyuyolardı rafa[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar