Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakal nutella seni özliycez

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Şokella + fındık ezmesi ile sandviç yapardım, görünce aklıma geldi.
[spo1=şekli şemali]Fındık ezmesi ağırlıklı sandviç
Şokella ağırlıklı sandviç[/spo][signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..

[Bu mesaj HUR_AFE tarafından 17 Eylül 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

daha demin yedim ozlicem ben şahsen eger olurda kalkarsa piyasadan.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 17 Eylül 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
hic üzülmedim cünkü beni etkilemiyor zaten...
ne nutella yiyorum ne de türkiyedeyim...
dert ettiginiz seye bak
$okella, $okokrem falan yiyin nolcak =)
oda olmazsa almanya'da oturan dayilarinizdan ,yengelerinizden rica edersiniz , getirirler =P

Artı bu yaşta hala nutella mı yiyosunuz yuh artık o kadarda değildir dimi?

[Bu mesaj Zephyros tarafından 17 Eylül 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çokomel gördüğümmü var 10 yıldır..nasıl bi tadı vardıki bu cokomellerin..neyle yenildiğini bile unuttum..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 17 Eylül 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Üzülemedim :)

uğraştım o kadar bende bi üzülemedim

Ihhhhhhhhhhhhhh ıııııııııııhhhhhhhhhhhh deniyorum abi üzülemiyorum.Du bi daa deniyim.

Iıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh*!Zort!*[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

HABER KOLPA

ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım

kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 17 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
HABER KOLPA

ne zamandan berı eksı sozlukte yazılan bır seyı resmı acıklama kabul edıyoruz yok ole cekılıcek pıyasadan fılan adam gıbı acıklama yapmaları lazım

kaldıkı ferraro sırf nutella ıle degıl kınder lede pıyasada su anda

kolpa diyosunda bueno bayadır sadece yazın piyasaya çıkıyodu, yenielri kışın gelmiyodu kışın depodakileri koyuyolardı rafa[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...