Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda şiddet...!

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

said:
Eshevar, 08 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 08 Aralık 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
yarın törende müdüre karşı alkış protestosu uygulamaya karar verdik.

bence yapmayın, görevde ve okulda olduğu sürece müdür ve öğretmenlerin yetkileri çok geniş. disiplin kuruluna basit bir olayı bile çok büyük şekillerde yansıtabilecek şekilde. bu nedenle pek tavsiye etmem. eğer anladığım kadar agresif ve kontrolsüz ise gerçekten, bu protesto sonucu olarak size oldukça zarar verebilir(fiziksel değil tabi bahsettiğim, uzaklaştırma, atılma gibi şeyler alınabilir, protestoyu gruplaşma, başkaldırı olarak algılayacaklardır çünkü) kalabalığız, hepimize mi yapacaklar şeklinde bir düşünceniz olursa da söyleyeyim, evet herkeze uygulaybilirler. :| kolay gelsin, umarım bir an önce kurtulursunuz.

müdürün yaptıklarını hocalar takdir etmiyor ki

hocalar bizim yanımızda yani.

mesela disiplin kurulu başkanı bizim sınıf hocamız olur aynı zamanda... henüz görüşlerini alamadık ama bizim yanımızda olacağından eminim[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

1 olay abartı geliyor bana
bizimde anadolu lisesi ama bizim okulda bırak müdürü bir öğrenciye elini kaldıran elini indiremeden kendini yerleri yalarken bulur.
2. si eğer bahsettiğin kişiler çürük raporu alırsa bırak müdürünüzün değişmesi bizzat tutuklanıp faiş tazminat davaları açılabilir
ben hala bu olaylar olurken sizin seyirci kalabilmenize inanamıyorum.
şunu kafanıza sokun polisin bile size şiddette bulunmasına yasal olarak hakkı yok
o müdür sana vurduğu anda kafasını kırsan sen SUÇLU BULUNAMAZSIN çünkü şikayet edilirsen önce kendi koltuğunu kaybeder ardından senle uğraşılır ve başına gelecebilecek en kötü şey okulunun değişmesi olur tecrübeyle sabittir.
ki kaldıki yönetmelikte sana karşı şiddette bulunması durumunda gayet kendini savunmaya
ve hatta sana dava açılsa bile reflekse dayandırabilirsin
örnekleri vardır dayandırılmıştır[signature][hline]:utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız iş işten geçtikten sonra dövmenizin bi anlamı kalmayacağı gibi yapmayın tamamen haksız duruma düşersiniz
hele ki istiklal marşından önce hiç bir şey yapmayın
dediğim gibi hiçmi avukat yok çevrenizde bakın bir dava açın neler olacak
o müdür tutuklanmaya kadar gider yolu[signature][hline]:utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir oalyı abartmıyorum 1. dereceden şahitler yakın arkadaşlarım..

hepsinin birden aynı yalanı söylemesi olası değil[signature][hline]FASTRELOAD
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 08 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
tören dediğim sabah toplaşıp okul giriş olayı. istiklal marşı falan okunmuyor hafta içi
[signature][hline]FASTRELOAD
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin yapacaklarınız;

-Milli Eğitim Bakanlığına dilekçe yazın,imza toplayın.
-Müfettiş hakkını kullanın..
-Arkanıza alabilecekseniz öğretmenlerinizi alın
-Bazı öğrenciler morondur ben duymadım yok öyle bişey tarzı bir laf ederse herşeyi berbat eder o yüzden bütün öğrencileri bilinçlendirin kısacası;ÖRGÜTLENİN

Eğer arkanıza öğretmenleri alamıyorsanız en güzel yöntemi olay fiilen gerçekleşirken cep telefonu yada kemara aracılığı ile bu şiddeti görüntüleyin..

-Bazen bazı aileler duyarsız kalır bu tür olaylara..ama eğer gerçekten kızın ağzı yüzü yamulduysa kızın ailesi dava açabilir.

Ailelerin yapacakları işlemler büyük olur tabi..

Milli eğitime online bile ulaşabiliyorsunuz..(bu konuda ikilemeye düşersen mesaj at)

Nerden mi biliyorum?
bizde yaşadık[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

hiç alkışa felan gerek yok
bu şiddete maruz kalanlar disiplin kurulunuza kınama yazısı yazsın
rehberlik servisinize şikayette bulunun
ve bilinçli bir veli dava açmaya hazırlandıklarını
bildirsin müdür bakın elinizi nasıl öpücek konuma düşer
anadolu lisesi diyorsun
benim bildiğim anadolu lisesi öğrencisi velileri bilgili
ve bir o kadarda modern olur
artık bizim okul sizin okul karşılaştırmasını geçtim mantıklı davranın[signature][hline]:utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

ben bizim müdürün bi çocuğu hem dövüp hem ağladığını bilirim annem okul aile başkanıydı disiplin kurulu felan, kurul önünde dövmüş zor almışlar elinden.
beni de çekirdek yedim diye disipline vermişti.
her sabah da ayvanlar ayvan oolu ayvanlar (trakya muhabbeti abartmadan aynen öyle bağırıyodu bi de mikrofon felan var ) diye bağırırdı sırada[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzx, 08 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
Ortaokul 2 den itibaren her sene okul degistirdim.
Her okulda dayak yedim.ozellikle mudur yardimcilari cok severlerdi beni.
Ozel okuldada dayak yedim.
Universitedede cok siniftan attilar hocalar.
Hepsine saygi duyuyorum.Haketmistim hepsini.

o da bişey mi ben 6 yaşımdan beri dayak yiyorum[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki:
ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden.
Sosyal ağlarda paylaş

hemde hiç gülmedim gotiğim ben[signature][hline]FASTRELOAD

[Bu mesaj fastreload tarafından 08 Aralık 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerab, 08 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
o saydığın 5 olaydan 1 i bizim okulda olucaktı o müdür bu geceyi heralde hastanede geçirirdi şaka falan değil ayrıca bizim lisede öyle serseri dandik bi lisede diildi pardonda birazda suç sizde o arkadaşınız tokat yerken o kıza yumruk atarken biriniz napıyosun hoca diyemedinizmi bukadar göz yumduktan sonrada artık o hoca sizi çok ezer sadece geçmiş olsun diyim ve şunu bilinki öğrenciler arasında dayanışma olursa hocalar kuzu gibi olur

dalga falan geçmiyorum şimdi.Bence dalaydınız orda müdüre bi kaç kişi çünkü orada sizi haksız cıkartacak biri veya bi durum olduğunu düşünmüyorum vay şerefsiz müdür.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 08 Aralık 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
said:
Buzx, 08 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
Ortaokul 2 den itibaren her sene okul degistirdim.
Her okulda dayak yedim.ozellikle mudur yardimcilari cok severlerdi beni.
Ozel okuldada dayak yedim.
Universitedede cok siniftan attilar hocalar.
Hepsine saygi duyuyorum.Haketmistim hepsini.

o da bişey mi ben 6 yaşımdan beri dayak yiyorum

oha :'([signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 08 Aralık 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar -aldığım duyumlara göre- müdürlerin yerleri değiştirilecekmiş.

okulumu sevdiğim için adını teşhir etmek istemiyorum.

Bu sebepten dolayı bizim okulda sıkıyönetim ilan edildi. artık herkesin gömleği içerde, kravat adem elmasının bile üzerinde olacak=)(bir çocuğa olum kravatını 3milim yukarı çek dedi müdür)

buraya kadar hukuki bir sorun yok.
asıl yönetmeliğe göre olması gerekn şekli.

bugun müdür hiçbi iş yapmadı sınıfları gezdi derslerde girip kontrol yaptı.tenefüslerde koridorlarda dolaştı.

ama bitane arkadaşımın-sebebi kravatının olmaması idi sanırım- hocadan yediği 2 tokat sonucu burnunun kanaması olayların başlangıcı oldu.

sonra sınıfları gezerken başka bir öğrenciyi de dövmüş.

etti 2.

sonra lise son bir öğrenciyi de gömleği dışarda olduğu için okula almadı. s** git adam olmadan gelme dedi..

etti 3.

tenefüslerden birinde benim bir arkadaşımı da kafasına sertçe vurdu. yine gömlek sebebi yüzünden.

etti 4.

ayrıca yine aynı sebepten dolayı bir kız öğrenciye yumruk attı. kızın ağzında ortodontik tel vardı. kızın dişler yamulmuş o derece.

etti 5.

bunun dışında ayrıntılı bilgimin olmadığı 6vaka daha varmış

toplam 12 vaka..

bizimkilerin aileleri yarın okul müdürlüğüne kınama dilekçesi gönderecek.

öncelikle bir kınama dilekçesi örneğine ihtiyacım var. ayrıca bunun dışında ne yapılabilir. ne edilir yorum ve tavsiyelerinizi bbekliyorum
bnece git adama kafa at:D:D[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o yumruk atılan kızın babası olucam, müdürün de ağzı burnu yerinde kalıcak ha? ha ha. O müdür ayağını denk alsın. Kınama ne ki onun için. Adaleti kendi sağlamak isteyen veliler olabilir.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gerab, 08 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
fastreload sakın törende öle bişe yapmayın siz suçlu durumuna düşersiniz adam bu öğrenciler istiklal marşına karşı protesto yaptı der sıyrılır sizde bida aklanamazsınız daha akıllı bişey bulun bence benim aklıma gelirse yazıcam

Adamı dövünce suçlu olmicaklar da protestoda mı olcaklar? E insaf.

Ayrıca illa istiklal marşı sırasında olmasına gerek yok ki istiklal marşı başlamadan önce, veya daha iyisi bittikten sonra sınıflara dağılmayıp onun yerine yapabilirler bunu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

şikayet edin gerisi yalan.
gerekirse mahkemeye verin ama laf söylemeyin.
siz laf da söylerseniz, döverseniz
sonuçta millet öğrenci öğretmenini dövmüş diyecekler
bilmezler ki adamın dingil olduğunu
bırakın cezasını mahkeme- milli eğitim versin.
öğretmenlikten atılmaya kadar yolu var[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 08 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
said:
Gerab, 08 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
fastreload sakın törende öle bişe yapmayın siz suçlu durumuna düşersiniz adam bu öğrenciler istiklal marşına karşı protesto yaptı der sıyrılır sizde bida aklanamazsınız daha akıllı bişey bulun bence benim aklıma gelirse yazıcam

Adamı dövünce suçlu olmicaklar da protestoda mı olcaklar? E insaf.

Ayrıca illa istiklal marşı sırasında olmasına gerek yok ki istiklal marşı başlamadan önce, veya daha iyisi bittikten sonra sınıflara dağılmayıp onun yerine yapabilirler bunu.

ya sen bana taktın bugün anlıyosun ama anlamamazlıktan geliyosun yada harbiden sorunun var kafadan benim dediğimi iyi bi oku istersen hocayı dövmekle istiklal marşına karşı protesto gösterisi yapmak sence hangisi daha ağır bir ceza gerektirir ayrıca ben cezadan korkan biri olmadığından dövün dedim ama adamlar bunu yapmak istemiyor ve protestoyla geçiştirmek istiyorlar ve bunu yaparlarsa adamı dövmedikleri halde baya bi başları ağrırı hatta olay okul dışına bile çıkabilir biraz düşünde öyle cevap ver[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

normal müdür yok mu bu ülkede? bizim müdür de tokat atar ama öyle böyle değil. zati saçlarımı kestirtiyolar ühühüü[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın şerefsizliğini sisteme vurmuş bazıları güldüm...
FakDıSistım demek yerine olayları kanıtlayacak 2-3 tanıkla önce MEB sonra ordan onay alıp gerekli mahkemeye başvurulursa mahkemeler bu konulara gerçekten öncelik veriyor ve sonucunda o adam 12 vakayı bi yerinde hisseder yargı önünde...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...