Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: burrr, 06 Aralık 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Sürekli dc veriyo, diğer serverlara girebildim ama bende de aynı sorun war connecting diyo ardından pat diye dc veriyo yoksa yeni bi ban çeşidimi bu? :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Rain Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Jade Kral olsun ben bu oyunu BırakırıMMMM.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Lord_Rain, 06 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Jade Kral olsun ben bu oyunu BırakırıMMMM.... +9999999999999999999999999999[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kimsem kimim sana mı kaldı kim oldugum sizin gibi paticik tayfasından ve uc kagıtcılar tayfaasından olmadıgım bir kesin ezik insan ne olcak yurude boyunu gorelim... anladın mı ezikler ne olcak buradaki anlayıs eleştiri yapmak yasak sadece sizi poff poff leyecek saksakcılar durur .bizde saksak yapmadıgımız için canınız sıkılır haliyle ......Ney ise senin seviyene dusemicem su anda anlattıklarım bile boşuna cunku kapasiten yetmez anlamaya ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Jade daha pk yapmasını bile bilmiyo.... Cz de takıldığım sürece oyunda olduğu zaman 1 kişiyi kestiğini görmedim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orfenegro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: NightHunter666, 06 Aralık 2005 17:56 tarihinde demiş ki: said: Liquid_SnaKe, 06 Aralık 2005 17:34 tarihinde demiş ki: areste kimler aday? orclarda nychris :herakles: aresmajere monsterkill'in bani acilirsa ben ^^ Üçüde üçkağıtçı bunların başka aday yokmu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 geberin emi inşlh olurda sizin gibi ezik ve pislik insanlardan kurtuluruz inşlh nerede o gunler ah ah .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DudaGOG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: knihtonline_, 06 Aralık 2005 20:37 tarihinde demiş ki: kimsem kimim sana mı kaldı kim oldugum sizin gibi paticik tayfasından ve uc kagıtcılar tayfaasından olmadıgım bir kesin ezik insan ne olcak yurude boyunu gorelim... anladın mı ezikler ne olcak buradaki anlayıs eleştiri yapmak yasak sadece sizi poff poff leyecek saksakcılar durur .bizde saksak yapmadıgımız için canınız sıkılır haliyle ......Ney ise senin seviyene dusemicem su anda anlattıklarım bile boşuna cunku kapasiten yetmez anlamaya ......... 1 Saattir Seviyeden Bahsediyosun Seviyesizliği Sen Yapıosun Senin Seviyene de Seviyesizliğine de Attıram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 jadenin yandasları hemen kendini belli ediyo[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Jade burda.... Okudum yazdiklarinizi sizi gidi gidiii :D :D Ben baska niklerle girip sizinle dalasmam :) Once krallik secimleri nasil oluyor kimler aday olabiliyor onlari bir okuyun sonra konuyla ilgili yorum yapin arkadaslar.. Kralice olmak gibi bir iddiam yok ama adayim... :) nedir bu kadin dusmanliginiz sizin eheheheheh.. Bana CZ de adam kesemiyor diyen arkadasta gozluk taksin :D Hadi bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: JadeReal, 07 Aralık 2005 10:39 tarihinde demiş ki: sizi gidi gidiii :D :D Sizi gidi sizi olsa daha ii olurdu jade ... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: PiCaLLo_TR, 07 Aralık 2005 10:41 tarihinde demiş ki: said: JadeReal, 07 Aralık 2005 10:39 tarihinde demiş ki: sizi gidi gidiii :D :D Sizi gidi sizi olsa daha ii olurdu jade ... :D Cok möhiiim ve derin , onemli ve kayda deger bilgilendirmen icin saol :D LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 azuhaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Rica Ederim , kralice olucan bunlara dikkat etmen lazim :D LöL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 asdfsaga adam kesemio mu?bkz: 1dk önceki ss :P NYchris//DeadCanSing.. xDkötü adamlar mı?:P [spo1=jade1][/spo] [spo2=2][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 LoL Kim oynuyor jade senin charla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: PiCaLLo_TR, 07 Aralık 2005 10:52 tarihinde demiş ki: LoL Kim oynuyor jade senin charla :D orasını bilemem :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla bilmiom ama dün akşam döktürdü jade . ne zaman full orc kovalasa jade imdadıma yetişti :D krallık için oyumu verdim jade ye verdim (%100 F9 olucak ama sonuçta ben jade olsun isterim nedeni ise bi türk olması) Karus bölümündede tabiiki AresMajare ye vericem[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bencede jade olsunn f9devil gibi bi krali kesmektense jade_real gibi kraliceyi kesmek daha kolay olur king kestik deriz sonra :)) ehehe saka makada king olunca artı bise veriyomu gm ler???[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gm ler ne verebilirlerki daha benim sifreyi veremediler ..... kym... 6 . gun ve deli olmanın sınırlarındayım . Seytan diyor git amerikaya yada gitme bin ladin e bass parayı knightin serverinin oldugu binaya ucakla saldırı yap.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Burada konusan bir cogunuzu kesmisiligim vardir. Simdi oyle sacmasapan konusup forumu bi yone cekiyorsunuz ki :) Adam kesmisim kim oynuyor diye soruluyor. Cok zeki picallo sizi gidi gidiii lafimi uzatmis almis duzeltmis sizi gidi sizi yapmis bunun uzerinde duruyor..Kralice olacakmisim da ahahaha buna dikkat edeyimmis. Iste gercek hayattaki basarisindan tatmin olamayanlar boyle ufak ayrintilara takilip burada tatmin oluyorlar. Birisi oradan ya bu kralice olursa die agliyor. Gecin bunlari gecin komplekse gerek yok. Adi usutunde bu bir oylama oylamazsiniz olur biter .. Laf ebeligine gerek yok. POlifonik sen bunlari SS almissin saol :) Aslinda bende hep alsam neler neler cikar :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok adam kesemiyo flan dedilerde :) oyundaydım dikkatimi çekti :) beni kesemedin daha ama sfdnsjgsknrgnegnergre[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:141k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 only lol :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 HuGo LüLüLüLü jade abla ben senin karatere oyunda pm attimda hep clandan baskaları selam veriyoo :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:111 k dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ARES TE HUMANLARDA adaylar kim[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar