Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda ben de bir tiki ile tanıştım mutluyum gururluyum

zarek

Öne çıkan mesajlar

Evet bugün yoncadan tanıştığım mersinde ünide okuyan bi elemanla (erkek) buluştuk. O da anklı benim gibi. Neyse gittik bi kafede oturuyorduk, keremcan diye bi çocuk geldi. Çocuk 1.5 milyarlık telefonunu, 100 milyonluk tabakasını içi kaptan black ile dolu, beyaz altından kolyesi filan vardı. Bense zaten sınav vardı bugün bi bira içmiştim kafam olmuş bir milyon gariban kaldım üstüm düzgündü ama saç baş sakal dağılmış birbirine karışmış :). Neyse eleman o kadar boş konuşuyordu ki. Yok partiye gitmişler son 48 saattir uyumuyormuş, dersaneye giden mezun bu salak, 7 tane kız varmış hangisiyle gideceğine karar verememiş, yok kızın biriyle otururken birini dövcekmiş kıza baktı diye zor tutmuşlar. altına son model bmw çekcekmiş kral olcakmış bab kenks pls. filan. hayatımda bu kadar boş bi insan görmedim bi tiki varsa bu çocuk tikidir.

şaşkınım mutluyum gururluyum.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
kac arkadasim kac, arkana bile bakma. kalbini bobregini soker birakirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 10 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
zarek kusura bakmada kafa ztn güzel, okudum ama anlamadığım bir$ey var.sen bayan mısın?bir de o tikky dediğin çoçuk siz otururken gelen mi ,diğer eleman mı yoksa ikiside mi?

Saç sakal karışık diyor öldüm gülmekten :D neyse istanbul bagdat caddesin elini atsan bir tane geliyor onlardan biz alıştık sende zamanla alışırsın ilk sefaerde ilginç hissediyor insan kendini :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 10 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
zarek kusura bakmada kafa ztn güzel, okudum ama anlamadığım bir$ey var.sen bayan mısın?bir de o tikky dediğin çoçuk siz otururken gelen mi ,diğer eleman mı yoksa ikiside mi?

ben erkeğim zaten çocuğa dedim millet yoncadan hatun kaldırır bi de bize bak diye. neyse o gelen eleman sonradan biz arkla otururken gelen.[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Belli ki tikky nedir bilmiosunuz soyle anlatiyim sana ; tikky zamanin gerektirdigi seyleri yapan , kisacasi trend neyse ona uyan gençlige denir .. Yeni bi cep telefonu çikar herkes onu çok beyenir alir ; seninde alman dogladir . Bunu cok sik yaparsan sende bi tikky olursun . Ki zamana uymak , gençlik napiyorsa onu yapmak rahatsiz olmadikça koyu bisey degildir .
Apachelik ; bu olayi abartma derecesidir. Yapmadigin seyleri atip tutuyorsan , istemedigin halde trende uyuyorsan , ustune bunu aptal aptal heryerde anlatim , orumcek kafayla dolasiosan apachesindir . Kisacasi salak.[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
Sosyal ağlarda paylaş

narin cem yılmazın filminde bi element vardı "tahta", daha sonra da götümüzden element uydurmayalım diye bi replik vardı. :)[signature][hline]Dela, 09 Aralık 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

tikky : parasıyla heryerde kendini göstermeye çalışan tip.

apache : popülerliğiyle heryerde kendini göstermeye çalışan tip..

senin anlatıığın tikky..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

tikky; marka bağımlısı, kişiliği gelişmediği için kendi imgesini markalar ve başkalarının izlediği trendler üzerine tümleştirmiş ergenler grubu
derdim ben olsaydım, tanım olarak yani

Tanıdığım tikkyler yok mu? Var. Garip konuşanları yok mu? (bkz.Tiki Dili ve Edebiyatı) Olmaz mı? :lol: Peki tanıdığım tikkyler arasında sevdiğim, beğendiğim tikkyler var mı? İşte o yok be! Napalım, dünya görüşü diyelim... Üzerinde çok durmaya dahi deymez aslında...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden rotring'in tikky diye kalemleri vardı.
böle mavi üzerine beyaz boya saçılmış gibi falan.
çok güzeldi onlar abim alırdı ben küçüktüm alamazdım. çocukluğum onlarla geçti.
artık üretmiyolar onları. oysa üretseler alırım bi kaç tane.
pembesi vardı. kızlar alırdı onu genelde.
onu bile alırım.
yeterki tekrar yapsın rotring o kalemlerden.

hiç unutmam bi keresinde benim uyduruk uçlu kaleminin ucunu abimin tikky'siyle değiştirmiştim.
uymamıştı ama ucu. abim de anlamıştı hemen.
annemlere şikayet etmişti.[signature][hline] smiling in the midst of the moor
Sosyal ağlarda paylaş

o gelen çocuğun adı ne demiştin?keremcan mı?accountunu açık unutmuş olmasın ekieki..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...