yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 6 aydan beri bu oyunu süreklişekilde oynuyorum ama şu son 1 aydaki kadar sorunu hiç bi zaman göremedim kosp almış başını gitmiş ,editçiler kol geziyo ,oyunun hataları ,adminlerin keyfi hareketleri,ilgisizlik,login failed vs... ke çıktıgından beri oyundan keyif alınamaz hale geldi galiba bu oyunun saltanatıda bitiyo artık bilmem siz ne derseniz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 evet tam 5 gün 3. anahtarı aradım kime reportladıysam sonuçsuz kaldı. çok ilgisizler. para hırsı bürümüş gözlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 12 senedir her gün ortalama 8 saat oynuyorum ben de bugün itibari ile ko bitmiştir benim için daha da girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 9. anahtarda bug var galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 akşam knight a başlıyorum ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 12 senedir hergün ortalama 8 saat oynuyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 adam ARES'in kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 arkadaşlar sanırım 3. anahtar da buglu biri topic açsın tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 İnşaallah hepiniz bamlanırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 selam ben muhittin. beramus 3 te ivi 63 rocum var. kuarek kuarek takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar