nosuke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bir keresinde benimde başıma gelmişti böyle birşey brd ye girdik ama grupta pri yok. tek heal güvencemiz şaman. o da tutturdu warlock a sen heal ediceksin demeye başladı. warlock israrla ya kardeş ben heal edemem, böyle bir olayım yok desede şaman warlock a heal atıcaksın demeye inatla devam etti. warlock peki ben seni nasıl edeyim diye soruncada cevap gayet iyiydi: Heavy Runecloth bandage:PPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 hunter oyunun en efsane class ı zaten :) FD olayı ile tarih yazan adamlar vardı eskiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ./salute Absolute muhteşem valla :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tanaristeyiz hani su korsanların olduğu bolge. mage ile lock geliolar ikiside dalıo bana canım azekn fd cekiyorum. ikisi aynı anda yiyolar. sonra gidip moblara dalıolar ikisinide arkadan ok ata ata kesiyorum. anlamadığım sey bunu nasıl 3 kere yuttukları =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Epilepsy_Ray, 06 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki: tanaristeyiz hani su korsanların olduğu bolge. mage ile lock geliolar ikiside dalıo bana canım azekn fd cekiyorum. ikisi aynı anda yiyolar. sonra gidip moblara dalıolar ikisinide arkadan ok ata ata kesiyorum. anlamadığım sey bunu nasıl 3 kere yuttukları =) lol[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Delidumrul, 06 Aralık 2005 18:08 tarihinde demiş ki: 54 lvl bir warriora stancelerin ne olduklarini nasil alindiklarini anlatmishtim bir keresinde.konu da su sekilde bashlamishti. msg atti adam yardimci olurmusun diye. bende ne gibi falan dedim. dedi ki ben fury oldum. imp intercept aldim ama skill gelmedi. satilmiyorda . nerde hata yapiyorum. dedim ki birsey almana gerek yok sadece cooldownu kisaltiyor o yani ozel birsey yapmana gerek yok. iyide dedi o skill gelmiyorsa nasil cooldownu azalicak. dedim ki nasil gelmiyorsa o skill sende var ac spellbookunu var orda ordan al ishte. adam yok dio ben var nasil olmaz diyorum. biraz debelendikten sonra anladik ki adam hicibr stance questini yapmamish.. Edit: Bilmeyenlere intercept 30 lvl berzerker stance questinin yaninda gelir. Bunun cok benzeri bir arkadsimin basina UBRS'te geldi. Use taunt! diyince, gruptaki tek warrior "Taunt?" diye bir cevap vermis. Adam def stance questini yapmamis : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 süper komikmiş, helal diyorum hunter kişiye[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ooo Hunterda FD efsanedir şimdi insanlar öğrendide yemiyorlar ha yiyenler varmış hala o başka ama kore betada fd yapardım adam giderdi ama çokta yadırgamıyorum o zamanlar bilmiyorlardı sanırım :P freemoon anlattığı hunter olayıları gerçekse efsane cidden o adamları azimlerinden dolayı kutlamak blizzarda mail atıp plaket filan vermelerini istemek gerekir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 maushduashuahgadsjfnmsnb sö :horace: offf ölmekteyim mallağın bu kadarı çok kötü ağrı girdi karnımaaa yettteerrrr :horace: muashdudafhdas[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an. Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben grupta fd yapan hunter warsa kufrediyorum abi delirmemek elde deel ya bi anda hp bari sıfırlanıyo oldu yazıyo ct raid yoksa hayda ulan nasıl olur canı full ustunde mob yok cirt mi yedi aceba felan diyorum canlanıyo annene ali sami diyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Zf de grupta tek healer benim. group master hunter. adamla yanyana uzakta duruyoruz, bu tankin hedefini oklayacagina alakasiz hedeflere atiyor oku. mob yanimiza gelince fd yapiyor, wipe yiyioruz. bir dedik yapma boyle olmadi, iki dedik anlamadi ucuncude dordumuz birden gruptan cikip yeni grup kurduk mal ortada oyle kaldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: rahatsiz, 07 Aralık 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Zf de grupta tek healer benim. group master hunter. adamla yanyana uzakta duruyoruz, bu tankin hedefini oklayacagina alakasiz hedeflere atiyor oku. mob yanimiza gelince fd yapiyor, wipe yiyioruz. bir dedik yapma boyle olmadi, iki dedik anlamadi ucuncude dordumuz birden gruptan cikip yeni grup kurduk mal ortada oyle kaldi. Taktik kralmış :D *kopar*[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Aynen FD yapınca hunter bi anda ulan bunun hpsi azaldıgını gormdeim FD mi instamı diye tetikte bekliyorum. Hele yakında ise ıghhhh sesi ile once kim öldü len ha XX. class neydi bunun ya hemen öldü ha hunter hımm ulen FD mi . HUYLANİYOMSİİEEEEE[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bende genelde random grupla instance yaptığım zaman tank olurum rogue karakterle :) O kadar kral warrior'lar var yani feint falan hikaye mob'a vuruyorum bu sefer mage 'e koşuo warrior olduğu yerde moba sağ tıklamış saldırma pozisyonunda bekliyor 2 3 sn sonrada mob'a doğru koşuyor... Yani kısaca ya video izlemiş yada birilerinden duymuş yada raidde en çok bunlar aranır laflarına kanarak class seçen tipler bunlar.[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 olay o diilde healer lar her zaman kalp krızı gecırıo FD yuzunden ama ıyı bır hunter ınstance da kendı yaptıgı bad pull dısında FD kullanmamalıdır cunkı hunter FD ledıgı anda moblar en yakın ranged elemana gıderkı bu yuzde 80 healer dır yada clothwearer dır hunterım maıl gıyıyorum canım azalsa bıle hatta gebersem bıle prıset ın ayakta kalması lazım cogu hunter bu sebepten sevılmıyor bence class ın tanıtım ozurlulugu var oyunda en ıyı pull yapan en ıyı crowd control yeteneklerıne sahıp olan class hunter ama hunterların yuzde 60 ı bunu bılmıyor ogrenmek ıstemıyor sonrada ühühühüh bızı almıyolar end game ınstancelara dıye aglıyorlar bende o korkuyla basladım ama gordumkı ısını ıı yapan hunter a her gurupta yer var sırf wıpeların temel nedenelrınden bırı olan bad pullerı sıfırlaması bıle hunter ı ıstenır duruma getırıyor partylerde bıde trueshot aura varsa oy anam oy[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 FD tarzi seylere makro yapilmali, ben bayiliyorum gaza gelmeyin tarzinda...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Nefr, 06 Aralık 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Olamaz. Boğuluyordum ehaueh [Party] Warrior: i got this big red arrow over monsters sometimes, that was you telling me to attack it, right? Aslında temel mantık çok hatalı değil lool aynen ölücem hahahahahahahahahaha[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Viktor, 07 Aralık 2005 03:26 tarihinde demiş ki: ama ıyı bır hunter ınstance da kendı yaptıgı bad pull dısında FD kullanmamalıdır cunkı hunter FD ledıgı anda moblar en yakın ranged elemana gıderkı bu yuzde 80 healer dır yada clothwearer dır hunterım maıl gıyıyorum canım azalsa bıle hatta gebersem bıle prıset ın ayakta kalması lazım ehe bu söyledigin en büyük "nobi" hunter hatası. bad pull gibi bi eşeklik yaptıgında, yapacağın en son şey FD yapmaktır. aklınızda olsun hutetr kardeşler, bad pull yapmış iseniz, yapmanız gereken tek şey şunlarda ibarettir: 1. koşarak healerdan uzak bir yere gidiyorsunuz 2. scatter shot atıp "combattan" çıkıyorsunuz 3. healer ile yaratıgın arasında, yaratığa yakın bir mesafeye koşuyorsunuz 4. yere freezing trap koyuyorsunuz 5. healer ve MTye (veya bir başka tank classa) bas bas bagırıyorsunuz, durumu bildiriyorsunuz 6. yaratıga 1 kere vuruyorsunuz (dot atmayın sakın) 7. geri çekilip frezing trapa yakalanmasını bekliyorsunuz 8. MTye yardım ediyorsunuz, ki her ne ile döüşüyorsa biran önce öldürsün. bad pull yaparsanız, durumu kurtarmak icin tek şansınız budur. yada hunter karakterinizi silin. hunterin en güçlü tarafı scatter shot ve freezing trap. trapleri düzgün kullanın, her guild ister sizi. emerald dreamsde iken level 60 hunterim vardı, her 2-3 instanceda bir guild teklifi alırdım ;) FDnin işe yaradıgı tek yer, BOSSlara karşıdır. olurda MTden agro alırsanız veya MT aggroyu kaybetmişse o zaman devilsaoureye-multishot allah ne verdi ise bossa atıp aggroyu alın, sonra koşarak MTye gidin, onun yanında FD olun. olamadan ölürsenizde farketmez, MT yakında olduğu için alır yine aggroyu. onun dışında FD kullanmayın instancelarda. iyi hunter ftw. [Bu mesaj innkeeper tarafından 07 Aralık 2005 07:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pühehe çok güzelmiş=)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hunter pull yapıyorsa ki artık pek kullanılmayan bir şey normal instancelarda, hunter ile grup arasında mesafe olması lazım. Bad pullda sizden başkası agro almadan FD yapma şansınız var aöa resistlenir ve resistlenmez o ayrı konu. Böyle bir durumda moblar FDden sonra geri gider. Kargaşa anında FD ise riskli bir durum çünkü dediğiniz gibi priest açık hedef konumuna düşüyor. Ama burdada yardımınıza petiniz yetişiyor yani agronuzu ona yönlendirip kaçmanız mümkün veya yaratıgı trapleyebilirsiniz ama bu 20 saniyelik bir kurtulma oluyor ki kargaşalar genelde 20 saniyeden uzun oluyor. Açıkcası ben hunter ile oynarken her zaman healer gurubun önüne bi trap koyuyorum yani agro anında healerları özellikle priest grubu için biraz koruma oluyor. Druidler ayı olup dayanabilir belki ama priestler pek kırılgan oluyorlar. MCde falan FD yapmanın çok riski yok genelde 2 max 3 mob oluyor (bosslar hariç) ve zaten priestlerde fade yaptıgı için agro almaları zor ama druidler bu sefer riske giriyor da zaten druide gelene kadar diğer bir sürü class alır agroyu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Absolut, 07 Aralık 2005 09:42 tarihinde demiş ki: Hunter pull yapıyorsa ki artık pek kullanılmayan bir şey normal instancelarda, hunter ile grup arasında mesafe olması lazım. Bad pullda sizden başkası agro almadan FD yapma şansınız var ama resistlenir ve resistlenmez o ayrı konu. Böyle bir durumda moblar FDden sonra geri gider. hunter kesinlikle pull etmemeli. ancak warriorun charge etmesi için uzaktan tek başına dolanan bi yaratık çekilecekse, yaratıgın yanına gitmemek ve warriora (yaratık pull edilip yakina geldiginde daha sonradan combata girip) charge şansı tanımak icin hunter pull etmeli. oda çok nadir rastlanan bir durum, bi tek BRD de ismini unuttum şu devi çekmekte kullanıyorduk. huntera pull ettirmek gereksiz. zaten anlamıda yok. said: Kargaşa anında FD ise riskli bir durum çünkü dediğiniz gibi priest açık hedef konumuna düşüyor. Ama burdada yardımınıza petiniz yetişiyor yani agronuzu ona yönlendirip kaçmanız mümkün veya yaratıgı trapleyebilirsiniz ama bu 20 saniyelik bir kurtulma oluyor ki kargaşalar genelde 20 saniyeden uzun oluyor. BM hunter degilseniz aggro için asla pete güvenmeyin, wing clip atacaksınızda petiniz vuracakta vs. vs. bu aynı zamanda MTnin tankladıgı ana mobdan dmg outputu düşürür. benim dediğim şekilde uzaklaştırıp, freeze edin. benim dediğim şekilde yaparsanız, yaratık 20 sn boyunca freeze trapde beklerken siz ve petiniz MTnin savastıgı moba dmg vermeye devam edersiniz. gerekiyorsa 20 sn sonra da peti gönderip aggroyu yine pete verebilirsiniz. en kötü ihtimalle bile fazladan bir 20 sn kazanmış olursunuz. yaratıgı uzaklaştırın, freeze edin, grubu durumdan haberdar edin ve hunter olarak siz ve petiniz direk MTnin tankladıgı yaratığa DPS vermeye devam edin. freze trap ile fazladan bir 20 sn kazanma şansı varken durduk yere riske girmenin mantıgı yok. grup için en hayırlısı budur. ayrıca 2 sn önce dmg verdiğiniz bir yaratıga oranla, 20 sndir freeze trapdan duran yaratıgın, aggrosunu pete vermesi daha yüksek bir ihtimaldir. said: Açıkcası ben hunter ile oynarken her zaman healer gurubun önüne bi trap koyuyorum yani agro anında healerları özellikle priest grubu için biraz koruma oluyor. Druidler ayı olup dayanabilir belki ama priestler pek kırılgan oluyorlar. total gereksiz, bir gruptaki healer aggro almışsa tüm grup yaratıgın peşinden koşar. freezing trap ile yakaladıgınız yaratık, "aman allam priest" diye çoşan partinin ilk vuran memberi tarafından bozulacaktır. hadi kimse vurmasa bile hiçbir grup healerinin önünde freeze etmiş bir yartıgın durmasına izin vermez. priest aggro almış ise, aggroyu arttıran ok atın-devilsaoureye-multishot üzerinizde ne varsa dalıp aggroyu kendi üzerinize çekmeniz lazım. eğer bu yaratık MTnin savaştıgı yaratık ise MTye koşun MTnin yanında FD yapın gerekiyorsa, eğer ana tankladıgınız yaratık degilse daha önce yazdıgım uzakta bir yerde freeze edip diger melee classa ve healera durumu bildirin. güvenli oynayın. sizde MTnin savaştıgı yaratıga dps vermeye devam edin. benim önerim budur. [Bu mesaj innkeeper tarafından 07 Aralık 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 En sondaki healer'a gelen mob'u aggro abanın gidin tankın yanında Fd yapın kısmı biraz sakat olmuş, evet cekin koşun tankın yanına ama Fd yapmayın fd yaparsanız mob sizi bırakıp tekrar healer'a koşar take the beating olucaktır en iyi cozum[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok o dedigim eger MTnin savastıgı mob, MTden kurtulup healera aggrolarsa geçerli. MTnin savaştıgı mob üzerinde normal şartlar altında bi ton DOT vardır, onu freezeleyemezsiniz. aggroyu aldıktan sonra MTnin yanına koşmanız lazım, orada digerleri bir iki defa vurmadan FD yapmayın zaten. dışardan gelen bi bad pull için kesinlikle FD demiyorum zaten. onun için freeze trap. O anda verilmesi gereken bi karar aslında, tecrübeli iseniz FD yapmayı yeğleyebilirsiniz ama 1 sn önce heal edilmişseniz ve FD yaparsanız prieste gidebilir. dedigim gibi o anda verilmesi gereken bir karar, ama tüm grup yeniden o yaratıga vuruyor ise, siz FD yapsanızda FD yapmasanızda artık aggro için elinizden bişi gelmez. FD yapmayıp ölsenizde eger yaratık healera gidecekse yine gidecektir. ki genelde MT ve roguelar böyle durumlarda aggroyu alır, healera gitmez yaratık. O yüzden FD yapın ölmek üzere iseniz, yaratık healera koşarsa yine aggro için bi şansınız olur yada boş yere ölmemiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Süpermiş ya. Elemanın kafa hakikaten karışmış baya. How do i become your pet olayına koptum zaten :P[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Surv, BM veya MM huntersanız da petinize güvenin size gerekli olan 10-15 saniyeyi verecektir. Growl ve Disengage ile agroyu pete vermeniz mümkün. Surv, MM iseniz 10 saniye BM iseniz 15 saniye dayanır petiniz. Zaten siz scatter atıp FD yapıp trap koyana kadar birileri gelir vurur moba bütün uğraşlar boşa gidebilir. Ama pet her zaman tekrar canlanabilir. Healerların önündeki bi trapın değerini healerı olmayan bilemez o yüzden siz garanti olsun diye koyun bir trap healer grubun önüne en azından moblar ya allah diye dalamaz, melee guruba mob prieste vurmadan evvel agroyu alma fırsatı tanır veya hali hazırda meşgul olan melee agro grubunuzu kısa sürede olsa sağa sola koşturma agro alma derdinden kurtarır. Ve cidden unutmayın bütün savaşı en rahat izleyen herşeyi görebilen bir tek siz varsınız. MElee grubu tekme tokat daldığından geride olanları göremeyebilir. Healerlar genelde HP barları izlediğinden ne oluyor bitiyor pek takip edemez. Diğer casterlar zaten agro almaması gereken sınıfta yani healerların ilk yardımına koşacak sizsiniz daha sonra tanklar. AMA hali hazırda team tek mobla savaşıyorsa zaten bişi yapmanıza gerek yok priest fade yapınca otomatikman agro başkasına geçer zaten. Dediklerim genelde tank ve melee grubun hali hazırda meşgul oldugu durumlar. [Bu mesaj Absolut tarafından 07 Aralık 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar