raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet wowguruda ve official forumlarda bazı tartısmalar geciyor; said: For all those people who are out there speculating. The burning crusade will be released on the 29th of may. For all the spamming by people who think they are correct. Blizzard is currently arranging deliveries to game stores so the game is out on the 29th. By the way, all the people who disagree go out to your local game store and ask them if you can book a copy of the burning crusade. I would recomend to start booking now as a quarter of the coming delivery in sweden is already booked, it may be the same for your country. said: I've heard some people say the expansion won't be out in 6 months. That will not be the case. I think the expansion will be released sometime in between december 10th or 15th of this year, it's an educated guess. Why? Several reasons. 1. The expansion will be released on the same day as patch 2.0 patch 1.8 is already out, 1.9 will be released sometime in November according to that magazine. So it's very safe to say 2.0 will be released in december. 2. Blizzard wants to make money. Even if they do not finish all the content as planned they will still release the patch before christmas to encourage sales. People will either buy the expansion as gifts or buy it from themselves to play during the christmas holidays. If the expansion is released later than christmas it will definately sell less copies. It makes both common sense and business sense. 3. Edited: For those of you who think this expansion requires such a long time to develop, think about this: 0. If you know anything about games, it does not take long to remodel new graphics if you already have the engines to run them. For example the Bloodelves, they simply changed the skin tone and eye color plus a few minor details from their NE cousins. Such programming requires less than 1 hour time. 1. As you all know, Caverns of time has been in the game for a LONG, LOOOOONG time. The instance has been finished a long time ago, they just have to add mobs and bosses to the already finished zone, which they are already doing I suspect. plus, all the instances in caverns of time are already designed. The Old Hillsbrad have been there since beta, they can just add units. Mount Hyjal is already finished, simply add units and you can have the war scene. The keep which you have to save thrall from is also finished, simply add units. 2. Mediev's Tower, again, has been in the game forever, simply add units and items and you have a new instance. 3. We already KNOW what one of the new races will be, they clearly finished the Quelth'Alas zone or is very close to finishing it. So, No, it won't take 6 months to do it. PS: Beta testing my ass, everyone will be beta testing the expansion once it's released[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Tahminler bir yana, ebgames önsiparişlere başlamış bile :D http://www.ebgames.com/ebx/product/259896.asp?siteID=neQRQBqOKtQ-igFUoxDG%2AMJml6iZkJtTTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Release için olduğu gibi satış yapan siteler öne alıcak devamlı o tarihi.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kirismis üzeri çıkaracaklar,pazarlama rulez.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 EBgamesdeki fiyat cok fazla daha oncede söylemiştim ally ırkı tarihler ve daha birçok şey belli olmadan EBgamesin sipariş alması blizz ve EBgamesin oldukça işine geliyor[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Level de" haziran sonu temuz " diyor Blizzard ama en erken sonbaharda çıkar yazmışlar.Bana kalırsa cristhmas'a falan bırakmazlar.Zaten alacak olan kitle belli.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Cidden merak ediyorum cristhmas falan diyen arkadaşlar şakamı yapıyor yoksa bir yıl sonrakinden falanmı bahsediyor? yada blizzardı hiç tanimıyorda olabilirler. Arkadaşlar daha Aly ırkı belli deil, tüm talent treeler baştan düzenlenicek, tanıtımda diablo vari bi "alt talent alınmadan üstteki alınamaz" tarzında talent tree resmi vardı. genel bi denge tekrardan ayarlanıcak, üst levellar için instancelar hazırlanacak, belki yeni bi clas yaratılacak, onun için quest,item, skill,talentler düzenlenecek, Hangi cristhmas'tan bahsediyosunuz? Bi yama çıkartıcam diye minumum 2 hafta test serverı açan blizzin, ek görev paketi için 1 aydan daha kısa test serverı açacığını düşünenler, ya bilizzardı hiç tanımıyordur yada oyun gökten iniyor zannediyordur. cristhmas'ta exp çıkartacak tüm talent tree'leri değiştirecek adam 2 hafta kala paladinlerin talent tree'siylemi uğraşır. Yapmayın allahınızı severseniz yaa.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ayh,valla unutmuşum cidden,kirsmis yakınmış.gazına geldim yazının düşünmeden yazdım.sry.ama aslında çoğu şey hazır zaten,DII dede aynısı olmuştu.ayrıca,blizzin hikmetinden sual olunmaz,kafasına eser çıkarır.belkide haziranda çıkarır,herşey olabilir.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben en az temmuzda beklıorum exp packı daha once cıkmasının ımkan ıhtımali yok daha pladinin talentleri ile ugrasıyolar arkasından otekı classlarada el atacaklar kesin onlar bitecekte yeni ırkaların talent agaclarını bastan yarat quest koy vs vs vs ... temmuz agustostan once cıkmaz benım gorusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 expansion paket çok onceden düşünülmüş ve en geç bir ay sonra çıkabilir asıl benim anlayamadığım konu asgari ücretin 23 dolar olduğu bi ülkeye expansion paketi nasıl satıcaklar ewet saçma gelebilir ama ben 1 aya kadar bekliyorum ex paketi şimdi diyiceksiniz bu yazdıkların yukarıda yazdıklarınla çelişiyor ama işin aslı blizz in beklentileri parasal yönde ebgames ve blizz bu konuda nasıl bi anlaşma yaptı bilinmez yani ally ırkının belli olmaması ve başka şeylerin kesinlik kazanmaması ya plan yada kolpa gibi bişiler işte[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben dönene kadar çıkmasın ya şimdi yetişirim yeniden karakter kasıptta o zaman biraz zor olur :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 freemoon arkadasım bahseden arkadas 'öbür' sene christmastan bahsedio yani 2007i kast edio bu kadar kızma bizde biliyoruz blizzin işini nasıl yaptığını *sakinleştirici uzatır*[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 *sakinleştiriciyi alır * Ben yatim o zaman, yarın sakin kafayla gene okurum bu başlığı, birden celallendim.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 su an icin krismıs gibi bir beklentim olmasada bazı seyleri birbirinden ayırmak lazım; su ana kadar yapılan duyurularda, wow motoru ile ilgili cok fazla degisiklik olacagı haberı gelmedi, yani oyun alt yapısında degisiklik yapacak cinsten. bu yuzden developerlara pek fazla bi yukun dustugunu dusunmuoyrum. ayrıca vanilla releaseden bu zamana kadar nerdiyse 1 yıl olmak uzereki, 1 yılda blizzard gibi arkasında, vivendi olan bir firmanın, developer kaynagına ne kadar sahip oldugunu hepimiz biliyoruz. 1 sene once blizzard vanillayı cıkarıp hadi yatalım 1sene sonra calısmaya baslarız demedi(mantıken boyle bir firma bunu yaparsa o firmanın sonu husrandır) bir yazılım projesinde yazılımın ilk versiyonu bıttıgınde, core developer team planlardaki birdahaki surum icin calısırken (bakınız; microsoft kernel team, linux kernel team,etc..) bir kısım developer mevcut surumun guncellenmesi ile ugrasır. ha blizzardı hepımız tanıoyruz, ama konusutgumuz konu bir MMO, eger blizzard bu MMOyu ayakta tutmak ıstıosa, o da cok bariz farkıindaki bu sene yılbası ardından oldukca sıkı rakipler gelecek (d&d online, d-l) Bunu goz ardı etmeyin[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bence D&D Online WoW'a rakip olamıyacak.Hatta şöyle bir şey öne sürüyorum ; millet bi gazla başlıcak sonra da oyunun gerçek FRP oyunlarının verdiği zevki veremediğini anlayıp bırakacaklar.Bir kısım da WoW daha güzelmiş deyip WoW'a başlayacak.Zaten BC'yle gelen time tunnel bence bomba olcak.Sırf onun ve blood elfin hatrına WoW alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: deadwoll, 07 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki: Bence D&D Online WoW'a rakip olamıyacak.Hatta şöyle bir şey öne sürüyorum ; millet bi gazla başlıcak sonra da oyunun gerçek FRP oyunlarının verdiği zevki veremediğini anlayıp bırakacaklar.Bir kısım da WoW daha güzelmiş deyip WoW'a başlayacak.Zaten BC'yle gelen time tunnel bence bomba olcak.Sırf onun ve blood elfin hatrına WoW alınır. simdi size soyle birsey anlatayım, diyelimki yılbasında veya bir muddet sonra, bomba bir MMO cıktı, insanlar akmaya basladı. 2-3 ay gıbı bir sure boyunca moda oldu ama wowun yerini tutamadı. insanlar haliylen geri dondu. peki soruyorum, sen bu 2-3 ay gibi bir surede wowa devam ettin, ama blizzard cıktı dediki hadi birader bu serverda adam kalmadı senı baska yere tasıyorum, kabul edermisin? etmezsin buyuk ihtimalle.. biz playerlar oyuna oyuncu gozuyle bakıyoruz. ise biraz dev hatta blizzard acısından bakabilirsen, genel olarak nie blizzardın oyunları cok gec cıkartan bir firma olmasına ragmen, expensionu biran once yetistirmek zorunda oldugunu gorebilirsin. bugun, hernekadar kotu oldugunu bilsekte, public free access veripte, 3-5 fandan para alıp oyun oynatıp ayakta kalmaya calısan mmo firmaları var. MMO, gercekte hicbir yazılım veya oyun projesinin standart sablonuna uymamaktadır. Ayda 13€x bilmemkac oyuncu aslında cok iyi bir paradır, ama MMO yuksek teknoloji gerektiren bir yazılımdır. bu yuksek teknoloji diye tabir ettigimiz seyin de maliyeti cok olmaktadır. su anda linki elimde yok ama, kabaca wow-us network provider da calısan bir oyuncu, bir realm icin, kullanılan butun ekipmanları saymıs ve ortalama bir maliyet hespalanmıstı. bir mmoda kar etmek istiyorsanız, 3-5 oyuncuyla kar edemezsiniz, surumden kar edersiniz ve elinizdeki oyuncuyu tutmak zorundasınız. tuamazsanız rakipleriniz ele gecirir (aynen wowun yaptıgı gibi) bu kadar genis olcekli bir mmo icin, 1-2 aylık bir oyuncu kaybı bıle blizzard gibi buyuk firma olsada buyuk maddi sorunlar acacaktır. ha eger detay ogrenmek isteyen varsa o realm device specifications threadını bulurum forumlarda uzerınde detaylı konusuruz. tekrarlıyorum, gonlum khrısmıstan yana olsada bunun olmayacagını dusnuyorum, ama haziran ve sonrası gibi bir tahminde acıkcası kendi dusunceme gore cok gec, ama bu blizz belli olmaz[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 07 Aralık 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 @freemoon. mrk etme abı oyun cıkmadan once hazırlamıslardır expansionu, Zaten hatırlarsanız D2 de expansıon gelmeden once Druıd ve assasine ait dosyalar vardı hatırlatırım[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Suark, 07 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki: @freemoon. mrk etme abı oyun cıkmadan once hazırlamıslardır expansionu, Zaten hatırlarsanız D2 de expansıon gelmeden once Druıd ve assasine ait dosyalar vardı hatırlatırım aynen war3 ROCta FT char & texturların olması gibi, hatta gelen bilgiler su andaki mpqların aynı sekilde BCrusade datasının cogu kısmının mevcut oldugu yonunde :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 02/07/2006[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hatirlarsaniz TFT cikmadan yaklasik 6 ay kadar once basin aciklmasini yapmislar,kisa sure sonra beta testleri baslatmislar,ve beta asamasi bittikten kisa sure sonrada cikarmislardi.Kaldi ki bu oyunda her ne kadar sistemle ilgili bilgim olmasada,su acik:oyunda zaten hersey hazir,altyapisi var,ornegin hijal,ama moblar yok,yada diger instancelar zaten grafik olarak dislari ve ICLERI(hijal ve birkac acilmamis instance a ghost olarak giren insanlar vardi,sonradan bu onlendi) de hazir,sadece bir anda bir gelisim yapmayip,bir pazarlama stratejisi uyguluolar. Alliance daki irkin aciklanmamasina gelince,bu da bir strateji olabilir ama neyi yapsalar birsey degismeyecek,zaten ellerinde cizimleri,hikaye var,ufacik iki satir eklencek hikayeye yok suraya surulduler suna inandilar bundan katildilar, ki horde a yakin yada onlar tarafindan ihanete ugramis bir irk gelecegi kesin bloodelf lerin horde a gectigini gordukten sonra. Bu oyun kasimda cikmasina ragmen christmas zamani bulamadigimizi animsain(ben us kullaniorm) bence organize olmadan bole bir cikis yapmazlar 4 milyon kullancisi olan bir oyunun dagitimi(ki bu 4 milyonun hepsi potansiyel bir alici),subat gibi bekliorm ben.Ocak gibi bir aciklama,ve subatta da oyunun piyasaya surulmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: FreEmoon, 06 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: yada blizzardı hiç tanimıyorda olabilirler. Arkadaşlar daha Aly ırkı belli deil, tüm talent treeler baştan düzenlenicek, blizzardi cok iyi tanidigim icin rahatlikla soyleyebilirim ki allylara gelecek irkta bellidir hersey bellidir . en fazla stress testleri ve balance la ilgili 1-2 ufak detay kalmistir . starcraft in yapim asamasini gosteren resimler yayinlandiginda herkes vay adi blizzard demisti cunku oyundan 1 sene sonra cikan expansionda ki butun uniteler statslari vsler coktan hazirmis . 6 ay expansion gelecek zart gelecek zurt gelecek deneme surusleri vs diye milletin agzina parmak calmak her buyuk firmanin oldugu gibi blizzardin da hakki . blizzard binasindan disari cikan en ufak cd nin bile cikis tarihini piyasa ve pazarlama teknikleri belirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yannız blızzard bekletmeyı en seven fırmadır aynı zamanda expansıonalrı da en sessız sakın cıkaran fırmadır kendısı ne dıablo 2 nın exp ını nede w3 un exp ını ole sınsı sınsı cıkardılar nerdeyse aaa exp cıkmıs durumunda olduk ancak bu baska bence bu defa blızz bekletıcek gene ayrıca balans ayarı yapılmıycak demısler ama yenı proffesıon ın cıddı bır balans ayarına ıhtıyacı var yenı elvel cap ve yenı talentları kımse hesaba katmamıs bıde ustune yenıden ayarlanamsı gereken bıssuru end game dungeon var her syeı egctım daha 1.9 cıkmamısken ne exp geyıgıdır bu mart veya nısan derım ben exp ıcın[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 PS: Beta testing my ass, everyone will be beta testing the expansion once it's released evet adama katılmamak elde değil :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tahminimce şubat ayı ortası-sonu gibi expansion piyasaya çıkacak ve şu an olduğu gibi kısım kısım eklemeler yapılacak. Hatırlarsanız oyunun başında battlegroundlar, Dire Maul, BWL gibi instancelar yoktu. Blizzard şu anki aktif oyuncularını kaybetmek istemiyorsa ek paketi bir an önce çıkarmalı. İnsanlar belli bir süre sonra sıkılmaya başlıyor çünkü.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Hatta sıkılan çok fazla kişi oldu bile. Yani birçok kişi sadece BG yapıyor yapacak başka birşey kalmadığı için. Ama BGde bir zaman sonra bayar. Allahtan agır ilerleyen bir guild ve serverdayız hala guildce ragnarossu kesmedik hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar