Gerab Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: InneR_ChaoS, 06 Aralık 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Ben 10 milyon $ veriim sen benim oğlumu bul yok abi olmadı şimdi onu anlamak için muhabbetin başını bilmek lazım onuda herkesin bildiini sanmıyorum :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Gerab, 06 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki: [spo1=estetikten önce][/spo] [spo2=estetikten sonra][/spo] :-P zuhaua super :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gulusu benziyo valla.[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 off taş gibi hatun.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hmmm analitik düşünceye göre bir sorular zinciri oluşturacak olursak (saçmalıyom bakma öyle boş boş, ne dediğimi ben bile anlamadım aslında..) sözleşmenin şartları neler? ayrıca bu olayın hukuki dayanağı nedir? kadına eyalet savcısı "bu olay legal değildir" şeklinde bir dava açarsa bizim para yatar mı? veya kadın biz parayı almayalım diye bize 9.73üncü sende depiği basar "geçinemiyoruz hakim be! ühühü! bu dasaa (evet evet adımı bile yanlış söylüyor dasaa ha!) hayvanı beni cıvırlarla aldatıyor" diye yalan söylerse biz paraya elveda dermiyiz? yoksa (2M $/10)*9,73 formulü uyarınca 2-5 kuruş bir şeyler alırmıyız? Evlilik içerisinde seks şartı var mı? varsa haftalık bir seks sayısı var mı? falan filan işte...[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 06 Aralık 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 lan bunla evlenirsem gay olurum ben[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi günde elimize kaç para geçio şimidi? hepsalıyalım ya bu karıyla takılıcan yada günce cebine o kadar para geçicek dur hesap lıyım 3650 gün 29 şubatları fln hesaplamıyorum yuvarlak olsun tam olarak günde 548$ kazanıyoruz bu karı ile 24 saat 548$ bu karıya 1 saat dayanmanın bedeli 22$ var mısın abi? :) aslında bir duyuma göre 9-12 minübüs yolu şöförleri o kadar saat için 30 YTL alıyor oda fena para sayılmaz yahu ? ahhahahaha[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Mike, 06 Aralık 2005 02:26 tarihinde demiş ki: lan bunla evlenirsem gay olurum ben Asıl türk aile yapısı adamı gay yapar.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya kahvaltı ediyodum tam da, bi an resmi görünce böyle, sırıtıyo filan.. öer.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Gerab, 06 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki: [spo1=estetikten önce][/spo] [spo2=estetikten sonra][/spo] :-P estatik olmadan önceki hali daha güsel :D[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:n00bz Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rain_Falcon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: MetalStyl3, 06 Aralık 2005 07:36 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 06 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki: [spo1=estetikten önce][/spo] [spo2=estetikten sonra][/spo] :-P estatik olmadan önceki hali daha güsel :D valla hiç değilse birşeye benzio :D[signature][hline]So you think you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 5 sene olsaydı evlenilirdi aslında.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ben 2 milyon doları peşin isteyip kaçarım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: MetalStyl3, 06 Aralık 2005 07:36 tarihinde demiş ki: said: Gerab, 06 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki: [spo1=estetikten önce][/spo] [spo2=estetikten sonra][/spo] :-P estatik olmadan önceki hali daha güsel :D önceki hali hada güsel be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Lakers, 06 Aralık 2005 02:46 tarihinde demiş ki: said: Mike, 06 Aralık 2005 02:26 tarihinde demiş ki: lan bunla evlenirsem gay olurum ben Asıl türk aile yapısı adamı gay yapar. akademik terbiyesizlik yapmayalim alintilara kaynak gösterelim. http://delatehleet.blogspot.com/2005/04/turk-aile-yapisi-adami-gay-yapar.html[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Dela, 06 Aralık 2005 01:03 tarihinde demiş ki: 10 yil fazla bu kadina, 2 yil cekebilirim ama. olmadi beline kuvvet dela der oldururum kadini mirasina da cokerim. turk erkeginin gucunu de kanitlamis oluruz. helal dela arkdandayız :D *!sırtına furur*[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Haha ben asla kendimi buna yar edemem. Çalışır ederim o parayı kazanırım nasıl olsa. *!nıç nıç nıç* Ayrıca; said: Gerab, 06 Aralık 2005 01:25 tarihinde demiş ki: [spo1=estetikten önce][/spo] [spo2=estetikten sonra][/spo] :-P Hakkatten benziyor =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ruhumu belki ama bedenimi asla[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yavaş yavaş verirsin siyanürü çaktırmadan 1-2 yılda ölüyolar öyle. sonra krallar gibi yaşarsın.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 2 milyon dolar az biraz daha versin herşeyimi veriyim :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 10 kaat versin hertürlü :P[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 canavar gibi duruyor. parayla aşk falan olmaz ayrıca :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 10 Milyon dolara 2 yıl kiralarım...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Neden Olmasın 2 mil Dolar Ama Bu Kadınla Sokakta Dolasmak İstemem..[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Şaka bu şaka :) bögggggggg:)[signature][hline] žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar