Chemical Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yeni başladım. kasada bi salaklık var. vözzzzzzzzzzzzzzzzzzz diye başlıyor. Kafa şeyediyor bukadar berbat bi ses olur. vuruyorum geçiyo ayamın yanıyla. Ama vura vura bozdum sanırım. Ekran kartı Ati zımbırtısı hata veriyo ayarları sıfırlıyo 1-2 defa yaptı. Restarttan sora yaparsa karta bakacam yerindenmi çıkmış, ama 2 vuruşlada bozuluyorsa kafam girsin böle bilgisayara. Neyse çok uyuz ediyo zaten bu ekran kartı. Hiçbişi çalıştıramıyo lan ibik. Galiba geçti ayar sıfırlama şeysi. Neyse ne diyodum. Bilgisayar dövmek. Çok rahatlatıcı lan. Vuruyorsun bıyle. ohh. bütün sinirin ayağından yumruğundan akıyor bilgiysara.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fan düsmüstür kablolardan birisi pervanenin üstüne fln gelmistir yapma etme bilgisayara ole sey bak o senin kahrını cekiyo senelerdir:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben fana parmağımı sokuyorum daha bi güzel oluyo[signature][hline]laverda yalan oldu..
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kasanın arkasında boş çıkışlar var onlar sarsılıo olabilir[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Evladım, fanlarını temizlesene. En güzel boya fırçası ile temizleniyor. Al eline bir tane, hatta bir tane de şu kürkümsü temizlik çubuklarından al ( kuyruk gibi olanlar. Anlatamadım o ayrı. ) 1 saat falan uğraşıp tam takım çıkar herşeyi, hatta git termal macun al ( arctic silver 5 al ) işlemci fanı, ekran kartı fanı falan hepsini temizle cillop yap. Eski termal bant/macunu tiner ile çıkar. Her parçaya özen göstererek temizle yani. Sonra da cillop gibi kullan. Tabi radeon 9250 ile nereye kadar o ayrı. :P[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bendede aynı sorun var bilgisayar masası olduğundan sadece bilgisayarın üstünde çekmece ile arasında bi boşluk var ordan vurabiliyorum ama benimki tehlikeli hdd ye vuruyom yanlışlıkla bilgisayar takılıyo badsector ler oluşuyo falan. kablolar arkadan girdii ve alan küçük olduundan bilgisayarı çıkartıp açıp kabloları kenara atmak kolay diil. zaten tornavida kayıp uuraşamam aramakla.[signature][hline]Alo-matik Pati - ?
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 9200se. Ya fan sökümüyor. Ben beceremedim. Çeksem gelicek ama kart da gelebilir o derece. O üste gudik oturanlardan. En son kompresör ile sağlam temizledim. Ama hala nerden ses geliyor kesinlikle bilmiyorum. çok sinir lan.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hard diski tutan civatalat felan gevşemesin??[signature][hline]laverda yalan oldu..
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fun bozulunca öyle ses çıkarıyo, gidip yeni bi fun al, zaten en fazla 7-8 milyon tutar.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fan sağlam kaportadan geliyo ses. ya aslında fan değil bilgisayarı yenilemek lazım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bende de öküz sevici sesi duyma zorunluluu var. Anakart üzerindeki kuzey köprüsü soğutucusunun üstündeki fan, heatsinke çarpıp o gudik sesi çıkarıyo. Arada bi temassızlık edip de ses çıkarmadığı oluyo ama iyice monte edince de ses kesiliyo. Şu an o sesi duymuyorum çok şükür. Ama ayrıyetten 2 senelik ekran kartımın üzerindeki yağı eskimiş kıytırık fan sürekli bi sürtünme sesi çıkarıyo. 4 sene civarı iş tecrübesine sahip bi kasa fanım, inanılmaz derecede iğrenç bi "havalandırma sesi" çıkarıyo. İşlemci fanı da biraz eskimiş, hafif bi ses çıkarıyo. Bu ezik fanlar yüzünden müzik bile dinleyemiyom. Geceleri uyumaya çalışmak da cabası tabi.[signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o
Dela Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yeter cocugum git bi keraneye falan at ustunden su stressi. onu yaktim bunu kirdimdan baska bi bok yaptigin yok kac senedir.[signature][hline]kasim 2005 seti
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dela agzımdan aldın lafı[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 doğa sandalyeye oturunca ayakların yere değiyor mu :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bende eskiden çok sinirliydim.Hatırlıyorum CoD oynarken çok sinirlenirdim yanı lag vs. girerdi ölürdüm hıncımı kasadan klavyeden,mouse'den alırdım. CoD oynadığım süre içerisinde 2 mouse,1 cd-rom kaybettim ama en kötüsü içinde 35gblik eski resimler,müzikler,videolar bulunan ve benim için çok çok değerli olan hard-diskim bir tekme sonucu bozuldu :( Çok üzülmüştüm o günden beri pc'de sadece klavyeye vuruyorum o da artık acaip sinirlendiğim zaman :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Zep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim fanda böğürüyo resmen evin bi ucandan anlaşılıyo bilgisayarın çalıştığı.bakalım benimkinin sonuda pek hayra alamet değil bu gidişle bi kaza çıkacak elimden[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim uber bi bilgisayarım yok ama sesi de cıkmıyor zavallimin. ben vurmuyorum tabi ondandır :P[signature][hline]All I wanna say is that They don't really care about us
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sevin bilgisayarlarınızı onlara sevgi ve şevkat gösterin çiçek flm verin ozaman ses yapmaz[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 05 Aralık 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: laverda, 05 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki: ben fana parmağımı sokuyorum daha bi güzel oluyo oha be laverda bi funa sokacan parmagı bi bakacan yarısı yok o zaman ben seni gorecem:D:D:D ben valla duvara fırlatmayı tercih ederim:D:D:D[signature][hline]Fistan, 10 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki: peki biz sizi arariz...
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ehem.. öhö.. hmmmm şey... aslında ben.. evet evet.. şey ben.. nasıl desem.. utanç verici ama ben de bilgisayarıma şiddet uyguladım |=( bir kere değil bir çok kere hem de.. Benim külüstür bol bol takılır. nette gezinirken takılması sorun olmaz ama saatler harcayıp, projeye kastırmışken takılınca ve bilgisayarı yeniden açınca autosave dosyasının da ayvayı yediğini (coruppted) görünce çıldırdım ve kasayı önden tutup çektim... ee şey burada şu nokta önemli USB, monitör, ethernet falan ne bağlarsanız bağlayın sinir önünde diz çöküyor ve bilgisayarı size teslim ediyorlar. Bir nevi "Aman bize bişi olmasın abiiii! Bırakın bilgisayarı hemen, kaçalım" durumu olsa gerek. Kendisini tutan bağlardan koparılan bilgisayar dasaaa'nın ellerinde kısa bir süre kalır ve odanın duvarına doğru kısa bir uçuşa çıkar. Duvara hafifçe değen bilgisayar, dasaaa'nın yatağına yumuşak bir iniş yapar... Ha, o kayıp dosya geri gelmez ancak bilgisayarı duvara çarpmanın verdiği zevk orgazmdan tatlıdır. Hele ki onu camdan atacak maddi imkana ve kararlılığa sahip olunabilse alınacak haz Angelina Jolie'ile birlikte gelinen orgazmdan bile katbekat fazla olacaktır. Tabi bu sadece bir tahmin Angelina ile beraber gelmeyi bırak, yanyana gitmedim dahi ve bilgisayarımı camdan aşağıya atmadım hiç. Ama elbet bir gün... ;)[signature][hline]MONO(b)LOG
SunBird Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Dela, 05 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: yeter cocugum git bi keraneye falan at ustunden su stressi. onu yaktim bunu kirdimdan baska bi bok yaptigin yok kac senedir. Galiba tavsiyene uydu gitti. Sesi çıkmıo baksana :)[signature][hline]"Oh my god, they killed kenny!"-Kyle "You Bastards!"-Stan
Mike Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 2 monitörüm var sinirden çalışmayan monitörün kafasında tahta kırdım monitöre bişi olmadı çok ilginçtir tahtada aşırı sert bişeydi 2 ye ayrıldı tek tekmeyle hdd yaktım 2 klavyemi camdan aşşa salladım sinirden.. (oyun vs değil real olaylar yüzünden)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bende arada sırada bilgisayarı açınca fandan gelen sesden dolayı ayağımın tersiyle bi kere dürtüyorum. O kadar. Birbirimizi anlıyoruz.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki: bilader sevişelim? Sonra Prawler şöyle cevap vermiş: olmaz ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki: pls? We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş: ı ıh
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bende uo ve msn yuzunden bı mouse ı parcaladım klavyemın enter tusunu kırdım.hızlı hızlı vurmakten neyse sımdı ıyı bakıorm ama..
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bilgisayarımıza iyi davranalım, sevelim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Öne çıkan mesajlar