Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket - Bilgisayarınızda kullandığınız desktop theme, arkaplan resmi, sesler ve iconlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

masaüstünde ortalanmış bi şekilde natural selection dan marine concept resmi (yukardaki resim yani)

ayrıca windows açılış ve kapanış müzikleri de Half-Lifenssoundhud klasöründe bulunan you_lose.wav[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
Sosyal ağlarda paylaş

hmm işyerindeki desktopum naha bu aşağıdaki. şimdilik... sık sık değiştiririm ben genelde, çabuk sıkılıyorum.
ortalanmış olarak siyah fonda duruyo sade sade, pek beğendim bunu, aylardır değiştirmedim mesela...

sesli uyarı pek kullanmıyorum, sinirim hopluyo, hatta kaç zamandır evde windows açılış sesini kapatıcam, üşeniyorum. kılım kısaca. ben müzik çalmadıkça bilgisayardan ses çıksun istemiyore.

theme olarak da hazır bişey kullanmıyorum. genelde desktop değiştirdiğimde uygun olarak seçili öğeleri ve pencere bantlarını değiştiririm. diğer detaylara (fonttur, bilmem nedir) dokunmam. şu anda mesela yukarıdaki desktop için kırmızı kullanıyorum ağırlıklı (zaten pek severim kırmızı, hastasıyım).

bi ara bööle albüm kapakları filan tarayıp, uygun desktop themeler yapıp save ediyordum, döndüre döndüre kullanıyordum, hatta cdlere koyup sağa sola dağıtmayı düşünmüştüm ama öeh yani, tabi ki uğraşamadım :P eheh öğrenciydik tabe, iş güç yoktu, o ara pek tatlı şeyler yapmıştım ama nerdeler bilmiyorum bile...

evdekini de evden koyarım belki söz vermiim... o da pek hoşuma gidiyo, herhalde bi ay filan kalır :)

Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu da benim desktop um. isteyen olursa istediklerinizi upload ederim.
desktop görün :P[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 31 July 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

La benden başka toolbarları ayrı bir çubuk olarak kullanan yokmu beah
hüi hühüi

Bende ikonlar default. Arkaplanda html dosyası var bi java script yazdım 200 küsür resimden birini açıo her refresh oluşunda hehehe. İki tip resim kategorim var babes ve cars heheh. Resimlerin hepsi 1024x768.

Onun dışında işte address bar, quicklaunch felan üstte ayrı bir çubuk. Start çubuğu ve o dediğim çubuğu autohide kullanırım :D Kullanmayanada uyuz olurum :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 31 July 2003 18:10 tarihinde demiş ki:
icqda kimseyi görmemek içinmi öyle bi renk kullaniyosun?

yoo. isimler yeşil mavi karışımı bişi, ama icq listimi burada vermenin anlamı olmadığından dolayı editledim.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

ben 98 kullanıyomve her şeyşeyimi(wallpaper hariç)kendim yaparım....

wall paper da JAMES HETFIELD'ın mütiş ötesi bi resmi.........[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Red Alert'ı orjinal aldım icinden themeler cıktı.. Su an in game themesini kullanıorum.. Hata mesajında "our base is under attack" , bilgisayar kapanırken "battle control off line" mesajı felan verio sadsd !!![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...