mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bi arkadasını diskine taksın ne demek istedin anlamadım ama herhalde harddiski arkın bilgisayarına taksın falan dedin sanırım ama laptopta bu iş zor olur biraz networkten bağlayıp boot ekranını silmek daha kolay olur herhalde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: arcane, 31 July 2003 00:11 tarihinde demiş ki: xp nin me şeklinde menülüsü var o nasıl oluyu? daha çok resim daha çok nihahah :-)[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ahanda buda benim desktopim. Ses vs. hepsi kapali... buda guzide winamp skinim, pipboy la cok mesudum coook...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 masaüstünde ortalanmış bi şekilde natural selection dan marine concept resmi (yukardaki resim yani) ayrıca windows açılış ve kapanış müzikleri de Half-Lifenssoundhud klasöründe bulunan you_lose.wav[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Yakinda cikacak olan post-apocalyptic fps S.T.A.L.K.E.R. in wallpaperi.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 pipboy'dan ben de çok memnunum...[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hmm işyerindeki desktopum naha bu aşağıdaki. şimdilik... sık sık değiştiririm ben genelde, çabuk sıkılıyorum. ortalanmış olarak siyah fonda duruyo sade sade, pek beğendim bunu, aylardır değiştirmedim mesela... sesli uyarı pek kullanmıyorum, sinirim hopluyo, hatta kaç zamandır evde windows açılış sesini kapatıcam, üşeniyorum. kılım kısaca. ben müzik çalmadıkça bilgisayardan ses çıksun istemiyore. theme olarak da hazır bişey kullanmıyorum. genelde desktop değiştirdiğimde uygun olarak seçili öğeleri ve pencere bantlarını değiştiririm. diğer detaylara (fonttur, bilmem nedir) dokunmam. şu anda mesela yukarıdaki desktop için kırmızı kullanıyorum ağırlıklı (zaten pek severim kırmızı, hastasıyım). bi ara bööle albüm kapakları filan tarayıp, uygun desktop themeler yapıp save ediyordum, döndüre döndüre kullanıyordum, hatta cdlere koyup sağa sola dağıtmayı düşünmüştüm ama öeh yani, tabi ki uğraşamadım :P eheh öğrenciydik tabe, iş güç yoktu, o ara pek tatlı şeyler yapmıştım ama nerdeler bilmiyorum bile... evdekini de evden koyarım belki söz vermiim... o da pek hoşuma gidiyo, herhalde bi ay filan kalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bende şu anda bu var korkuyom her desktopa gelişimde ama yinede güzel :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates[Bu mesaj kermit_frog tarafından 31 July 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 İşte bu da benim desktop um. isteyen olursa istediklerinizi upload ederim. desktop görün :P[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 31 July 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 oke pardon açıldı[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch [Bu mesaj kermit_frog tarafından 31 July 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 dial up olanlar sorun yaşamasın diye link koydum.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 icqda kimseyi görmemek içinmi öyle bi renk kullaniyosun?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 La benden başka toolbarları ayrı bir çubuk olarak kullanan yokmu beah hüi hühüi Bende ikonlar default. Arkaplanda html dosyası var bi java script yazdım 200 küsür resimden birini açıo her refresh oluşunda hehehe. İki tip resim kategorim var babes ve cars heheh. Resimlerin hepsi 1024x768. Onun dışında işte address bar, quicklaunch felan üstte ayrı bir çubuk. Start çubuğu ve o dediğim çubuğu autohide kullanırım :D Kullanmayanada uyuz olurum :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 kolaywebde sorun var heerhalde. benimkini de kolaywebden koycaktım açılmıyor..[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 wallpaper'ım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Mumu, 31 July 2003 18:10 tarihinde demiş ki: icqda kimseyi görmemek içinmi öyle bi renk kullaniyosun? yoo. isimler yeşil mavi karışımı bişi, ama icq listimi burada vermenin anlamı olmadığından dolayı editledim.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ust tarafda auto hide da , cok kullandigim klasorler - internet linkleri - program kisayollari iceren bi toolbar mevcut. mouse uzerine gidince aciliyo, altdaki toolbarla ayni renk. ses theme i kullanmiyorum, surekli ayni seyleri duymak sinirimi bozuyo.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ben bi ara arkaplana goggle ı koymustum istediim de arkaplandan arama yapabiliyordum ama nasıl koyuluyor unuttum şimdi darth maul daha karizma ama[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Seraxis baya hoş nerden buldun herhangi bi programı kullandın[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 smokey styleXp ile yapabiliyorsun öyle www.wincustomize.com burdan bulabilirsin programı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 hm bi bakayım saol[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 tikla[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben 98 kullanıyomve her şeyşeyimi(wallpaper hariç)kendim yaparım.... wall paper da JAMES HETFIELD'ın mütiş ötesi bi resmi.........[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Ben Red Alert'ı orjinal aldım icinden themeler cıktı.. Su an in game themesini kullanıorum.. Hata mesajında "our base is under attack" , bilgisayar kapanırken "battle control off line" mesajı felan verio sadsd !!![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 azmo nettin kardeş lan benım sırtımdada aynı dowme war yakuzadanım zaten bende :) yaw bana su arka planı yollasana 98 benım ama abi bişiiler yap lınk falan koy cok hos bir arka plan ![hline]Büyük olma yolundaki ilk adım, dürüst olmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar