Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket - Bilgisayarınızda kullandığınız desktop theme, arkaplan resmi, sesler ve iconlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Windows XP'yi iyice bir editlemek istiyorum. Bir aralar Windows 98'in cılkını çıkarmıştım, açılış müziği Chumbawumba - Thumpthumping (girişi) idi. Arkaplanda CS resmi vardı. Hatta windows sesleri ve iconlar (mouse iconu da dahil) olarak da Diablo, Dungeon Keeper, Theme Hospital, Counter-Strike, Swat 3 ve Worms 2 karıştırmıştım.

Sizden ricam, kullandığınız resimleri, theme'leri, sesleri ve iconları link vererek veya resim koyarak buraya yazmanız.
Örn: Hata mesajı sesi - worms 2 ölme sesi...

Bir nevi anket yani...
Sosyal ağlarda paylaş

bende them olarak Slayer demi var... sesler iconlar filan herbişey Slayer gayet eğlencelioluo ama ne yazıkki biir link veremiycem çünkü bir cd nin içinden çıkmıştı. Ha birtek arka plan değişik: arkaplanda Chemical tarafında editlenmiş Prawler remi kullanıyorum :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

wallpaper'in resmi cikmio... simdi taslarin doganin falan arasinda kucuk bi selale sularin dokuldugu kisimda bir kurt kafasi war (anlatamadim daha once forumlar boyle bi topic wardi orda goruluodu neyse hehe)

xp theme'i olarak alien technologies diye bisi transparant olma, pencerenin etrafinda kucuk tuslar sayesinde calculator, notepad, win media player acma gibi aksiyonlari war

cursor olarak windowsun black cursorlerini kullaniorum

ses yok

[Bu mesaj HellHound tarafından 30 July 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dungeon keeper gold cdsinden çıkan temanın altına sw galaxies wallpaper kullanıyom rulz[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki:
ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey
bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi
Sosyal ağlarda paylaş

arkaplan darth maul'un resmi başlat cubuğu yok onun yerine Darth Maul'un hareketli animasyonu var basıyorsun başlat cıkıo death Star var üzerine gelince büyüo o da exlorer acıo acık programları da bi uzay gemisi üzerinde gösterio bunlar nasıl mı oluyor

www.wincustomize.com dan destopx programı sayesinde oluyor ekran görüntüsü koyarım birazdan koyarım[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ewt baya ztn genelde kapalı bazen acıorum onu cnm sıkılınca şöle bi darth Maul göresim gelio acıom

Bu arada Logon ekranım Neo'nun kursunları durdurma sahnesi ve windows acılış müziği blind guardian-bard's song boot ekranı da deiştircektim ama windowsu çökertiomuş(tecrübe anlattı) o yüzden siz de yapmayın[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

xp nin me şeklinde menülüsü var
korn issues albüm kapağı wallpaperı var

ama değiştiricem çözünürlüğü yüksek bi beyonce resmi bulursam eheh[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...