Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Windows XP'yi iyice bir editlemek istiyorum. Bir aralar Windows 98'in cılkını çıkarmıştım, açılış müziği Chumbawumba - Thumpthumping (girişi) idi. Arkaplanda CS resmi vardı. Hatta windows sesleri ve iconlar (mouse iconu da dahil) olarak da Diablo, Dungeon Keeper, Theme Hospital, Counter-Strike, Swat 3 ve Worms 2 karıştırmıştım. Sizden ricam, kullandığınız resimleri, theme'leri, sesleri ve iconları link vererek veya resim koyarak buraya yazmanız. Örn: Hata mesajı sesi - worms 2 ölme sesi... Bir nevi anket yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bende them olarak Slayer demi var... sesler iconlar filan herbişey Slayer gayet eğlencelioluo ama ne yazıkki biir link veremiycem çünkü bir cd nin içinden çıkmıştı. Ha birtek arka plan değişik: arkaplanda Chemical tarafında editlenmiş Prawler remi kullanıyorum :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 xp default hersey :) anketine büyük bir katkıda bulunayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Theme Blackdragon Walpaper Blackdragon Asmis bisi :) yada en azindan benim cok hosuma gidiyor...[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Theme xp silver, taskbar 2 katlı, 6 quicklaunch ve systrayin solunda desktopa kısayol var. Arkaplan Four Horseman of the Apocalypse den Pestilence ablamız. Burdan indirebilirsin[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ben tamamen fallout,brotherhood of steel,fln kullanıom,ama bu gün çok güzel deus ex temaları,sesleri buldum onları kurucam şimdi[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Pershapone (Monica Belucci) Matrix reloaded.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 resimler de koyun daha çok özenelim.. :)[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 wallpaper'in resmi cikmio... simdi taslarin doganin falan arasinda kucuk bi selale sularin dokuldugu kisimda bir kurt kafasi war (anlatamadim daha once forumlar boyle bi topic wardi orda goruluodu neyse hehe) xp theme'i olarak alien technologies diye bisi transparant olma, pencerenin etrafinda kucuk tuslar sayesinde calculator, notepad, win media player acma gibi aksiyonlari war cursor olarak windowsun black cursorlerini kullaniorum ses yok [Bu mesaj HellHound tarafından 30 July 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kendi aktif desktopumu kullanıyom. Masaüstü ikonları bi ufkî bi çizgi halinde ortanın yukarsındalar, altında da böle su gibin bişi var orda da yansımaları var. Gayet şık. Temiz. Cillop.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 dungeon keeper gold cdsinden çıkan temanın altına sw galaxies wallpaper kullanıyom rulz[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Head, 25 July 2003 11:39 tarihinde demiş ki: ben bi kere tükürmüştüm böyle öyle bi madde çıktıki anlatamam sümük ile balgam arası bişey bide büyük böyle acıttı dedim beynim mi koptu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 arkaplan darth maul'un resmi başlat cubuğu yok onun yerine Darth Maul'un hareketli animasyonu var basıyorsun başlat cıkıo death Star var üzerine gelince büyüo o da exlorer acıo acık programları da bi uzay gemisi üzerinde gösterio bunlar nasıl mı oluyor www.wincustomize.com dan destopx programı sayesinde oluyor ekran görüntüsü koyarım birazdan koyarım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Benim desktop cok baba bi desktop ben cok begeniorum(begendigimden koydum herhalde lafa bak ehehe!)[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 işte resmi gerçi darth maul resmi yok(kayboldu bi türlü bulamadım) ama bu da güssel http://www.geocities.com/tabseditor/ss.JPG mouse iceonumda Ying-Yang alakasız ama hoşuma gitti saatin olduğu hedenin altındaki iki dalga da icq ve outlook u açıo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bütün sesler kapalı,mavi arka plan 0 resim,geriye kalanlarda default[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Mercenary LiteStep mi Kullanıyorsun ?[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 DesktopX de kullanıyorum StyleXP de arada onu arada diğerini ama gönderdiğim resim DesktopX den[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Hims Oke DesktopX Benim Pcyi feci kasiyor diye kullanmiyordum hala asiri ram yiyormu?[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 ewt baya ztn genelde kapalı bazen acıorum onu cnm sıkılınca şöle bi darth Maul göresim gelio acıom Bu arada Logon ekranım Neo'nun kursunları durdurma sahnesi ve windows acılış müziği blind guardian-bard's song boot ekranı da deiştircektim ama windowsu çökertiomuş(tecrübe anlattı) o yüzden siz de yapmayın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 mercenary yoo Cokmuyo? suan benim degisik daha evvelde baya degistirdim hic cokmedi ama bi arkadasim daha soyledi onunda cokmus ama oda boot kısmına yanlıs ekleme yaptıgı icin :)[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 valla ben bilmiorum da deiştircektim abim dedi 2 kere çökmüş onun hatta format atmak zorunda kalmış(hatta bu yüzden star Wars filmleri ve animatrix gitti) sakat iş dio ben de tırstım yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 [hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hiç bi ses yok hata açılış kapanış vesaire masaüstünde icon yok wallpaperi kirletmesin die :) hepsi altta hızlı başlat menusunde o kadar style xp wardı logon ekranı boot ekranı falan southparkrı formattan sonra kasmadım yüklemeye bidaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 xp nin me şeklinde menülüsü var korn issues albüm kapağı wallpaperı var ama değiştiricem çözünürlüğü yüksek bi beyonce resmi bulursam eheh[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 mercenary bir daha aklinda olsun eger ayni sekilde olursa format felan atmasina gerek yok bi arkadisinin diskine taksin ve boot a ekledigi login screeni silmesi yeterli neyse bende bi host bulursam aticam ss :)[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar