Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3rd Party Programlar ve Addonlar

Lamerize

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadışımız kendisine herhangi bir log benzeri bir şey bile gösterilmeden 3rd party program kullanmaktan banlanmış durumda. Konuyu biraz araştırdığımızda blizzard'ın bazı addonları 3rd party program olarak algıladığını öğrendik. Bu konuda orjinal forumlarda yazılar varmış ama ben bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mıdır veya blizzard'a mail falan atarak bu konuyu açıklığa kavuşturabilir miyiz ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

oyş. sakat ya. aslında her mod o görevi görüo :D mesela bütün dünyayı gösteren haritalar, oturduğum yerden beri mal alıp satan uiler felan. biraz daha kesin bilgi lazım. adamlar bişi sölemio. bi silio 1500 acc silio kalıon ortada haha[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

auctioneer blizzardın dbase ini taramıyor. Ah de o anda satılamkta olan itemleri tarıyor.

Yasak olan programlar bir yerden bir yere otoamtik götüren addonlar, Sizi afk olmaktan koruyan addonlar gibi siz bilgisayar başında değilken bile size iş yaptırabilecek addonlardır. Bu gibi şeylerin kullanılması yasak.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

gecenlerde basima birsey geldi. AH`da cok uygun bir item buldum, short gozukuyordu. fiyat inanilmazdi. hemen arttirdim, aninda biri daha arttirdi, bekledim bir on dakika, sonra yine arttirdim, aninda yine artti. ama ben bid`e bastigim an outbid oluyorum anormal bir durum. bu boyle bir onbes-yirmi arttirim devam etti. o arada dikkatimi cekti sure very long olmus. tam benim icin kurtarmayacak bedelin 1g altinda vazgectim arttirmaktan. boyle otomatik AH yoneten bir addon var mi?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana kalırsa size karşı yapılan veya yapılmaya başlanmış olan abilityleri ekranınızın önüne getirip belirten add-on (şu anda adını cıkartamıyorum) benim gözümde PvP yi öldüren aynı zamanda PvP de ihtiyacınız olan Reflex kavramını ortadan kaldıran bir add-on mesela. Bence dogrudan hiledir. Diceksiniz Combat log'da ability'nin cast edildigi görülebiliyor. Zaten add-on o şekilde calısıyor cast edilen büyüyü ekranın önüne koyup sana haber veriyor. Ama o add-on olmasa millet fark etmedigi bir şekilde bir aimed shot veya fire ball yiyebilecek.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war."
Burning Legion - Invadoria
Night-elf Hunter, Glebriwyn.
Sosyal ağlarda paylaş

Aucioneer Ban'a sebebiyet verecek bir addon değil.

O auction'da kapışma olayına gelince hazırda bekliyorsun eğer altta "You are outbid on hedehöde" gibi sarı bir mesaj görürsen pat bid koyuyorsun onu yapmak için addon'a gerek yok anlıyacağın.

Özellikle banlatan addonlar autotravel, corpsetravel mıydı neydi, birde AFK ettirmeyen addonlardır. Addon haricinde de eğer AV ye girip klavyeden tuşa taktırıp sonra kalkıp giderseniz birisi sizi ispiyon ederse gm mesaj attığında yanıt alamazsa da sizi banlayabilir haberiniz olsun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Av'da önce bi uyarı verip tekrarında banlıyor. Bu arada hala cevap gelmedi buranın müşteri hizmetleri gibi bi servisi yok mudur ilgilenmiyorlar mı gelen maillerle ya[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

3th party programlar sayesinde bid verilebiliyor itemlara.
atiyorum x id li itema max 10g ya kadar 50s arttirarak bid ver diyorsun x kisi arttirdigi anda hemen 50s arttiriyor.

Ps : direk ban sebebi

Ban sebebi olan add onlar siz makina bashinda olmadiginizda karakterinize herhangi bir sekilde + birseyler kazandiran add onlar. Ornegin anti afk. ornegin auto fishing vs vs

[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 06 Aralık 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar oyunda macro ile ilgili mütün addonlar ban sebebidir ve bu programlara bende karşıyım bunları kullanan kişileri de banlasınlar ben eyer bu oyunu emek verip oynuyorsam hiylesiz o da uyanık lık yapacaksa ben burda aptal durumuna düşmüş olurum ben sonuçta bu oyuna para veriyorum yetkili kişlilerde bunun için herkezi eşit seviyede tutmaya çalışıyorlar ben sadece bir addon kullanıyorum o da sadece ekranın en üst tarafında kaç çantam kaç sılaot yada ne kadarı boş kaldı kaç tane adam kestim lag durumunu ve daha bir çok şeyi daha gösteriyor ve bu programın ban sebebi olmadıgı da belli çünkü sadece bana bilgi veriyor ama zaten ben o bilgileri başka yerden de görüyorum bu sadece bana kısa yoladan gösteriyor adını da vereyim isteyen bulup indirsin benim çok işime yarıyor

titan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...