Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ful Set

TheCrusher

Öne çıkan mesajlar

haha imaj hiçbişidir susuzluk herşey. uo mu bu arkadaşım :D palaların rare setleri bile magelerin epic setten karizmadır. sen onu geççen. kasıon altına epic at alıon. en dandik mount sende oluo :D

ayrıca "biraz araştırma ve aramaya inanmak"

yine de link vermeden geçemicem
pve/pvp setleri için allakhazam'dan item setlere gircen

pvp itemleri hakkında daha görsel öğeler için honor mini sitesin'den rank rewardsa giricen.

umarım bu sefer saçmalamamışımdır ;)

edit: imla
[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 03 Aralık 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o linke baktımda bütün setlerin içine edilmiş dragonstalker igrenç olmuş heleki plate kilt kopardı beni (judgement) ayrıca pala seti dreadlord seti gibi cehennem palaları. Shaman seti eskisine nazaran cok güzel olmuş ama genede begenmedim Rogue warrior ve warlock güzel olmuş kalanını salla gitsin karizmatik görünmek için illaki honor mu kasacagız?[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co.
Sosyal ağlarda paylaş

@onurdolar annamadım ne demek istediiğini. bildiğim kadarıyla bu setler honor set değil. honor setler de çok karizma deil ki. magelerin ki felan öle pek güzel deil. netherwingin yerni hali gene daha güzel.. haa gm staffa lafım yok :D wller hem imba hem de setleri uber ya canım çekti bi an.

judgement sete kötü diyen olmadı ki yani kötü derken "voltran" benzetmesi oldu hehe yoksa üzerindenki o "adalet" temasını betimleyen ayrıntıları hepimiz gördük sanıyorum.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...