Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ya 2 gündür deli olacam ya. Babam'la dün teknosadan bir mp3 calar aldık. Onuda zorla morla aldırttım. Neyse aldım hersey güzel falan mutlu mesut güzel. Radyo yok diye geri verdik bugun aleti. Vercemde vercem diye tutturdu. Verme diyorum vericem olmaz. Yenisi al dedim alcam dedi söz dedi, neyse verdik. 2 adım ötede hızlı sistem var ordan bakalım mp3 player diyorum. Yok olmaz yarın bakarız cok basım agrıyor. Baba yapma etme 2 adım ötede diyorum yok olmaz diyor. Eve giderken marketten bir kaç sey almam lazım, camel iciyorum camel alcam kendi paramla yok olmaz camel alma diyor winston alda winston al diye tutturdu. Winston aldırdı zorla. Az öncede işe gitmeden önce evde 2 posterim var onları apartmanın aşagısında olan camcıya cerceve yaptırmak icin ver dedim ben parasını veriyorum nasıl olsa. Yok olmazda olmaz vermem etmem (ki asagı iniyor hemen verebilir) Neden vermessin diyorum? Vermem işte vermem diyor. Yarın veririm, olmaz bugun yarın söz vercem diyor. Mutlaka yarında vermez gidip bir kaç güne söz verir. Ya bir insanda bu kadar inat olabilir mi anlamıs degilim. Bazen öfkeyle babam hakkında cok yanlıs seyler düsünüyorum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 babanın adet günü gelmiş herhalde :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet olabilir ben zaten babamın pipilikız oldugunun kanısındayım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çok ayıp ama[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 "-baba biz yazın arkadaslarla tatile gitcez -niye? -niyesi var mı tatile gitcez iste... -bakalım bi o gun gelsin dusunuruz"[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yok ya bu babaları anlamak imkansız benimkiside bir acayip ileride bizdemi böyle olucaz acaba bunun bir önlemini almak lazım ya![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 alışveriş konusunda kılı kırk yaran inatçı tipler hep herşeye bakıp bir türlü karar veremeyip en sonunda kazıklanıyorlar ki bu çok hoşuma gidiyor =D[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 benimkide bişeyi yapmayacaksa allah kısmet ederse alırız , yaparız .. diyor o zaman anlaki almayacak , yapmayacak =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Olmasin abi bence de.. Eger boyle ise.[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kıymetini bilin. başka hiç bir şey söylemek istemiyorum[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 baba bana para lazım - bana da lazım ???[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 benim de babam herseyi onun bildigi gibi yapmami istiyor. ona göre bir tek kendisi hakli, sadece onun söyledikleri dogru. Ama alistim artik . öyle kabul ediyorum ben onu.. Bazen cok tatli oluyor. 18. yasgünümde 18 tane gül almisti ,cok sevinmistim.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Benim babamda yeri geldiginde cok tatlı ve cok şirin, gayet iyi anlasıyoruz cogu zaman. Ama bir inadı tuttumu işte fıttırıyorum arada sırada.. Babamı seviyorum.. said: khalad, 06 Aralık 2005 15:12 tarihinde demiş ki: yok ya bu babaları anlamak imkansız benimkiside bir acayip ileride bizdemi böyle olucaz acaba bunun bir önlemini almak lazım ya! evet biraz anlamak zor neredeyse tüm babalarda böyle şimdi. kim bilir ilerde biz neler yapıcaz. ancak anlayıslı olucagım kesin benim =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Babayla erkek çocuk arasında hep vardır zaten ters giden bir şeyler.. Çoğu ailede böyledir yani... "Erkeklerdeki içgüdüsel liderlik dürtüsünün çatışmasından doğan gerginlik"le ilgili bir şey..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 babam her yıl fix 3-4 kez red ediyo (ciddiyim) sonra 1-2 ay konuşmuyoz gene barışıyoz sonra yine bağırıyo bana bilmiyom anlamadım ben bu adamı[signature][hline]laverda yalan oldu.. [Bu mesaj laverda tarafından 06 Aralık 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Quivalen-soth, 06 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: kıymetini bilin. başka hiç bir şey söylemek istemiyorum doğru söze ne denir...[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar