Hardter Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ewt artık topıclerde elestırmeden yada bişey paylasımından cok espiri yapılıor yada tartısma cıkarmaya calısıorlar ufo varmıdır bılemem gormedım hıc ama amerıkada 6000 kısının uzaylı tarafından kacırıldıgını ızlemıstım ama amerıka bu bı oyun olabilir[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Fistan, 04 Aralık 2005 00:47 tarihinde demiş ki: -bakkal amca, sence ufo diye bişey var mı? -yok, tadelle var vereyim mi? kimin imzasıydı lan bu? o zydarın imzasında vardı. bide ufo değildi o hayattı :) [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 04 Aralık 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya bence var ve çok ciddiyim ki var.. esprilerinizi kınıyorum[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 UFO nedir kine? Ufo, unidentfied flying objects demektir.yani kimliği tanımlanamamış uçan nesne. Bu kelime aslında hava kuvvetlerinin çıkarttığı bişey. mesele radar da görüyolar bişi uçarak ilerliyo eğer bir kimlik tanımı yoksa (uçakların falan kimlik tanımları olur bilirler bu uçak bilmemnerenin uçağı hede ye gidiyo falandiye) buna ufo diyolar. mesela garip bir ışık gördünüz ve ne olduğunu anlayamadınız ufo dediniz. ama yaklaşınca uçak olduğunu farkettiniz kimliği saptanmış oldu. artık ufo değil uçak :) yani hava uçan ne olduğu belirsiz her nesne ufo :). haaa dünya dışı varlıkların araçlarınada ufo denmesinin sebebi kimliklerinin tanımlanamamış olması çunkü dünya üzerinde ole bir araç olmadığı içi kimlik saptamasında bulunulamıyor. Dünya dışı varlıklar. bazıları okadar ileri seviyelerdeki evrende rahatlıkla seyahat yapabiliyor. Bazıları daha yazıyı icat etmediler.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: -Cleglaw-, 04 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki: tabiki var. türkçesi tanımlanamayan uçan cisimler demek. as i said before... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 yurtdışında tahsilimi yaparken görmüştüm bunlardan. isviçre alplerinde tatildeydim sanırım, kız arkadaşım da görmüştü, ki kendisinin teni kar kadar beyaz, gözleri ise okyanusu kıskandıracak bir maviydi...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 koskoca kainatta sadece biz yokuz ya vardır elvet te bugune kadar bi yararını gormedim onun için ilgilenmiyorum (:[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 var napcan[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ufo gören mahsum köylü goçum benim[Bu mesaj BullDoG tarafından 04 Aralık 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 O Rly ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 var. gördüm. ta$ladim bile.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: -Cleglaw-, 04 Aralık 2005 01:34 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 04 Aralık 2005 00:19 tarihinde demiş ki: tabiki var. türkçesi tanımlanamayan uçan cisimler demek. as i said before... ehuehue gömemişim :utaniem:[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ufo vardır.Uzaylılarda vardır. Hatta uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var, onuda getiricem:P Şaka bi yana; Bikere evren sonsuzsa, evrende sonsuz tane gezegen vardır. Eh gerekli yaşam şartlarının oluşabileceği gezegen sayısının sadece bi tane olucağını düşünmek saçmalık olur heralde yani elbette evrende başka galaksilerde başka sistemlerde gerekli şartların oluşabileceği gezegenler vardır... Bu gezegenlerde gerekli hayat şartları, dünyadakinden önce oluştuysa bu yaratıklar insanlardan önce evrimleşmiştir, daha önce gelişmiştir bunun sonucunda teknolojileri bizimkinden çok daha önde olabilir(ufolar filan işte:D) Yaşam şartları daha sonra oluştuysa daha geç gelişiceklerinden hala taşları yontup silah yapan, mağaralarda yaşayan canlılarda olabilirler... Yani evren sonsuz olduğuna göre, sonsuz tane gezegen vardır, gerekli yaşam şartlarının sağlandığı gezegenlerde sonsuz tane olur. Hı, evrenin öbür köşesinde olabilirler, birbirlerinden çoook uzak olabilirler ama bence dünya dışı canlılar var...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 UFO tabii ki var. Ama başlık Uzayda Hayat Var mı? diye açılsa daha hoş olurmuş lakin Amerika'lılar yeni ve egzantrik şekilli bi Rus savaş uçağına UFO derler. Ama gerçekten de uzayda hayat var, mutlaka olmalı. Kocaman evrende bir tek bizim yaşadığımızı düşünmek insanın doğasındaki bencilliğin bir kanıtıdır. Milyonlarca gezegende sadece biz mi yaşıyoruz. Şu evrende bir kum tanesinden bile küçük dünyamız. Ayrıca bazı arkadaşları da kınıyorum. Bazı tartışmalar bitmez ve topicler eskidikçe yeniden açılır. Espri yapmayı yanlılş buluyorum. Ancak bu topic doğru başlıkla bilim teknik bölümüne açılsaydı daha iyi olurdu. O zaman gerçekler ve teorileri rahatca tartışabilirdik.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yahu bırakın bu saçma şeyleri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ufo var değildir, var olsa bile bilinemez, bilinse bile başkalarına anlatılamaz. (felseefük)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 + ufalar olmez heh sahan aklıma geldi:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 1. ufo, tanımlanamayan uçan cisim demek. ki savaş uçakları çok yüksekten uçarken bunun gibi nesnelere rastlayabiliyorlar. kimi zaten bir düşman uçağı bile ufo olabilir, kimi zaman 10.bin feet (?) yükseklikle uçabilen çok nadir kuşlardan biri olabilir. yani ufo vardır. ama sizin kastınız uzaylı ve onun komuta ettiği bir uzay gemisi varmı:D 2. evren sonsuz felan, yanlız olamayız felan. bunnar birer tezidir. tezin dayandığı gerekçeler ile antitazi neredeyse aynı kuvvettedir felan yani belli bir sonucu yoktur o düşüncenin. fakat bilim çevreleri uzaylıların olduğunu biliyor, deneylerini yapıyor daha neler neler. hem korkutucu ancak beni aksine sevindiren gelişmeler bunlar. her zaman 3 boyut varlığı olcak deiliz ya. sonuçta uzaylılar var. pek kanıtlamasam da çünkü öle bişi ki, günümüzde uzaylının varlığının kabulu için dünyadaki belirli ağızlar bunu doğrulamalı. nedir bush, tayyip felan. ama boşuna beklemeyin hehe. onnarı bilenler bilio. görenler de görüo.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yaaaoo! İlerleyin artıghh![signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: dory, 04 Aralık 2005 00:15 tarihinde demiş ki: +baba uzayli var mı? -yok evladım +olsa ne guzel olurdu diymi baba? -evet evladım hehe kardesimle babam arasında yasanmıstı:D :D:D:D[signature][hline]vimpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşım ilerleying aartıh , yürüyüng aaartııh[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bi arkadaşım bi teori söylemişti bi bilimadamının teorisi adamın adını unuttum ama ufolar aslında bzm evrilmiş halimiz ve zmnda yolculuk yaparak geçmişlerini araştırıolar falan filan tabi ben arkın dolayısıyla bilim adamının yalancısıyım ne kadar doğru bilemm ama mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Crematorium, 04 Aralık 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Bi arkadaşım bi teori söylemişti bi bilimadamının teorisi adamın adını unuttum ama ufolar aslında bzm evrilmiş halimiz ve zmnda yolculuk yaparak geçmişlerini araştırıolar falan filan tabi ben arkın dolayısıyla bilim adamının yalancısıyım ne kadar doğru bilemm ama mantıklı :) keklemiş seni o dedigin cnbc-e nin "4400" adlı dizisinin senaryosu...[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sirius toplanmış gene.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 )O teori 4400'den önce de vardı. Ki 4400'de kıyameti engellemeye çalışıyolardı bildiğim kadarıyla Terminatör gibi. Bu teori daha çok bizim zaman makinesini icad edip Mısır'lıları incelemeye gitmemiz gibi bişey.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar