sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya ben dinazorum, ya da insanlar çok enteresan. şimdi bir sürü user var, insanlar birbirine sen benim arkadaşımsın, sen benim arkadaşımsın diyorlar ve birbirlerine testomonial denen naneden yazıyorlar.. Eee ?? Yani ne bir içerik var, ne aynı anda 4-5 kişinin konuşabileceği bir ortam, ne forumumsu bir yapı.. Öeh.. Bu ne be ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 iyi de o arkadaşını nasıl buluyorsun ? problem orda. arama motoru adamların direk ben hatun istiyorum şu yaş aralığında olsun tadında.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 o arkadaşın nerde olabilir diye düşün işte mesela ben mesun oldugum liseyi aradım buldum sonra oraya friend olarak eklettim kendimi sonra o listede adımı goren beni tanıyan geliyo msj atıyo fln[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkadaşının adını da unutmamışsındır heralde search friends den aratıyosun işte[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eheh bgn yonjadan tanıştıım bi kızla babylon a gidiorm hadi hayırlısı...:)[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya şu yonjadan ne anlıyosunuz? Hayatımda bukadar çok çirkin kızın birarada olduğu bir site görmedim.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 sensible o yalanda..yani illaki güzel kız varda acaba kendi resimlerimi die düşündürüo..ama tabiiki tanıdıım gerçekten güzel kızlar var orda olan hemde bir dolu bence yeniden bak![signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yonja üyeliği olanlar paticik grubuna katılmadılarsa bir hatırlatıyım dedim. http://forum.paticik.com/view.php?id=93973 Bir de ikinci yonja grubumuz vardı. =O= "Arkadaşlar eklemek için surname kısmına Paticik yazın." http://www.yonja.com/profile.jsp?u=35765889 =o= "request icin: e-mail: [email protected] surname: =o= " http://www.yonja.com/profile.jsp?u=276763329 Belki işinize yarar diye linkleri de yazdım. neyse öyle işte, bekleriz. En azından toplanmış oluruz ortada bir yerde.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yahu isimler var orda tanıyamıyorum ki kimseyi. nick isim falan da yazın bari :) uur ben bu arada.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ben de Bonecrusher, tanıştığıma memnun oldum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hayır bonecrusher öldü! kemiksin sen[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 attık bakam request[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 birde bu eksikti :-p [email protected] pati için el ele :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Tyrael, 18 Kasım 2004 16:48 tarihinde demiş ki: eheh bgn yonjadan tanıştıım bi kızla babylon a gidiorm hadi hayırlısı...:) oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 eee hala alınmamısım yav kim bunun sahibi bi bakın yav :([signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: BabacumMostors, 30 Mayıs 2004 11:04 tarihinde demiş ki: sana yaramaz sen evlisin :) :)[signature][hline]donuyorum artik tr bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Aman ne talep varmış bu gruba bi rahat bırakmadınız tatilde be gprs den 30 tane mail girdi ayıptır söylemesi :) yavaş yavaş "accept" ederim artık uzun sürecek ama idare edin napayım. Yarın yine gidiyorum bundan sonraki requestler de geç kabul edilcek malesef.. ciao[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 abücüm noluyo burda nabıyosunuz bi anlayamadım bkz. imza[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yaşasın vodan :D[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Testo attım . Al lütfen . Sorun çıkartırım yoksa . Heh .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Gençler hangi üye kimdir fln bilemediğimiz için buna bi çare bulalım. Testimonial olarak yazarsak olmaz değişik birşey arayışındayım. Blog seçeneği varmış yonja da onu kullanıp bir liste olarak fln yazabiliriz nickleri ara sıra da editleriz falan. Buna çare düşünecek aklı selim arkadaşlar aranıyor. Sizler düşünün taşının ben 1 hafta sonra ist'a dönünce çaresine bakayım olurmu[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben Bonecrusher, tanıştığıma memnun oldum :) (evet yonjadaki nickim de bu)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tamam o halde, Bende Erhan.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hangi paticik grubu senindi ya? iki tane var ya..[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar