Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik.com, yonja grubu açıldı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer herkes yazıcaksa infolara nicklerimizi yazalm ama bazısı yazıp bağzısı yazmicaksa elalemin Vodan nedemek sorularına maruz kalmak istemiyorum =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
dürdane de benim =)

benimkisi nickim zaten[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
ya abi buraya üye olmadan hiçbişey yapamıyomuyuz. ben sadece bakmak için girdim ama sadece login ve sign up butonları var.[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
yok kardeşim öyle

"bi arkadaşa bakıp çıkcam" ayaaa
tiskomu lan burası
piyasa yapcan dimi?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Mumi nin grubu en gralı...
Victoria secret (çok güzel hatunlar var)
sex =)

ama bu site çok karışık sürekli başka birilerine gidiyor.
kayboluyorum yahu[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
sen evlisin ha ha ha!

bekarlık sultanlıkmış peh! =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 Haziran 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
Mumi the capkın hehehehee

ahaha :D
kahretsin karızmayı çızdırdık :D [V.Secret le Adriana lima bana arkadaşlık teklif ettiler yoksa şeetmedim yani :D]
  • Yeni Oluştur...