Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladini bıraktıran yama..

Sam

Öne çıkan mesajlar

sam bırakma lutfen rank 14 ol oyle bırak bari sonra pişman olursun
ama çok bırakmak istiyorsanda charatcterini bana ver :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

valla sam ne diyosan haklısın sonuna kadar destekliyorum ve çok büyük bir ihtimal ben de paladin oynamayı bırakıyorum (rank 10) (eğer yama geldiğinde adam gibi bir değişiklik yapmazlarsa).
hatta ne diyeyim blizzardın bu abuk subuk düzeltme ayağına classları rezil etme huyundan çok sıkıldım oyunu bile bırakabilirim :) umarım blizzerd diğer classları, dengelemek amacıyla paladinlere benzetmez de en azından oyundan zevk alan bi kitle kalır sonuçta ne diyeyim daha...[signature][hline]L.C. Seyitbattal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
hayır şaman filan açmayı düşünümyorum, hiçbir şey açmayı düşünmüyorum. bu oyuna başlarken paladin açıp onunla birşeyler başaracağım desturuyla başladım. ki o zamanlar da şikayet ediyordu herkes, falanca sınıflar çok daha iyi deniyordu. gördüm ki ben ne yaparsam yapayım blizzard bir şekilde baltalayacak, revizyon yaması nerf yamasına döndü. hazirandan beri uğraştığım bütün rank ödülleri ve eşyaların manası kalmadı. çikita muz lawbringer benim pvp seti gibi dmg verip (benim dmg düşüp onunki arttığı için ama ikimizin de dmg'si benim şimdiki halimden az olacak) daha çok healleyebilecek. ya da cleric judgement seti..

şimdi judgement toplasam 2-3 ay sonra gene bişileri abuk sabuk değiştirip batırırlar çünkü anladım ki kesinlikle paladin oynamıyor hiçbir developer. oynayan varsa da cleric gibi oynuyor, main tankı 200 200 healledim diye seviniyordur..

yok, doydum artık cidden..

ekleme: bazı arkadaşlar resmi forumlara yazmamı istemişlerdi, buyrun böyle de birşey yazdım..

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-paladin-en&t=66702&s=new&tmp=1#new

rank 14 t alacagın grand marshal itemleriyle göreceksin ne hale gelecegini.
istersen bi gm pala videosu izleteyim gör bakalım 5000 den asagı vuruyormu[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Olivies, 25 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
rank 14 t alacagın grand marshal itemleriyle göreceksin ne hale gelecegini.
istersen bi gm pala videosu izleteyim gör bakalım 5000 den asagı vuruyormu

grand marshal itemları çöp olacak 1.9 ile beraber, bunu da paladin hakkında bilgisi olmayan anlayamaz. eşşek gibi nerf var retribution paladine, enrage nerf filan hiçbirşey..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 25 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Isin komigi, herkes cok begenmis paladini.
AB'de falan ninja edasiyla ilerliyolarmis zaten +8% speed kesinlikle kücümsncek bisi degil

kim beğenmiş? paladin forumlarına git bak hem us hem eu forumlarında. +%8 speed boots enchantıyla aynı ve stack olmuyor o enchantla ya da başka hızlanma effectleriyle, 3g'lik enchantı yaptırsan botlarına aynı şey. rakibin yaptırmışsa ki zaten yaptırmayan yok, AB'den ödül alınan botlarda zaten var aynı hız bonusu, sen gene yakalayamayacaksın adamı. oyundaki en gereksiz talent şu anda, +7 stamina için 2 talent harcadığınızı düşünün.. ninja edasıyla ilerliyorlarmış? hahahahahaha

aha buyrun, birisi test yapmış binlerce hit üzerinden procmeter'la ve 1.8 soc'uyla 1.9 soc'u + judgement'ını kıyaslamış, elde ettiği sonuç:

%5 dps artışı için %1900 daha fazla mana cost!

[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 25 Kasım 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

6k mana ile gezen paladin benim yarım kadar dmg vuramaz.. (şimdiki dmg'mi diyorum, yamadan sonra bana yaklaşacak çünkü o bufflanırken ben nerfleniyorum, druid gene 3000 mana ile gezip 2100'le açılış yapıp 1000 maul vuracak)

3k mana ile gezen druidlerin önüne geçiliyor mu? hunterların? şamanların? efendim?[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 25 Kasım 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açikcasi Paladini bırakıyorsanız , Paladinin Sport class oldugunu unutup da bu gune kadar Damager tarzindan oynamişliginizdan ötürüdür .. Paladin Sport classdir ve sport olarak oynatilmalidir ve blizzde bunu bilmeyen insanlarin daha iyi anlamaları icin yapmiş olduklarını düşünüyorum .. kesinlikle bi çok şey Sport içerikli ve olmasi gerekende buydu saygilar ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 25 Kasım 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
kevahse sen korgall da gnome lock yada mage mı oynuyorsun :P

Yok Burnin Legion da Gnome mage'im , ayni şekildede BL de Forsaken Pri Char oynatmiştim..
Konuya tekrar deyinmek istiom , Açikcasi 3k mana ile dolaşip doru düzgün damage veremien palalar ab lerde adam gibi buff atsa heal yapsa inanin ablerin kazanılmasında rol oynarlar .. ama HK ya oynamak işlerine geldii için zaten, en az 10 kişi eksik oluoz Ally nin %80 inin pala oldugunu hesaba katarsak =) ... Pala oynayanlarin Pala oldugunu ogrenmelerini saglamak icin blizz bişiler yapmiş bence . Ve damage olmadiklarini anlatmaya çalişmiş herhalde bu patch le :=)

[Bu mesaj Kevashe tarafından 25 Kasım 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kevashe, 25 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Açikcasi Paladini bırakıyorsanız , Paladinin Sport class oldugunu unutup da bu gune kadar Damager tarzindan oynamişliginizdan ötürüdür .. Paladin Sport classdir ve sport olarak oynatilmalidir ve blizzde bunu bilmeyen insanlarin daha iyi anlamaları icin yapmiş olduklarını düşünüyorum .. kesinlikle bi çok şey Sport içerikli ve olmasi gerekende buydu saygilar ...

paladin sözde bir support class. support oynayan bir paladinden duyuyorsunuz bunu. saygılar..

earthbind totem > blessing of freedom
windfury totem > devotion aura
lesser healing wave > holy light
purge >=< cleanse

daha da sayarım, ilk aklıma gelenler bunlar..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 25 Kasım 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
said:
Kevashe, 25 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki:

paladin sözde bir support class. support oynayan bir paladinden duyuyorsunuz bunu. saygılar..

earthbind totem > blessing of freedom
windfury totem > devotion aura
lesser healing wave > holy light
purge >=< cleanse

daha da sayarım, ilk aklıma gelenler bunlar..

Tamam işte Paladini insanlar olmasi gerekenden daha farkli oynattiklari için , Paladini oynatilmasi gerektigi gibi lanse etmiş blizz .. Meele Damager istiosan git rouge aç yada ne bilim warior aç , ama heallayabilen buflayabilen bi classan ve paladnsen Damager üstüne bide damage yapmaya çalişman normal deil tabiki .. sirf bu ayrintilarin uzerine cikarilmiş bir patch olsa gerek.[signature][hline]Buried Innocence - Kevashe -
Burning Legion - Gnome Mage - " Again (= "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...